Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Μια πύλη άνοιξε ξανά μέσω του CERN.

Το λεγόμενο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών, γνωστό και ως CERN, έχει προσελκύσει εδώ και καιρό την προσοχή των ανθρώπων με αναλυτική νοοτροπία, αφού μόνο οι ψυχικά στερημένοι μπορούν να πιστέψουν σε επίσημα παραμύθια για κάποιο είδος φυσικής και σωματιδίων.

Οι φορολογούμενοι δεν επιτρέπεται να επισκέπτονται ούτε τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων ούτε καν οποιονδήποτε Μικρό Επιταχυντή Αδρονίων, αν και είναι αναμφίβολα ενδιαφέρον για τους ανθρώπους να δουν σε τι ξοδεύουν τα χρήματά τους οι οπαδοί. Ως αποτέλεσμα, το CERN έγινε η δεύτερη Περιοχή 51, την οποία οι άνθρωποι θα μελετήσουν με κιάλια:


Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2019 και είναι ενδιαφέρον ότι το CERN δεν έχει επίσημα αρνηθεί τη σχέση του μαζί του. Οι δημοσιογράφοι είπαν κάτι για τη φυσική υψηλής ενέργειας, για ηλεκτρικά φορτία που, σαν αλεξικέραυνο, προσελκύουν σύννεφα. Οι αδύναμοι βέβαια πίστευαν σε όλα αυτά. 

Ωστόσο, νωρίτερα, το 2016, τραβήχτηκε η ακόλουθη φωτογραφία πάνω από τον επιταχυντή :

Εδώ, όπως λένε, δύο σε ένα: και μερικά σύννεφα που στρίβουν σε μια σπείρα και ένα UFO που πετάει σε αυτή τη σπείρα. Όλα είναι τόσο προφανή και συγκλονιστικά που οι λαμπεροί θαυμαστές του βίντεο δεν σχολίασαν καν. 

Και υπάρχουν τουλάχιστον δύο ή τρεις τέτοιοι περίεργοι κύκλοι πάνω από τον επιταχυντή ανά έτος. Μερικές φορές οι κύκλοι είναι τόσο μεγάλοι που φαίνονται στο ραντάρ καιρού. Τι συμβαίνει όμως και γιατί - δεν εξηγεί το CERN στους φορολογούμενους. Στην πραγματικότητα, ο ΠΟΥ, ο ΟΗΕ, η NASA και άλλοι ένδοξοι οργανισμοί που, για χρήματα που μαζεύονται από όλους τους ανθρώπους, κάνουν ακατανόητα τι. 

Και τώρα, όπως είπε ένας υπουργός από τους βάλτους Μόκσα, αυτό δεν συνέβη ποτέ, και ιδού ξανά:  

Το βίντεο τραβήχτηκε στο CERN γύρω στις 18 Νοεμβρίου. Και το γεγονός ότι ο δακτύλιος εμφανίστηκε πάνω από τον επιταχυντή δεν μας εκπλήσσει πλέον - είναι εκπληκτικό ότι τέτοια πράγματα εμφανίζονται τώρα σε όλο τον κόσμο, για τα οποία μόλις μιλήσαμε πρόσφατα. 

Δεν ήταν σαφές σε όλους τι ήταν αυτοί οι περίεργοι δακτύλιοι, αλλά αφού ένας από αυτούς εμφανίστηκε πάνω από τον επιταχυντή, τότε πιθανότατα μιλάμε για πύλες, αφού το CERN, αν κρίνουμε από το βίντεο του 2016, είναι σίγουρα κάποιου είδους πύλη.

Λοιπόν, αφού υπάρχουν ήδη τρομερά πολλές τέτοιες πύλες σε όλο τον κόσμο, σημαίνει ότι κάποιος φτάνει σε αυτόν τον κόσμο. Ο άξονας της ράβδου, όπως οι Σύροι μετανάστες στα σύνορα Πολωνίας και Λευκορωσίας:

Δεν ξέρουμε καν πώς θα τελειώσει η εισβολή αυτών των εποίκων, αλλά δεν μένει τίποτα άλλο από το να παρατηρήσουμε και να παρακολουθήσουμε απλά όλα αυτά, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου