Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Μια νέα συσκευή βρέθηκε σε ταμεία σε σούπερ μάρκετ. Ανησυχούν οι εσχατολόγοι.

 Για 2.000 χρόνια (σύμφωνα με την ορθότητα της επίσημης χρονολογίας), οι εσχατολόγοι προβληματίζονται για τον λεγόμενο «Αριθμό του Θηρίου» που αναφέρεται στην Αποκάλυψη και χωρίς τον οποίο μια μέρα θα είναι αδύνατο να αγοράσεις ή να πωλήσεις. 


Δεν θα θυμηθούμε τις μεσαιωνικές θεωρίες σχετικά με αυτό το θέμα, είναι πολύ αστείες, αν και τα δόγματα των ιερέων των αρχών της δεκαετίας του 1990 δεν είναι λιγότερο γελοία, όταν όλοι έτρεξαν γύρω από τα τσιπ που εμφυτεύτηκαν κάτω από το δέρμα και φώναζαν: "Εδώ είναι!" .

Όπως έδειξε το 2021, οι ιερείς δεν καταλαβαίνουν τη θρησκεία περισσότερο από την κυβερνητική, και όλα θα είναι κάπως διαφορετικά. Ως εκ τούτου, οι διαφωτισμένοι στην εσχατολογία χτίζουν τώρα νέες θεωρίες, με μεγάλη καχυποψία για όλες τις καινοτομίες στη σφαίρα της αγοραπωλησίας.

Έτσι χθες, άνθρωποι με τρομερή δύναμη συζήτησαν το παρακάτω βίντεο:


Στο θέμα του τι είναι, οι απόψεις των σχολιαστών διίστανται. 

Η ιδέα ενός τσιπ RFID ενσωματωμένου στο μπράτσο αυτής της ομορφιάς ήταν η πρώτη που προτάθηκε. Το τσιπ πληρώνει στην πραγματικότητα και η χρυσαλλίδα απλά ταξιδεύει μέσα από το μυαλό του κοινού. Ωστόσο, η θεωρία διαψεύδεται απλά: ένα τσιπ RFID χρειάζεται μια κεραία, όχι μια οθόνη στην οποία πρέπει να φέρεις το χέρι σου. 

Η δεύτερη θεωρία προτείνει κάτι σαν δακτυλικό αποτύπωμα - η συσκευή αναγνωρίζει το θηλώδες μοτίβο ενός πολίτη με τον ίδιο τρόπο που η τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει τα πρόσωπα. Ωστόσο, πιθανότατα δεν ισχύει ούτε αυτό: για να αναγνωρίσετε το σχέδιο της παλάμης, το χέρι πρέπει να εφαρμοστεί στον αναγνώστη. Δεν χρειάζεται να εφαρμοστεί τίποτα για να διαβάσετε το μοτίβο της ίριδας, αλλά αυτή η συσκευή κατά κάποιο τρόπο δεν μοιάζει με μια τέτοια συσκευή. 

Η τρίτη προτεινόμενη επιλογή προτείνει η ταμειακή μηχανή να διαβάζει το DNA του κοριτσιού. Τέτοιες συσκευές, φυσικά, υπάρχουν στη φύση, αλλά είναι αρκετά ακριβές και τοποθετούνται μόνο στις λαβές των σπαθιών Τζεντάι. Και χρειάζονται ακόμα επαφή. Δεν υπάρχει επαφή εδώ. 

Τέλος, η τέταρτη επιλογή προτείνει ότι το κορίτσι έχει κάτι στο αίμα της που μοιάζει με πισίνα RFID. Αλλά τότε τίθεται το ερώτημα: γιατί έκανε η ίδια η ξανθιά shirnula; Πώς επηρέασε αυτό την ευημερία της; Ποιος είναι ο διανομέας της διαστημικής τεχνολογίας; Είναι μια πολλά υποσχόμενη συσκευή μια εκκίνηση των διευθυντών καταστημάτων ή θα είναι τόσο σύντομα παντού; 

Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα παραμένει μυστήριο για όλους, οπότε περιμένουμε νέα βίντεο για τέτοιες ταμειακές μηχανές και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου