Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ζοφερές Προφητείες: Στις 25/12 θα γίνει κάτι που θα σοκάρει τον κόσμο, λέει άντρας από το μέλλον.

 Ένας χρονοταξιδιώτης που όπως ισχυρίζεται μας ήρθε από το έτος 2485 προειδοποιεί ότι κάτι πολύ τρομακτικό πρόκειται να συμβεί ανήμερα τα Χριστούγεννα φέτος. Κάτι που πρόκειται να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων για πάντα.

Ο TikToker που ισχυρίζεται ότι ταξιδεύει στον χρόνο και έχει έρθει στην εποχή μας από το έτος 2485 προειδοποιεί ότι ανήμερα τα Χριστούγεννα, 25 Δεκέμβρη 2021, πρόκειται να συμβεί κάτι που θα ταρακουνήσει τον κόσμο και θα αλλάξει για πάντα τις ζωές των ανθρώπων.
«Στις 20 Δεκέμβρη, 8 άνθρωποι θα αποκτήσουν σούπερ δυνάμεις από τα ενεργειακά κύματα του Ήλιου» λέει ο χρονοταξιδιώτης για το πρώτο σημαντικό γεγονός του Δεκέμβρη του 2021.
«Και στις 25 Δεκέμβρη (Μέρα των Χριστουγέννων) κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί αυτή τη μέρα, που θα σοκάρει τον κόσμο και θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν για πάντα» συνέχισε ο άνθρωπος από το μέλλον.
«Το ταρακουνήσει ολόκληρο τον κόσμο. Η μεγάλη μέρα θα μείνει στη μνήμη για αιώνες. Αυτό θα αποδείξει 100% ότι είμαι ένας αληθινός ταξιδιώτης στον χρόνο, μην ξεχάσετε την ημερομηνία» συνεχίσει ο άντρας από το έτος 2485.
Αμέσως η ανάρτηση του χρονοταξιδιώτη έγινε viral, με τους χρήστες να σπεύδουν να την κατακλύσουν με άπειρα σχόλια.
«Ασφαλώς, στις 25 Δεκέμβρη είναι τα γενέθλια του Σωτήρα μας!» σχολίασε κάποιος χρήστης για τη μέρα των Χριστουγέννων.
«Ο Χριστός θα γεννηθεί για την 2021η φορά» αστειεύτηκε ένας άλλος σχολιαστής για την «προφητεία» του χρονοταξιδιώτη για τη μέρα των Χριστουγέννων.
«Αυτό είναι αλήθεια. Τα Χριστούγεννα πάντα τα θυμόμαστε κάθε χρόνο στις οικογένειες» ανέφερε ένας άλλος.
Βέβαια, άλλοι χρήστες δεν φάνηκαν να πείθονται και τόσο πολύ με τις προβλέψεις και έμοιασαν ενοχλημένοι.
«Και πότε οι προβλέψεις σου βγήκαν αληθινές; Καλύτερα να βλέπω τους Simpsons, αυτοί είναι πολύ πιο ακριβείς» σχολίασε ένας άλλος.
«Λοιπόν, εάν μας πεις τι θα γίνει, τότε θα ξέρουμε εάν είναι αλήθεια» έγραψε ένας άλλος.
Δείτε τα βίντεο:

sputniknews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου