Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Νέα επεισόδια με χημικά στο υπ. Οικονομικών-Μια διαδηλώτρια έπεσε στο δρόμο τραυματισμένη.


Νέα ένταση, με σπρωξίματα και περιορισμένη χρήση χημικών, προκλήθηκε στη διάρκεια των κινητοποιήσεων εργαζομένων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. 


Τα αίματα άναψαν όταν η αστυνομία επιχείρησε να απωθήσει τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο Σύνταγμα.
Μία γυναίκα διαδηλώτρια έπεσε στο οδόστρωμα, πιθανότατα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων από την χρήση χημικών, και αυτήν την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο.


Νωρίτερα, όπως σας γράψαμε από το star.gr, η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να απομακρύνει τους διαδηλωτές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν εισέλθει στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, και προχώρησε σε 17 προσαγωγές.
Ανάμεσα στους προσαχθέντες, που μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, ήταν και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης.         http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=217289&artTitle=nea_epeisodia_me_chimika_sto_yp_oikonomikon_mia_diadilotria_epese_sto_dromo_travmatismeni             Μπροστά από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος διμοιρίες των ΜΑΤ και διαδηλωτές της ΠΟΕ-ΟΤΑ ήρθαν στα χέρια.

Αδιαθεσία αισθάνθηκε μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο, στην όποια και προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Real.gr- ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ από realmedialive

Στην οδό Νίκης, από τις 10 το πρωί συναντώνται οι επικεφαλής της τρόικας και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.


VIDEO-ΣΥΝΤΑΓΜΑ από realmedialive

Ξημέρωσε με ένταση και προσαγωγές

Καθηγητές, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες συγκεντρώθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί, περίπου στις 06.00, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τα πνεύματα άναψαν, όταν επιχείρησαν να περάσουν στο εσωτερικό του υπουργείου.

Ωστόσο, οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν ήδη στο σημείο τους εμπόδισαν κάνοντας, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι και χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν και σε 17 προσαγωγές. Μεταξύ αυτών και του προέδρου της ΟΛΜΕ, κ. Κοτσιφάκη.

Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας ζητούσαν, όπως ανέφεραν, ραντεβού με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αργότερα σήμερα έχει ραντεβού με τους εκπροσώπους της τρόικας.


VIDEO-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ από realmedialive

Για την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ και τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, μίλησε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης.


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=302286&catID=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου