Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Εμπλοκή Macron: Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ έφτασαν στην Ουκρανία – Η Γαλλία σχεδιάζει να στείλει ειδικές δυνάμεις ενάντια στη Ρωσία.Τι λέει Ρωσική προφητεία .

 Η Γαλλία σχεδιάζει να στείλει ειδικές δυνάμεις αλλά και κάποιες άλλες μονάδες στην Ουκρανία, προκειμένου να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας.

Βαθαίνει η εμπλοκή της Γαλλίας στην ουκρανική κρίση με το ΝΑΤΟ να είναι σε έκδηλο πανικό με τον ρυθμό της ρωσικής προέλασης και τα σκληρά διλήμματα που θέτει στη συλλογική Δύση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Monde, η Γαλλία σχεδιάζει να στείλει ειδικές δυνάμεις αλλά και κάποιες άλλες μονάδες στην Ουκρανία, προκειμένου να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας.
Διπλωματική πηγή, που μίλησε στη γαλλική εφημερίδα, υποστήριξε ότι ένα τέτοιο μέτρο θεωρείται ως μέσο δημιουργίας ενός «στρατηγικού διλήμματος» για τη Ρωσία.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron σχεδιάζει να συγκαλέσει τους ηγέτες όλων των κομμάτων στο γαλλικό κοινοβούλιο στις 7 Μαρτίου για να συζητήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία

Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ βρίσκονται ήδη στην Ουκρανία.

Ουκρανική διπλωματική πηγή που μίλησε στη Le Monde αποκάλυψε πως όλοι οι σύμμαχοι της Ουκρανίας έστειλαν κατασκόπους και αξιωματικούς, που ενισχύουν το καθεστώς Zelensky στη δοκιμή νέων όπλων.
«Όλα τα συμμαχικά κράτη είναι παρόντα στην Ουκρανία.
Δεν πρόκειται για μονάδες μάχης, αλλά αξιωματικοί από άλλους κλάδους είναι παρόντες εκεί», είπε η ίδια πηγή.
Μάλιστα εξέφρασε την ικανοποίησή του που η ενίσχυση της συμμαχικής στρατιωτικής παρουσίας εντάθηκε από τον Δεκέμβριο.
«Εάν υπάρχουν αποστολές, πρέπει να υπάρχουν και άνθρωποι που δίνουν πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης αυτού του εξοπλισμού στο έδαφος», πρόσθεσε.
«Η Ουκρανία χρησιμοποιείται επίσης ως χώρος δοκιμών για νέα οχήματα και όπλα.
Τα drones δοκιμάζονται εκεί.
Τέτοιοι ειδικοί, φυσικά, βρίσκονται στις θέσεις τους».

Η εμπλοκή Macron με τις χερσαίες δυνάμεις.

Μετά από μια μίνι σύνοδο για την Ουκρανία στο Παρίσι στις 26 Φεβρουαρίου 2024, ο Macron αποκάλυψε ότι οι συμμετέχοντες εξέτασαν την αποστολή χερσαίων στρατευμάτων στην Ουκρανία.
Αν και δεν επετεύχθη συμφωνία σε αυτό το θέμα, άφησε ανοιχτή την πόρτα για ένα τέτοιο σενάριο στο μέλλον.
Μετά τη διάσκεψη, οι περισσότερες από τις χώρες που συμμετείχαν διακήρυξαν ότι δεν σχεδιάζουν να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας.
Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Stephane Sejourne δήλωσε την επόμενη ημέρα ότι η παρουσία δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα μπορούσε να γίνει για την παροχή ορισμένων τύπων βοήθειας, για παράδειγμα, σε επιχειρήσεις εκκαθάρισης ναρκών και εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών, αλλά αυτή η παρουσία δεν προϋποθέτει τη συμμετοχή τους σε η σύγκρουση.
Ο Macron την Πέμπτη (29/2/2024) επιβεβαίωσε ότι κάθε του λέξη για την αποστολή δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, ήταν καλά υπολογισμένη.
 Επιβεβαίωσε ότι εννοούσε κάθε του λέξη, όταν μιλούσε για αποστολή δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία παρά το γεγονός ότι μία τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε μία σφοδρή ρωσική απάντηση..
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «ζύγισε» τα λόγια του και «τα σκέφτηκε καλά».
«Αυτά είναι αρκετά σοβαρά θέματα.
Κάθε λέξη μου για αυτό το θέμα είναι σταθμισμένη, μελετημένη και υπολογισμένη», σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρος. 
ΣΧΟΛΙΟ : Υπάρχει μία Ρωσική προφητεία του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ που αναφέρεται στη Γαλλία σχετικά με τα γεγγονότα της Κωνσταντινούπολης που έρχεται στην επικαιρότητα μετά την κίνηση του Γάλλου Προέδρου Μακρόν:

«Η Κωνσταντινούπολη και η Ιερουσαλήμ θα κατοικηθούν από τις δυνάμεις της Ρωσίας και των άλλων.

Από την διάσπαση της Τουρκίας, το περισσότερο κομμάτι θα πάει στην Ρωσία, και η Ρωσία με τις ενωμένες δυνάμεις από πολλά άλλα Κράτη θα πάρουν την Βιέννη, και περίπου 7 εκατομμύρια Βιεννέζοι θα παραμείνουν κάτω από τον οίκο των Αψβούργων και εκεί η επικράτεια της Αυστριακής αυτοκρατορίας θα οικοδομηθεί.

Στην Γαλλία για την αγάπη της προς την Μητέρα του Κυρίου, την γλυκιά Παναγία, θα θυσιαστούν 17 εκατομμύρια Γάλλοι μαζί με την πρωτεύουσά της, στην πόλη Rheims, ενώ το Παρίσι θα καταστραφεί ολοσχερώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου