Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

“Η κάμερα στον τάφο που καταγράφει «θαύματα» και τα μασονικά σύμβολα στην τελετή ταφής του καταστούν «ύποπτη» την σημερινή αγιοποίηση του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β” (3 βίντεο με … περίεργες καταστάσεις και το «θαύμα»)


agiopoiisi

Με εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον Καθολικό κόσμο η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία γιορτάζει την αγιοποίηση του πάπα Ιωάννη Παύλου του II, ο οποίος ηγήθηκε επί 27 χρόνια της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, αλλά και του πάπα Ιωάννη του XXIII, ο οποίος συγκάλεσε τη μεταρρυθμιστική Δεύτερη Σύνοδο του Βατικανού, σήμερα Κυριακή 27 Απριλίου.
Ο πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι η διπλή αγιοποίηση θα πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημέρα αφού προηγουμένως ενέκρινε ένα δεύτερο “θαύμα” που αποδίδεται στον Ιωάννη Παύλο, κατά κόσμον Κάρολ Βοϊτίλα, ανοίγοντας το δρόμο για την ταχύτερη αγιοποίηση που έχει πραγματοποιηθεί στη σύγχρονη εποχή.
Ο ποντίφικας ενέκρινε επίσης την αγιοποίηση του Ιωάννη του XXIII, κατά κόσμον Άντζελο Τζουζέπε Ρονκάλι, ο οποίος διετέλεσε πάπας από το 1958 ως το 1963 και ηγήθηκε σαρωτικών μεταρρυθμίσεων για τον εκσυγχρονισμό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, μολονότι μόνο ένα θαύμα τού έχει πιστωθεί μετά το θάνατό του.
Ο πάπας Ιωάννης Παύλος πέθανε το 2005, ενώ ο πάπας Ιωάννης το 1963. Οι αρχές της Ρώμης ανακοίνωσαν πριν από το Πάσχα ότι ανέμεναν περίπου τρία εκατομμύρια επισκέπτες για τις ημέρες του Πάσχα και την τελετή αγιοποίησης.

Ωστόσο σύμφωνα με τα πιο «ψαγμένα» ξένα αλλά και εγχώρια ΜΜΕ συνέβησαν πολλά περίεργα πράγματα σχετικά με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον β’ όπως:
-          Αγιοποίηση σε χρόνο ρεκόρ.
-          Κάμερα στον τάφο του, που καταγράφει “θαύμα”!
-          Μασονικά σύμβολα στην τελετή ταφής του!
paylos1
Δείτε 3 βίντεο με περίεργες καταστάσεις αλλά και κάποιες ακραίες απόψεις…
Το “θαύμα” στον τάφο:
 http://www.makeleio.gr/?p=87007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου