Τρίτη 29 Απριλίου 2014

6 τραυματίες στην Ατλάντα FedEx, ύποπτος εισβολέας αυτοκτονεί.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο μετά από πυροβολισμούς στην αποθήκη FedEx στο Cobb County, της Γεωργίας, με τον ύποπτο εισβολέα, να αυτοκτονεί μετά το συμβάν. Reuters / Mike Blake
Η αστυνομία έλαβε μια κλήση έκτακτης ανάγκης σχετικά για μια εγκατάσταση της  FedEx σε ένα αεροδρόμιο στα προάστια της  Ατλάντα στις 5:54 π.μ. τοπική ώρα, CBS46 εκθέσεις.
Εκατοντάδες αξιωματικοί επιβολής του νόμου που εκπροσωπούν τους διάφορους οργανισμούς έφτασαν στη σκηνή, και εκκενώθηκε η αποθήκη. Οι δρόμοι γύρω από το κτίριο έχουν κλείσει. 
Οι Αξιωματούχοι του WellStar Kennestone Νοσοκομείο, δήλωσαν ότι έχουν αυτή τη στιγμή έξι ασθενείς, των οποίων οι όροι κυμαίνονται από μικρές προς εκείνους στο χειρουργείο.

Ωστόσο, οι γιατροί πρόσθεσαν ότι αναμένουν περισσότερα θύματα του πυροβολισμού που θα φτάσουν σύντομα.
Η αστυνομία έψαξε για τον σκοπευτή στο εσωτερικό της αποθήκης και τελικά τον βρήκε νεκρό με ένα φαινομενικά αυτοτραυματισμό  από σφαίρα.
«Δεν ψάχνουμε για κανέναν άλλο σε αυτό το σημείο," είπε ο Dana Pierce, Cobb εκπρόσωπος της αστυνομίας.
"Η FedEx έχει επίγνωση της κατάστασης. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια και η ευημερία των μελών της ομάδας μας, από την πρώτη αντίδραση και άλλοι επηρεάζονται. Η FedEx συνεργάζεται με τις αρχές, "έγραφε μια δήλωση από την FedEx.
Η αποθήκη της εταιρείας είναι κλειστή και δεν θα ανοίξει εκ νέου επί 24 ώρες.
Ένας από τους εργάτες στη  FedEx είπε ότι το αφεντικό του τον κάλεσε την Τρίτη και του είπε να μην ανησυχεί, για να πάει να εργαστεί για την ώρα.
"(Το αφεντικό μου) μου τηλεφώνησε περίπου στις 6:00 το πρωί λέγοντας ότι υπήρχε ένας τύπος στο εσωτερικό, πυροβόλησε τον φύλακα," είπε ο Michael Hogland,  οδηγός στην εγκατάσταση.    http://rt.com/news/155652-atlanta-fedex-shooting-injured/  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου