Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

5 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ: Παράξενα πράγματα που μόλις είδαμε στον ουρανό της Ιερουσαλήμ... ο Ιησούς έρχεται!;/Τα κορυφαία 51 λεπτά φυσικών καταστροφών που κατέγραψε η κάμερα. Οι περισσότεροι τυφώνες στην ιστορία. ΗΠΑ./Είσοδος στην Κόλαση! Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ μόλις αποκαλύφθηκε στην πιο βαθιά τρύπα της Γης που έχει φτιαχτεί από τον άνθρωπο!

5 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ: Παράξενα πράγματα που μόλις είδαμε στον ουρανό της Ιερουσαλήμ... ο Ιησούς έρχεται!;

Πρόσφατα, κάτι εξαιρετικό παρατηρήθηκε στον ουρανό πάνω από το Ισραήλ. Ένα παράξενο θέαμα τράβηξε την προσοχή όλων, προκαλώντας εικασίες και περιέργεια. Σύμφωνα με τις βιβλικές διδασκαλίες, ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη Γη νικηφόρα. Η δεύτερη έλευσή Του περιγράφεται ως προσωπική, ορατή και ένδοξη.

Τα πρόσφατα γεγονότα, όπως η ξήρανση του ποταμού Ευφράτη, οι συνεχιζόμενοι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, οι φυσικές καταστροφές στη Μέκκα και τα σχέδια για την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού, ευθυγραμμίζονται με τις προφητείες της Βίβλου. Μήπως αυτά τα γεγονότα προετοιμάζουν το δρόμο για την επιστροφή του Θεού; Θα μπορούσε η εμφάνιση των αγγέλων να σηματοδοτεί την παρέμβαση του Θεού κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Θλίψης;

Ας βουτήξουμε σε αυτό το βίντεο για να μάθουμε την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα και να κατανοήσουμε περισσότερα για αυτά τα μυστηριώδη γεγονότα και τις πιθανές επιπτώσεις τους.

Τον τελευταίο καιρό, έχουν παρατηρηθεί πολλές παράξενες θεάσεις στον ουρανό. Οι άνθρωποι μιλούν για αυτές τις θεάσεις και αναρωτιούνται αν πρόκειται για σημάδια από τον Θεό ή αν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ορισμένοι λένε ότι έχουν δει σύννεφα που μοιάζουν με αγγέλους, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει μορφές που μοιάζουν με εξωγήινα όντα. Μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη παρατήρηση ήταν μια μεγάλη φιγούρα που αιωρούνταν στον ουρανό, την οποία κάποιοι πέρασαν για τον Ιησού.

Αυτές οι θεάσεις έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις και εικασίες. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι θεϊκά σημάδια που δείχνουν ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί. Άλλοι αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα χειραγώγησης του καιρού ή ακόμη και τηλεμεταφοράς. Οι άνθρωποι συζητούν αυτές τις θεάσεις, προσπαθώντας να βγάλουν νόημα από αυτό που είδαν.

Όταν οι άνθρωποι μιλούν για αυτές τις παράξενες θεάσεις, συχνά αναφέρουν χωρία από τη Βίβλο. Επισημαίνουν εδάφια όπως το Ματθαίος 24:3, το οποίο μιλάει για τα σημάδια της επιστροφής του Ιησού. Σύμφωνα με το χωρίο αυτό, θα υπάρξουν σημεία στον ουρανό και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ο Υιός του ανθρώπου, ερχόμενος πάνω στα σύννεφα με δύναμη και μεγάλη δόξα.

Earth Discovery

Τα κορυφαία 51 λεπτά φυσικών καταστροφών που κατέγραψε η κάμερα. Οι περισσότεροι τυφώνες στην ιστορία. ΗΠΑ.

Μια επιλογή από τις πιο απίστευτες στιγμές που έχουν καταγραφεί ποτέ!

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που είναι τόσο απίστευτες που κανείς δεν θα τις πίστευε αν δεν τις είχε καταγράψει η κάμερα. Και παρόλο που οι παράξενες στιγμές συμβαίνουν καθημερινά, μπορεί να είναι πολύ μπερδεμένο να τις δείτε με τα ίδια σας τα μάτια. Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε από τις πιο απίστευτες στιγμές που έχει απαθανατίσει ποτέ η κάμερα!

EXTREME WEATHER & NATURAL DISASTERS

Είσοδος στην Κόλαση! Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ μόλις αποκαλύφθηκε στην πιο βαθιά τρύπα της Γης που έχει φτιαχτεί από τον άνθρωπο!

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου