Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Το Admiral Kuznetsov "κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο λιμάνι της Λεμεσού.

        Tο αεροπλανοφόρο« Ναύαρχος Κουζνέτσοφ », που εκτελεί καθήκοντα στην ομαδοποίηση στα ρωσικά πλοία του Ναυτικού της Μεσογείου, έκανε μια επίσκεψη ρουτίνας στο λιμάνι της Λεμεσού, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Βορείου Στόλου, Vadim SERGA.

"Адмирал Кузнецов" впервые совершил заход в порт Лимасол на Кипре
      "Έχει προγραμματιστεί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του ρωσικού πλοίου στο λιμένα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου θα επισκεφθεί τη Δημοκρατία της Κύπρου και το Νίκο Αναστασιάδη, τον υπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας στη Κύπρο, Φώτης  Φωτίου και τον διοικητή των ναυτικών δυνάμεων της Δημοκρατίας της Κύπρου, καπετάνιο Κυριάκος Πωγάνης" - είπε ο Σεργκέι.

       Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίσκεψη του καταδρομικού στο λιμάνι της Λεμεσού είναι η πρώτη φορά για  τα ρωσικά αεροπλανοφόρα στην ιστορία της συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της Δημοκρατίας της Κύπρου.

     "Για το TAVKR προσωπικό που εκτελεί καθήκοντα στο μακρύ ταξίδι για περισσότερο από δύο μήνες, η επίσκεψη στο λιμάνι της Λεμεσού ήταν η πρώτη είσοδος σε λιμένα άλλης χώρας», - δήλωσε ο εκπρόσωπος του στόλου. Η προσέγγιση παρέχει την τροφοδότηση με τα απαιτούμενα πρότυπα. Οι Ρώσοι ναύτες έχουν επίσης την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα τοπικά αξιοθέατα και να χαλαρώσουν στην παραλία.

    Το  βαρύ αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» ξεκίνησε στις 17 Δεκεμβρίου 2013.Η πορεία του TAVKR πραγματοποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Υπουργείου Άμυνας για να συνεχίσει την τακτική ρωσική παρουσία του Ναυτικού στις στρατηγικής σημασίας περιοχές των ωκεανών και θα διαρκέσει για αρκετούς μήνες. http://flot.com/news/navy/?ELEMENT_ID=161712   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ FLOT:Corfiatiko.blogspot.com. To Flot.com .ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου