Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Έρχεται μεγάλο πρόβλημα ΗΠΑ-ΕΕ. BRICS και Πετρέλαιο.

 Από αργά το απόγευμα της Τρίτης, 8 Αυγούστου 2023, οι χώρες που εκφράζουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στους BRICS αντιπροσωπεύουν το ΕΞΗΝΤΑ ΤΟΙΣ (60%) των γνωστών παγκόσμιων αποθεμάτων πετρελαίου/φυσικού αερίου. Τουλάχιστον, αυτό σημαίνει ότι το εξήντα τοις εκατό των παγκόσμιων πωλήσεων πετρελαίου θα πραγματοποιηθεί σε νόμισμα ΕΚΤΟΣ από το Δολάριο ΗΠΑ, μόλις οι BRICS ζωντανέψουν το νέο τους νόμισμα με χρυσό.


Η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανάπτυξη αυτού του νέου νομίσματος έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 22 Αυγούστου. Το νόμισμα δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη και δεν είναι ακόμη διαθέσιμο.

Αλλά αυτή η αλλαγή θα έρθει σαν κεραυνός από το μπλε για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, ΟΛΕΣ οι πωλήσεις πετρελαίου σε όλο τον κόσμο γίνονται μόνο σε δολάρια ΗΠΑ. Έτσι, κάθε χώρα που χρειάζεται πετρέλαιο ή που πουλά πετρέλαιο, πραγματοποιεί αυτές τις συναλλαγές μόνο σε ΔΟΛΑΡΙΑ.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε χώρα στον πλανήτη πρέπει να διατηρεί φυσικά δολάρια στην κεντρική της τράπεζα, έτσι ώστε η χώρα να μπορεί να αγοράσει το πετρέλαιο/αέριο που χρειάζεται.

Μόλις το νέο νόμισμα BRICS έρθει στο διαδίκτυο, όλα αυτά τα πλεονάζοντα ΔΟΛΑΡΙΑ που κρατούνται σε όλο τον κόσμο, θα αρχίσουν να επιστρέφουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι, η αξία του νομίσματος ΜΑΣ θα πέσει έναντι όλων αυτών των άλλων νομισμάτων, γιατί κανείς δεν θα θέλει ή δεν θα χρειάζεται πια τα ΔΟΛΑΡΙΑ μας.

Τώρα, να έχετε κατά νου, οι ΗΠΑ δεν κατασκευάζουν πια πολλά από τίποτα. Εισάγουμε όλα μας τα πράγματα.

Έτσι, καθώς η αξία του ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ μας πέφτει έναντι των ξένων νομισμάτων, το κόστος των πραγμάτων που αγοράζουμε θα εκτοξευθεί εντελώς στα ύψη, επειδή το νόμισμά μας αξίζει όλο και λιγότερο σε σύγκριση με τα νομίσματα άλλων χωρών.

Θα δούμε υπερπληθωρισμό εδώ στις ΗΠΑ που υποπτεύομαι ότι θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης λίγο πριν καταρρεύσει.

Από απόψε, αυτές είναι οι χώρες που σκοπεύουν να ενταχθούν στους BRICS:

ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στους BRICS Αλγερία
✔Αργεντινή
✔Μπαγκλαντές
✔Μπαχρέιν Λευκορωσία
✔Βολιβία
✔Βενεζουέλα Βιετνάμ Γουινέα Ελλάδα
✔Ονδούρα Αίγυπτος Ινδονησία Ιράν Κούβα Κουβέιτ Μαρόκο Νιγηρία ΗΑΕ Τατζικιστάν Ταϊλάνδη Τυνησία Τουρκία Συρία Σαουδική Αραβία Αιθιοπία
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔
✔

Μόλις γίνει αυτό και ξεκινήσουν οι πωλήσεις πετρελαίου στο νέο νόμισμα BRICS, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταρρεύσουν οικονομικά και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.

Μυρίζω έναν παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται. .

halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου