Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΊΕΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΎΝΤΩΝ ΑΠΌ "ΕΛΕΎΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΈΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΆΤΣΑ" ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΠΡΌΒΑ ΚΑΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ.

 Φωτογραφημένοι από δημοσιογράφους της Φωνής της Ουκρανίας, είδαμε τις φιλορωσικές δυνάμεις να πυροβολούν κατά άοπλων διαδηλωτών.Οι φιλο-Γιανουκόβιτς δυνάμεις απεικονίζονται παραπάνω στην ταράτσα ενός ουκρανικού σπιτιού στις 22 Ιανουαρίου 2014, πυροβολώντας κατά άοπλων διαδηλωτών.  Σύμφωνα με Ουκρανούς δημοσιογράφους, που εργάζονται για τη Φωνή της Ουκρανίας, αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο κατά το οποίο καθημερινά δολοφονούνται αμέτρητοι διαδηλωτές.

Οι κομμουνιστικές επαναστάσεις, ακριβέστερα, οι επαναστάσεις υπό την ηγεσία του Τζορτζ Σόρος χρησιμοποιούν σταθερά τα φαινόμενα των ελεύθερων σκοπευτών στην ταράτσα για να ανατρέψουν τα υπάρχοντα καθεστώτα. Αυτό το άρθρο θα εξετάσει εν συντομία τη χρήση αυτής της τακτικής από τον Σόρος σε αρκετές επιτυχημένες προσπάθειες αλλαγής καθεστώτος τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να πέσουν θύμα της ίδιας στρατηγικής. ΟΙ ΤΑΡΑΧΈΣ ΤΩΝ ANTIFA ΚΑΙ ΤΩΝ BLM ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΒΉΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑΣ! ΌΠΩΣ ΤΟ ΚΌΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΆΙΡΟ, ΟΙ ΤΑΡΑΧΈΣ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΎΝ ΑΠΌ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΈΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΉ! 

Δεν ήταν μόνο οι ηγέτες των διαδηλωτών που έγιναν στόχος ελεύθερων σκοπευτών στην οροφή στην Ουκρανία, που κάλυψα το 2014, ήταν και οι φιλορώσοι φιλικοί ηγέτες στην κυβέρνηση της Ουκρανίας. Το φαινόμενο των ελεύθερων σκοπευτών στη στέγη έγινε ο κύριος λόγος που έπεσε η ελεγχόμενη από τη Ρωσία ουκρανική κυβέρνηση. Είναι ο λόγος που η Ουκρανία έπεσε από τη Ρωσία σε μαριονέτα του βαθέος κράτους της CIA. Αυτή ήταν μια επιχείρηση της CIA, αλλά σε αυτήν συμμετείχαν μισθοφόροι που παρείχε ο Τζορτζ Σόρος και αυτοί οι δολοφόνοι, με έδρα την Καλιφόρνια, ήταν πιθανότατα υπό τον έλεγχο του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, Τζέρι Μπράουν (βλέπε Paul Preston). Ο σκοπός της κίνησης ήταν να ανταγωνιστεί τη Ρωσία, επειδή ένα πιο φιλικό προς τη Δύση καθεστώς θα αντικαθιστούσε τη φιλοπουτινική κυβέρνηση. Ο Σόρος, αναμφίβολα είχε ως στόχο να σπείρει τους σπόρους του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου. Το ενδιαφέρον της CIA βασιζόταν στη μείωση της επιρροής που είχαν οι Ρώσοι πάνω στους δυτικούς συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, όταν επρόκειτο για φυσικό αέριο, του οποίου η Ουκρανία ήταν ένας σημαντικός προμηθευτής. Οι ελεύθεροι σκοπευτές στην οροφή ήταν μια κεντρική στρατηγική σε αυτή την επιτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος. Ωστόσο, η Ουκρανία δεν ήταν η μόνη χώρα που βίωσε αυτή τη στρατηγική τα τελευταία χρόνια και ο κεντρικός παίκτης είναι πάντα ο Τζορτζ Σόρος. Σήμερα, ο Πούτιν ετοιμάζεται να αναιρέσει τη ζημιά στη ρωσική οικονομία εισβάλλοντας στην Ουκρανία.

Αίγυπτος.

Κατά τη διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης, στην Αίγυπτο, οι κυβερνητικές δυνάμεις επιδείκνυαν την αγαπημένη τους τακτική στην αντιμετώπιση των δυσαρεστημένων πολιτών. Κατά τη διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης του 2011 υπό την ηγεσία του Τζορτζ Σόρος, χρησιμοποίησαν ελεύθερους σκοπευτές στην οροφή για να εξοντώσουν τους ηγέτες που τάσσονται υπέρ του Μουμπάρακ. Ο απολογισμός έγινε συγκλονιστικός, καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξανόταν δραματικά κάθε μέρα που περνούσε. Οι Αμερικανοί θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους αυτό το ιστορικό γεγονός, επειδή ο Τζορτζ Σόρος βρισκόταν πίσω από τις εκτελέσεις. Ναι, ο Τζορτζ Σόρος που ίδρυσε την Antifa. Περισσότερα για αυτή τη σύνδεση αργότερα στο άρθρο.   

Συρία.

Ο συριακός εμφύλιος πόλεμος ήταν γνωστός για την ακραία βιαιότητα και την άμυαλη καταπίεση. Συνήθως σκοπευτές στη στέγη, συριακού τύπου, χρησιμοποιούνταν για να εκτελέσουν μέλη της αντιπολίτευσης καθώς έβγαιναν από το σπίτι και τη δουλειά τους, Διεθνώς, η Συρία έγινε γνωστή για την τοποθέτηση σκοπευτών στη στέγη και την επιλογή ηγετών διαμαρτυρίας ή ηγετών της αντιπολίτευσης και στη συνέχεια την εκτέλεσή τους καθώς περπατούσαν στο δρόμο.  

Βενεζουέλα.


Ως πρώην υπουργός Εξωτερικών, και όπως η CSS σημείωσε πολλές φορές στο παρελθόν, η Χίλαρι Κλίντον δημιούργησε τις άθλιες συνθήκες στη Βενεζουέλα με αλλαγές στην εξωτερική πολιτική. Οι απελπιστικές συνθήκες οδήγησαν στα φαινόμενα των ελεύθερων σκοπευτών στις στέγες, καθώς οι ηγέτες της αντιπολίτευσης βγήκαν στο δρόμο. Ισχυρίζομαι εδώ και χρόνια ότι η Βενεζουέλα ήταν ένα δοκιμαστικό τεστ για το τι έρχεται στην Αμερική!

Οι ειδήσεις που προέρχονται από τους διαδηλωτές της Βενεζουέλας αποκαλύπτουν συνεχώς ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις στη Βενεζουέλα εκτελούν με συνοπτικές διαδικασίες πολίτες της από μοτοσικλέτες. Οι αρχές σπάνε επίσης πόρτες πολυκατοικιών και δολοφονούν "ύποπτους" διαδηλωτές. Ως αποτέλεσμα, οι διαδηλωτές δολοφονούνται από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας χωρίς δίκη. Κάποιοι πολίτες, που είναι πιο τυχεροί από τους περισσότερους, απλά συλλαμβάνονται για "υποψία" διαμαρτυρίας και σύρονται χωρίς καμία νόμιμη διαδικασία. Η αμερικανική NDAA είναι το απότοκο αυτής της φιλοσοφίας που εκπορεύεται από τη διοίκηση Ομπάμα!


Προηγουμένως, ο αρχηγός της κυβερνητικής αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπες παραδόθηκε στις κυβερνητικές αρχές. Κατηγορήθηκε για υποκίνηση βίας και αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Η σύλληψή του οδήγησε σε ακόμη περισσότερες διαδηλώσεις. Ο πολίτης της Βενεζουέλας, Gauber Venot, δήλωσε: "Είναι σημαντικό να έχουμε ξένα μέσα ενημέρωσης εδώ. Τα δικά μας μέσα ενημέρωσης λογοκρίνονται- μαθαίνουμε για τη χώρα μας από εξωτερικές πηγές".  Το ίδιο και η δική μας κ. Venot, το ίδιο και η δική μας. Φυσικά, αυτή είναι η Βενεζουέλα και αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στην Αμερική. Ίσως κάποιος θα ήθελε να αναθεωρήσει αυτή την άποψη υπό το φως των αμερικανικών στρατιωτικών εγγράφων που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες.


Αν και όταν οι Δημοκρατικοί κλέψουν τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ έλεγχο της κυβέρνησης, θα έχουν το ίδιο εργαλείο για να υποτάξουν τις μάζες και να εξαλείψουν κάθε αντιπολίτευση, όπως η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει υιοθετήσει στο παρελθόν τη στρατηγική των ελεύθερων σκοπευτών στην οροφή ως θέμα εσωτερικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αυτό, όπως και τόσες άλλες αντισυνταγματικές αλλαγές στην κυβερνητική πολιτική, εισήχθη υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν.


Νομίζω ότι το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει πώς η κυβέρνησή του σχεδιάζει να χειριστεί μελλοντικές διαδηλώσεις. Είναι η Αμερική η νέα Βενεζουέλα, η Αίγυπτος ή η Ουκρανία;  Ένα προηγουμένως απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε στο διαδίκτυο- με τίτλο FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (PDF).


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΊ ΤΑΡΑΧΏΝ H-42. Θα πρέπει να δημιουργηθούν ομάδες δυνάμεων ταχείας αντίδρασης με ελάχιστο χρόνο αντίδρασης. Λόγω της φυσικής φύσης του ελέγχου των ταραχών, τα άτομα στους σχηματισμούς ελέγχου των ταραχών δεν θα πρέπει να φέρουν τουφέκια. Τα μη θανατηφόρα εξαρτήματα θα πρέπει να ακολουθούν στενά πίσω από το σχηματισμό ελέγχου ταραχών. Πρέπει να παρέχεται θανατηφόρα κάλυψη για ολόκληρο το σχηματισμό. (Βλέπε FM 3-22.40). Κατά τη διάρκεια μιας μη θανατηφόρας εμπλοκής, η χρήση καθορισμένων σκοπευτών παρέχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε όσους αντιμετωπίζουν ταραχές. Εάν παρουσιαστεί φονική απειλή, οι καθορισμένοι σκοπευτές σε θέσεις επιφυλακής (οπλισμένοι με κατάλληλα όπλα ελεύθερου σκοπευτή τοποθετημένα με διόπτρες μεγάλης ισχύος) μπορούν να σαρώσουν το πλήθος και να εντοπίσουν ταραξίες και ηγέτες ταραχών προς σύλληψη και να ρίξουν φονικές βολές εάν αυτό δικαιολογείται. Επιπλέον, είναι ιδανικοί για την ασφάλεια των πλευρών και τις επιχειρήσεις αντιπαραβολής ελεύθερων σκοπευτών. (Βλέπε FM 3-22.40).  

Δυσκολεύομαι να κάνω αυτή τη σύγκριση πιο ξεκάθαρη. Οι παραλληλισμοί μιλούν καθαρά από μόνοι τους. Ποιο θα είναι το σημείο ανάφλεξης όπου η "νέα" αμερικανική πολιτική στην αντιμετώπιση των διαδηλωτών θα αποβεί θανατηφόρα; Πιστεύει κανείς άλλος ότι οι σύντομα "επιστρέφοντες Kid) Clinton, Pelosi, Newsom, Schumer, Harris, Biden, κ.α., θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν την Antifa υπό την ηγεσία του George Soros για αυτό το σκοπό στην Αμερική; Λοιπόν, Αμερική, υπάρχουν ήδη σημάδια ότι αυτή η στρατηγική μπαίνει στο παιχνίδι.


Εδώ είναι η σειρά της υποταγής:


1. ΚΛΕΜΜΈΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ


2. ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΙΣΤΟΤΌΠΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΟΗΕ (ΉΔΗ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ)


3. ΕΞΑΦΑΝΊΣΕΙΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΎΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΊΣΙΟ ΤΗΣ NDAA


4. ΑΝΟΙΚΤΉ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΎΝΤΩΝ (ΣΎΝΤΟΜΑ) (ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΊ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΊΕΣ ΔΕΎΤΕΡΟΥ ΣΤΑΔΊΟΥ) - ΤΡΈΧΟΝ ΣΤΆΔΙΟ


5. ΜΑΖΙΚΌΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ ΑΠΟΜΌΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΒΊΔΩΝ. 


Συμπέρασμα.

 

Είναι ενδιαφέρον ότι τα κίνητρα του Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία δεν συζητούνται ποτέ στα ΜΜΕ.  Ο λόγος;  Έχασε το ελεύθερο "πέρασμα" για τον ενεργειακό του εφοδιασμό στην ταλαιπωρημένη Ευρώπη. Ο Πούτιν θα μπορούσε να μειώσει το κόστος των μεσαζόντων αν ήλεγχε την Ουκρανία, για άλλη μια φορά! Αντ' αυτού αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει την ακριβή διαδρομή Nordstrom από μεγάλο μέρος του ενεργειακού εκβιασμού του στην Ευρώπη.  Αν ο Πούτιν πάρει την Ουκρανία, θα μπορούσε να βάλει τέλος στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Πολλοί Αμερικανοί θα αντιταχθούν στον πόλεμο με τη Ρωσία, ο οποίος είναι ο βασικός πολιτικός στόχος του Μπάιντεν. Ωστόσο, το ανερχόμενο ρεύμα λαϊκισμού της Αμερικής θα αντιμετωπιστεί με τον τρόπο που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. 

Πολλοί από εμάς στα Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουμε πει ότι στο παράδειγμα μιας προσπάθειας αλλαγής καθεστώτος, οι δολοφονίες είναι μέρος της στρατηγικής για να τσαλαπατήσετε την Αμερική πριν μπορέσετε να "χτίσετε ξανά καλύτερα". Ως εκ τούτου, πρέπει να συμπεράνω ότι η στρατηγική των ελεύθερων σκοπευτών στη στέγη δεν είναι μακριά. Είναι έτοιμη να τεθεί σε εφαρμογή με τη θανατηφόρα πρόθεση και τους στόχους αλλαγής καθεστώτος. Αυτή είναι πράγματι η νέα κανονικότητα.

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να πάρετε τη Βίβλο, να γονατίσετε και να προσευχηθείτε. Αυτό είναι το μονοπάτι στο οποίο βρισκόμαστε και υπάρχει μόνο ένας δρόμος για τη σωτηρία!

thecommonsenseshow.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου