Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Αντί λοιπόν κάποιοι να γράφουν για το πόσο ισχυρή είναι η Τουρκία, ας γράψουν για το ποιος σαμποτάρει την αμυντική βιομηχανία της Ελλάδας.ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διάβαζα το άρθρο του Φίλη ΕΔΩ.  ΤΥΧΑΙΑ εντελώς ,παρόμοιο έγραψε πάλι στην Κ,ο σύμβουλος του ΕΛΙΑΜΕΠ , πρέσβης Μαλλιάς τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Βέβαια τα λέγαμε και τα φωνάζαμε από πριν αρκετοί .

Ας πούμε λίγα πραγματάκια....Η Τουρκία δεν έγινε ισχυρότερη (αν είναι) απ' την μία στιγμή στην άλλη. Ακολουθεί πρόγραμμα απαράβατο, όσο η ΝΔ του 2008 έκανε πίσω στη ναυπήγηση FREMM, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τον δρόμο για την τράτα τωνΤζώνηδων , έναν δρόμο που οι αμερικανοτσολιάδες της ΝΔ θέλησαν να ακολουθήσουν, αλλά τους διέφυγε πως πόνταραν σε κουτσό άλογο. 

Η ΝΔ είναι αυτή που καθυστερεί το πρόγραμμα κορβετών εδώ και 2 χρόνια με αποτέλεσμα το κενό με τους Τούρκους να μεγαλώνει και οι τιμές στις πρώτες ύλες να αυξάνονται, έτσι ώστε να μπορούν να γράφονται τέτοια άρθρα και να τα υιοθετούν κομματικοί φελλοί που για χάρην του κόμματος θα βολεύουν και με μικρότερη Ελλάδα άμα λάχει. 

Αντί λοιπόν κάποιοι να γράφουν για το πόσο ισχυρή είναι η Τουρκία, ας γράψουν για το ποιος σαμποτάρει την αμυντική βιομηχανία της Ελλάδας. Το πρόσωπα είναι συγκεκριμένα απ' τα χρόνια του μνημονίου και έχουν όλοι ανεξαιρέτως κυβερνήσει.

Υ.Γ Άραγε το επισήμαναν Φίλης και υπόλοιποι πριν η μετά που έστειλαν το 1/3 της ΑΑ ΜΒ μας στη Σ. Αραβια;; Συντελείται στην Ελλάδα μια ύπουλα σιωπηλή αλλά καταστροφική μετατροπή του δόγματος αποτροπής σε δόγμα συμβιβασμού.

zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου