Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Clairvoyant Krzysztof Jaczkowski: Ο κόσμος βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια ανθρωπογενή καταστροφή.


Απ' όσο μπορούμε να κρίνουμε από τις αποκαλύψεις διαφόρων προφητών διαφόρων εποχών, χωρών και εθνών, τα οράματα του μέλλοντος δεν τους συμβαίνουν κάθε μέρα, σε κάποιους μάλιστα μια φορά στη ζωή.  Όμως το είδος, το οποίο επέλεξε ο αγαπημένος Πολωνός μάντης, ο κ. Krzysztof Jackowski, για να επικοινωνήσει με το κοινό, απαιτεί σχεδόν εβδομαδιαία vangs, κάτι που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αδύνατο.

Έτσι, ο κ. Jackowski τεντώνει την απόλαυση για το κοινό όσο καλύτερα μπορεί: Το 90% των προβλέψεών του είναι επανάληψη όσων έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, και μόνο το ένα δέκατο είναι κάτι καινούργιο, που φαίνεται στο μέλλον ή τώρα ή νωρίτερα, αλλά ήρθε η ώρα να το πει. Και υπάρχουν αρκετά νέα πράγματα σήμερα: προφανώς ο κόσμος βρίσκεται μπροστά σε ένα είδος μεγάλης ανθρωπογενούς καταστροφής, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει το έναυσμα για κάποια πολύ δραματικά παγκόσμια γεγονότα. 

Κάτι για το οποίο μιλάω και αισθάνομαι εδώ και πολλούς μήνες έρχεται. Πλησιάζουμε σε μια στιγμή που συνδέω με ένα είδος παγκόσμιου ψυχολογικού φόβου, δηλαδή ενός φόβου που δεν εμπνέεται από κάποια πραγματική φυσική απειλή, αλλά από έναν παγκόσμιο πανικό γύρω από αυτή την απειλή. 

Βλέπω κάποιες τεράστιες χαλύβδινες κατασκευές να καταρρέουν. Μοιάζουν με εργοστασιακούς σωλήνες, με κάποιο άλλο τεράστιο σιδερένιο αντικείμενο τοποθετημένο πάνω τους.  Και ξεκινάει με το σπάσιμο ενός από τους τρεις σωλήνες που στηρίζουν το αντικείμενο. Στη συνέχεια, αμέσως μετά, το δεύτερο παραμορφώνεται, το τρίτο σπάει και όλο το μεγαλοπρεπές οικοδόμημα καταρρέει. 

Όταν αυτοί οι εργοστασιακοί σωλήνες αρχίσουν να ραγίζουν, κάποια αεροπλάνα θα πετάξουν προς αυτούς και θα ρίξουν και θα χύσουν κάτι έξω. Αλλά δεν θα βοηθήσει πολύ. Δεν βλέπω πού θα συμβεί αυτό. Ίσως κάτι να χτυπηθεί ξανά από πυραύλους στην Ουκρανία, αλλά όχι σίγουρα. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι όταν καταρρεύσει όλο αυτό το χαλύβδινο σύστημα, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα υποχωρήσει στην επικαιρότητα.  

Αν και όταν συμβεί - θα υπάρξει ξαφνικά μεγάλος πανικός σε πολλές χώρες - και πανικός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πανικός μεταξύ των πολιτικών.  Ξαφνικά θα υπάρξει έλλειψη πολλών πραγμάτων. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα υπάρχουν τα πάντα, αλλά δεν θα υπάρχουν πολύπλοκα προϊόντα που συναρμολογούνται από εξαρτήματα, όπως τα αυτοκίνητα. Θα υπάρξει ένα είδος άνισης έλλειψης: για ορισμένα πράγματα θα υπάρχει οξεία έλλειψη, ενώ για άλλα πράγματα θα υπάρχει πλεόνασμα. 

Θα τεθεί θέμα αποθεμάτων - αποθεμάτων νερού, αποθεμάτων τροφίμων. Τα πάντα θα είναι διαθέσιμα, αλλά δεν θα είναι όλα καταναλώσιμα. Έτσι, θα υπάρξουν εκκλήσεις από όλες τις πλευρές να αρχίσουν να εξοικονομούν χρήματα.

Αν και όταν συμβεί αυτό, οι κυβερνήσεις θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να στηρίξουν την τραπεζική δραστηριότητα. Ως συνέπεια θα εμφανιστούν οικονομικοί περιορισμοί και θα επηρεαστούν ολόκληρες χώρες και άτομα.  

Και πάνω απ' όλα αυτά, η ασθένεια για την οποία έχω μιλήσει πολλές φορές θα αρχίσει να εξαπλώνεται. Αυτή η ασθένεια θα εκδηλωθεί, πρώτα απ' όλα, με κάποιο τρόπο στο δέρμα και επομένως όλοι θα αρχίσουν να κάνουν σωματικές έρευνες στις εκτεθειμένες περιοχές. 

Όλα αυτά θα αυξήσουν το γενικό χάος και θα θυμίζουν λίγο τα τέλη Φεβρουαρίου ή τις αρχές Μαρτίου 2022, δηλαδή την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία, όταν όλοι βιάζονταν και δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν σε όλα αυτά. Θέλω όμως να τονίσω για άλλη μια φορά: η Ουκρανία θα ωχριά μπροστά σε αυτό που θα ξεκινήσει. Και αυτό το χάος που έχει ξεκινήσει σε όλους τους τομείς θα βαθύνει την κατάρρευση του κόσμου. Πιθανώς θα οδηγήσει και σε αυτό. 

Πού να βρει κανείς στήριγμα σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς; Πού, αν χρειαστεί, θα μετακομίσουμε; Μου φαίνεται ότι τα ασφαλέστερα μέρη στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Ελλάδα, το Ισραήλ και ορισμένες αραβικές χώρες. Αλλά η Ευρώπη θα είναι ένα κακό μέρος όπου οι άνθρωποι θα φοβούνται ακόμη και να αναπνεύσουν. Πολλοί άνθρωποι θα εγκαταλείψουν την Πολωνία, αλλά και πάλι λέω ότι ο πανικός θα είναι υπερβολικός, η απειλή θα είναι καθαρά ψυχολογική. Και όταν οι άνθρωποι το βάζουν στα πόδια, θα εκπλαγούν όταν διαπιστώσουν ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί εκεί απ' όπου το έβαλαν στα πόδια. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου