Κυριακή 27 Απριλίου 2014

27η Απριλίου -Το Project Blue Beam Test πηγαίνει σε όλο τον κόσμο - " Ψεύτικη σημαία με εξωγή'ι'νους" Η Επόμενη;

Ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος θα γίνει ο πρώτος ποντίφικας που θα δούμε σε παγκόσμιο επίπεδο σε 3D στις 27 Απριλίου, μιλάμε για αυτό το γεγονός  κλιματισμούπου  θα ξεκινήσει το Project Blue Beam και μια ψευδή σημαία εξωγή'ι'νης  εισβολής τρέχει αχαλίνωτη. Το εξαιρετικό νέο βίντεο που ακολουθεί από το ThreeBaruchs προσφέρει μια εξαιρετική ματιά, γιατί το γεγονός αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την έναρξη του Project Blue Beam, μέσω της ψυχολογικής προετοιμασίας, που βλέπουμε να ξεδιπλώνεται τόσο σύντομα μετά τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον,που μοιράστηκε μαζί μας το στρεβλό όραμά του για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης » ».:

Ο Μπιλ Κλίντον έχει ένα νέο όραμα για το πώς να επιτύχουν την παγκόσμια ειρήνη - μια επίθεση με αχρείους εξωγήινους.

Ο πρώην πρόεδρος είπε στο "Jimmy Kimmel Live" την Τετάρτη ότι μια εισβολή από εξωγήινους μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενώσει τις χώρες κατά των πολέμων που μαστίζουν τον πλανήτη μας.


"Μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να ενώσει το ολοένα και πιο διχασμένο κόσμο μας ... σκεφτείτε όλες τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων της Γης, θα φαίνονται μικρές, αν αισθανθούν ότι απειλούνται από ένα εισβολέα . Αυτή είναι η όλη θεωρία της «Ημέρας της Ανεξαρτησίας," είπε, αναφερόμενος στη sci-fi καταστροφική κίνηση hit του 1996.


http://beforeitsnews.com/alternative/2014/04/april-27th-project-blue-beam-test-goes-worldwide-false-flag-alien-invasion-next-2945512.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου