Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: Μεγάλες εκρήξεις στην Τεχεράνη. Αναφορές για «Γενοκτονία» στο Μαχαμπάντ.

 Η χώρα του Ιράν έχει βυθιστεί σε χάος και δολοφονίες απόψε. Πλημμυρίζουν οι αναφορές για συνεχιζόμενες εκρήξεις και πυροβολισμούς στην Τεχεράνη και, ταυτόχρονα, μια αναφορά ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που διεξάγεται κατά των Κούρδων από δυνάμεις του ιρανικού στρατού στην πόλη Μαχαμπάντ.

Ξεκινάμε την κάλυψη με μια σειρά από μεγάλες εκρήξεις και σχεδόν ασταμάτητα πυροβολισμούς που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτίζονται με βίντεο που δείχνει τις συνεχιζόμενες εκρήξεις, τους πυροβολισμούς και το χάος:

Έξι δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν δυτικά της πρωτεύουσας Τεχεράνης.

 

MAHABAD - Γενοκτονία σε εξέλιξη;;;

Αλλά το πραγματικό πρόβλημα φαίνεται να ξετυλίγεται στην ιρανική πόλη Μαχαμπάντ, που φαίνεται σε έναν επεκτάσιμο χάρτη παρακάτω:

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο έδαφος εκεί, οι ιρανικές στρατιωτικές δυνάμεις πηγαίνουν πόρτα-πόρτα, συγκεντρώνουν ανθρώπους που δεν συμπαθούν στην κυβέρνηση, τους βγάζουν στο δρόμο και τους πυροβολούν και τους σκοτώνουν.

Οι κραυγές και οι συνεχείς πυροβολισμοί γεμίζουν την πόλη.

 

Ιρανικά στρατιωτικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης, βρίσκονται στους δρόμους του Μαχαμπάντ.

Η κυβέρνηση έχει διακόψει κάθε σύνδεση ηλεκτρισμού και Διαδικτύου στο Μαχαμπάντ.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι εκεί γίνεται μια «γενοκτονία». Οι Κούρδοι φαίνεται να είναι το επίκεντρο των κυβερνητικών δολοφονιών απόψε, σε όλη την πόλη.

halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου