Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ανδρας πήγε με χέρι σιλικόνης να εμβολιαστεί.

Νοσηλεύτρια Filippa Bua: "Ήταν μια σκηνική πρόθεση, τρόμαξα". Απερίγραπτο επεισόδιο" λέει ο διευθυντής του Asl. Ο θυμός του κυβερνήτη Cirio.

Ο άνδρας που καταγγέλθηκε στη Μπιέλα ότι παρουσιάστηκε για εμβόλιο με χέρι σιλικόνης λέγεται ότι είναι εργαζόμενος στον τομέα της υγείας που τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή δεν είχε εμβολιαστεί και όχι υπάλληλος της Asl.

"Ήταν ένας διακεκριμένος άνθρωπος, όπως και πολλοί άλλοι, που χαμογελούσε μάλιστα, κάτι που σπάνια συμβαίνει τον τελευταίο καιρό.

Τι ένιωσα; Απογοήτευση...", λέει η Filippa Bua, η νοσοκόμα που απέτρεψε την προσπάθεια του άνδρα να αποκτήσει πράσινο πάσο χωρίς εμβόλιο.

"Είμαστε επαγγελματίες, αλλά δεν έχω ξαναζήσει κάτι τόσο ευφάνταστο όσο αυτό.

 "Πρόκειται για ένα επαίσχυντο επεισόδιο, ασεβές προς τους επιχειρηματίες, το οποίο υποδηλώνει πλήρη έλλειψη υπευθυνότητας", σχολίασε ο Mario Sanò, γενικός διευθυντής της τοπικής υγειονομικής αρχής της Biella. Πρόκειται για ένα θλιβερό επεισόδιο, το οποίο πλήττει ολόκληρη την κοινότητα", πρόσθεσε, "δεδομένου ότι όλοι έχουμε δεσμευτεί να επιταχύνουμε τη χορήγηση των τρίτων δόσεων.

Εμβόλιο με μπράτσο σιλικόνης, η νοσοκόμα: «Το είπε κουστούμι»

Το επεισόδιο που συνέβη στη Biella, Filippa Bua: "Θα μπορούσε να εξαπατήσει κάποιον; Δεν το νομίζω"

Ο κυβερνήτης, Alberto Cirio, μίλησε επίσης για την υπόθεση: "Αυτό που συνέβη είναι εξαιρετικά σοβαρό. Αυτή η χειρονομία γελοιοποιεί ολόκληρη την περιφερειακή υπηρεσία υγείας, η οποία λειτουργεί καλά και καθιστά τη ζωή των κατοίκων του Πεδεμοντίου ασφαλή. 

ansa.it

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ANSA : Corfiatiko.blogspot.com

Ο Ιταλός αντιεμβολιαστής θέλει να εμβολιαστεί σε ψεύτικο χέρι.


ΡΩΜΗ - Ένας Ιταλός αρνητής εμβολίων προσπάθησε να τρυπήσει ένα ψεύτικο χέρι κατά του κορωνοϊού. Ήθελε να ξεγελάσει μια νοσοκόμα σε ένα κέντρο εμβολιασμού στη Biella, στη βόρεια Ιταλία, με ένα μέλος σιλικόνης. Παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το χρώμα και το άγγιγμα του βραχίονα προκάλεσαν υποψίες στην επαγγελματία υγείας, η οποία του ζήτησε να δείξει όλο το χέρι. «Το περιστατικό συνορεύει με το γελοίο», αλλά στην πραγματικότητα είναι μια «εξαιρετικά σοβαρή» και απαράδεκτη πράξη, ανέφεραν οι αρχές.
Ο άνδρας στα πενήντα του ήλπιζε ότι θα μπορούσε να πάρει πιστοποιητικό κορωνοϊού με το τρύπημα. Εργάστηκε στον τομέα της υγείας αλλά έχει τεθεί σε αναστολή λόγω άρνησης να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Η ένεση είναι υποχρεωτική για όλο το υγειονομικό προσωπικό. Μέχρι τώρα, ένα αρνητικό τεστ ήταν επίσης αρκετό για, για παράδειγμα, μια επίσκεψη σε εστιατόριο, αλλά από τις 6 Δεκεμβρίου πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε εμβολιαστεί ή θεραπευθεί.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ TELEGRAAF : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Σκέψου πόσο αντίθετος με τα συγκεκριμενα "εμβολια" ειναι και σε τι κατάστασης απόγνωσης βρίσκεται, για να κάνει ότι εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή