Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Εμπειρογνώμονας πρειδοποιεί για Ευρωπα'ι'κή Τραπεζική οικονομική κατάρρευση!

Η Γερμανία η Ιταλία, η Ελβετία, η Βρετανία και η Γαλλία είναι αντιμέτωπες  με τις καταστροφικές συνέπειες από το τελειωτικό κτύπημα που θα φέρει τις τελευταίες δύο μέρες,το αποτέλεσμα των Τραπεζικών αποθεμάτων,που θα παρουσιάσουν οι Τράπεζές τους.banks-crisis-lending-credit-crunch-725531

Οι αναλυτές επισημαίνουν τις δυνατότητες για μια κατακλυσμική αποτυχία,που θα μπορούσε να απλωθεί σαν μια άγρια φωτιά-χτύπημα στην Ευρωπα'ι'κή ήπειρο και και ακόμα πιοπέρα αφού η πραγματική έκταση στις βαθυές δυσκολίες, στον διεθνή τραπεζικό τομέα, εκτίθενται.
Το ΔΝΤ και η Γερμανική κυβέρνηση ασχολούνται με τα αποτελέσματα που θα παρουσιάσουν οι Τράπεζες Deutsche Bank, η RBS, Lloyds Unicredit Intesa SanPaolo καιη  BMPS οι οποίες μπορεί να απαιτήσουν μια κατάσταση Bail-out.
Και αυτό  είναι ένα εγερτήριο κάλεσμα για to σύνολο της Ευρώπης, από εμπειρογνώμονες, οι οποίοι φοβούνται τις εκθέσεις, που δεν θα είναι καλές για κανέναν.
.

Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα θα μπορούσαν να σημάνουν καταστροφή, όχι μόνο για τους
πλούσιους τραπεζίτες που καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να κρατήσουν  το σύστημα, αλλά και  για τους  κοινούς αποταμιευτές.
deutsche-bank-1024x576
Στη Νέα Υόρκη,τη βάση του David Hendler, από το Viola Risk Advisors,δίνει σήμα κινδύνου,και ορίζει τις επόμενες 2 ημέρες ότι θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις για το σύνολο του 
πλανήτη.

Οι Τράπεζες προετοιμάζονται για έναν οικονομικό πυρηνικό χειμώνα....


Η δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη Γερμανική Deutsche Bank,επιδεινώνεται από το ακρωτηριασμένο ιταλικό τραπεζικό σύστημα,το αναιμικό Γαλλικό Τραπεζικό σύστημα και το απρόθυμο Βρετανικό Τραπεζικό σύστημα.Ολοι αυτοί δεν μοιάζουν με τους Ελβετούς  που συνεχίζουν να εισρέουν Τραπεζικά κεφάλαια και να φρουρούν τα κεφάλαια τα οποία δεν υπερβαίνουν τους Τραπεζικούς στόχους και δεν δημιουργούν ταραγμένους ισολογισμούς.Οι Ελβετικές Τράπεζες,πάντα αξιόπιστα συνεχίζουν να επιβραδύνουν ,είτε στην Κίνα,είτε στην Ευρώπη και την Αμερική, τα έσοδα που αμφισβητούνται.lloyds-bank-bail-out-698258
Οι Ισπανικές τράπεζες, εν τούτοις αντιμετωπίζουν υποτονικά  έσοδα και φαίνεται να ξεχωρίζουν με
το κλείδωμα τους, σχετικά με την εγχώρια λιανική τραπεζική αγορά.
Ο κ. Hendler που πραγματοποίησε μια διάσκεψη με διεθνείς επενδυτές χθες ,σχεδιάζει να διανείμει
 μια μακροσκελή έκθεση, αύριο, όταν τα αποτελέσματα αρχίσουν να γίνονται σαφή.
christine-lagarde-imf-698263
Αυτά τα αποτελέσματα θα αφορούν τις Τράπεζες από όλες τις χώρες που αναφέραμε,που απαιτούν κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης.
Η SocGen είναι η πιο επικίνδυνη Γαλλική τράπεζα με τεράστια συστημικό κίνδυνο,με έλλειμα 72 δις δολλαρίων, σύμφωνα με το NYU V-Lab. 
Πιο ανησυχητικό είναι το γεγγονός ότι η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών προβλέπει δοκιμή καταπόνησης.(Crash -Test).

Για το έτος 2017, θα χρειαστέι η SocGen, 11 χρόνια, για να αναδημιουργήσει την προ φόρων 
προ-παροχή με λειτουργικά κέρδη.Τα 11 χρόνια είναι μία πάρα πολύ μεγάλη χρονική περίοδος για το προφίλ της εταιρείας που είναι επικίνδυνη για το Τραπεζικό σύστημα.
Όμως, εάν κρυπτογράφησης  την μεγαλύτερη τράπεζα στην Ευρώπη, αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να εξαπλωθεί σαν άγρια φωτιά με πιθανή την κατάσταση της μεταδοτικότητας σε όλο το ευρωπαϊκό περιφερειακό Τραπεζικό σύστημα.
http://beforeitsnews.com/economy/2016/10/europe-on-eve-of-banking-armageddon-that-will-dwarf-2008-global-crash-alerts-expert-2857731.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου