Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Benjamin Fulford: Πρόγραμμα πανδημίας για να ξεκινήσει η παγκόσμια κυβέρνηση, Project Blue Beam Next.

Η πανδημία του κοροναϊού που τώρα προωθείται σε όλο τον κόσμο στοχεύει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας δημοκρατίας, λένε οι πηγές του Ελεύθερου Λόγου P3.
Αυτοί οι άνθρωποι λένε, "Ο ιός έφαγε το χρηματοπιστωτικό μου σύστημα."

Οι ιδιοκτήτες της Αμερικανικής Εταιρείας χρησιμοποιούν μια συμπτωματική αναφορά ενός θανάσιμου ιού σε ένα βιβλίο του 1980 για να διαδώσουν το μήνυμα που έχουν προγραμματίσει αυτά τα γεγονότα εδώ και χρόνια. Το χρησιμοποίησαν για να πείσουν στους Ασιάτες να «ανατρέψουν τους δεσμούς μας ή να αντιμετωπίσουν τη μουσική».
Για το σκοπό αυτό, η White Dragon Society πρότεινε την ενεργοποίηση της εκδήλωσης "Project Blue Beam" στη συμμαχία Anglo Saxon, "Five Eyes", λένε οι πηγές του WDS. Το Project Blue Beam είναι ένα ψεύτικο σενάριο τγια τους έσχατους καιρούς που χρησιμοποιεί ολογράμματα, γραφικά υπολογιστών και πραγματικές στρατιωτικές οθόνες, λένε. Η ιδέα  ήταν να οργανωθεί αυτό που είναι γνωστό σαν liminal event, κάτι σαν ένας γάμος ή ένα ερχομό της ηλικιακής πλανητικής τελετής, εξηγούν οι πηγές. Η πρόταση δεν έχει οριστικοποιηθεί σε αυτό το σημείο, προσθέτουν.
Ενώ έχουν γίνει προσπάθειες για την αποτροπή του Project Blue Beam,   δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι τεχνικά εφικτό. Η ικανότητα προβολής γιγαντιαίων ολογραμμάτων στον ουρανό αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου πολέμου στο Ιράκ.
Επίσης, η χρήση γραφικών ηλεκτρονικών υπολογιστών στις τηλεοπτικές ειδήσεις θα μπορούσε πλέον να δημιουργήσει εύκολα ένα σενάριο τύπου 3ου Παγκοσμίου πολέμου. 
Με την προσθήκη στρατιωτικών δυνάμεων στην πράξη, θα ήταν εύκολο να πείσουμε την πλειοψηφία της υπνοβασίας ότι το γεγονός ήταν πραγματικό. Εμπιστευόμενοι, όπως οι αναγνώστες ,αυτού του ενημερωτικού δελτίου θα μπορούσαν απλά να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την παράσταση.
Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο συνεχιζόμενος πανικός των κοροναϊών έχει σχεδιαστεί για να ανοίξει το δρόμο για την επείγουσα στρατιωτική κατοχή και την έναρξη μιας παγκόσμιας δημοκρατίας. Αυτό που οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται είναι ότι όλα είναι ψεύτικα. Εδώ, για παράδειγμα, είναι μια πρώτη αναφορά από την Ιταλία για την πανδημία:
Ο Ιταλός κυβερνήτης Ζαΐα από την περιοχή του Βένετο δήλωσε:
"Το 80% όλων των ασθενών θεραπεύονται μόνοι τους, το 15% χρειάζεται φάρμακα και το 5% πρέπει να έχουν νοσοκομειακή φροντίδα. Και οι 17 άνθρωποι που πέθαναν ήδη, είχαν προχωρημένα προβλήματα υγείας. Κανένας υγιής άνθρωπος που έπιασε τον κοροναϊό δεν έχει πεθάνει. Είναι ένας συναγερμός χωρίς βάσεις. Στην αρχή αντιδρούσαν στον τρόπο που έκαναν επειδή δεν είχαν καμία πραγματική πληροφορία για τον ιό. Αλλά αφού είδε τι είναι, οι πληροφορίες είναι υπερβολικές. "
Πριν όμως περιγράψουμε περισσότερα γεγονότα, πρέπει να επισημάνουμε και κάποιες πολύ σοβαρές μάχες ειδικών δυνάμεων που εκτυλίσσονται σε πολλές σημαντικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Η πιο σημαντική δράση πραγματοποιείται τώρα ...
 https://beforeitsnews.com/paranormal/2020/03/benjamin-fulford-pandemic-show-to-start-world-government-project-blue-beam-next-2547413.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

11 σχόλια:

 1. I have added and shared your site to my social media accounts to send people back to your site because I am sure they will find it extremely helpful too. 먹튀검증사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. This surely helps me in my work. Lol, thanks for your comment! wink Glad you found it helpful 먹튀검증

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Nice information, valuable and excellent design, as share good stuff with good ideas and concepts. 온라인홀덤

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Extremely helpful info particularly the last part :) I care for such info
  a lot. I was seeking this particular information for 오피
  a long time. Thank you and good luck.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. There must have been many difficulties in providing this information.Bóng88 Nevertheless, thank you for providing such high-quality information.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Hello! Nice to meet you, I say . The name of the community I run is 안전놀이터추천, and the community I run contains articles similar to your blog. If you have time, I would be very grateful if you visit my site .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. I am contemplating this topic. I think you can solve my problems. My site is at " 온라인카지노 ". I hope you can help me.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 8. Casino sites provide fun and thrill, always remember to play within your means and choose trustworthy sites. 슬롯사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή