Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ο ρωσικός στρατός προφανώς συζητά πυρηνικό χτύπημα κατά της Γερμανίας σε υποκλοπές επικοινωνιών.

 Ο ρωσικός στρατός προφανώς συζητά πυρηνικό χτύπημα κατά της Γερμανίας σε υποκλοπές επικοινωνιών

  Του Guido Grandt


Ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου για τη Γερμανία έφτασε επιτέλους στο mainstream!

Αν και προηγουμένως είχε γελοιοποιηθεί,  και απορριφθεί ως θεωρία συνωμοσίας.            
Τώρα το κρααυγάζουν! Τουλάχιστον για κάποιους εφησυχασμένους δημοσιογράφους, ενώ προειδοποιώ για αυτό εδώ και μήνες (δείτε τις αναρτήσεις μου στο blog παρακάτω)!

Για παράδειγμα, το World News ανέφερε στις 28 Οκτωβρίου 2022:
Το άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων:
Στο πλαίσιο του ρωσικού στρατού, λέγεται ότι είχαν συζητηθεί σενάρια πυρηνικής επίθεσης κατά της Γερμανίας πριν από τον πόλεμο της Ουκρανίας. Αναφέρθηκαν τρία γκολ. Οι ειδικοί ασφαλείας αξιολογούν διαφορετικά τα ραδιοφωνικά μηνύματα.


Όπως αναφέρει το «Spiegel», επικαλούμενο κύκλους ασφαλείας, οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών υποέκλεψαν ραδιοφωνικά μηνύματα του ρωσικού ναυτικού από ελιγμό στη Βαλτική Θάλασσα στα τέλη του περασμένου έτους. Ως εκ τούτου, έγινε λόγος για πυρηνικά χτυπήματα κατά της Γερμανίας, με τρεις στόχους να ονομάζονται: Βερολίνο, η αμερικανική αεροπορική βάση στο Ramstein και η αεροπορική βάση Büchel, όπου ο στρατός των ΗΠΑ αποθηκεύει πυρηνικές βόμβες.

Οι λεγόμενοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας, που επανειλημμένα αποδεικνύονται ότι είναι «επιμελητές του ΝΑΤΟ», αξιολογούν αυτά τα ραδιοφωνικά μηνύματα με διαφοροποιημένο τρόπο.

Από τη μια ειπώθηκε ότι συνηθίζεται η χρήση πυρηνικών όπλων να συζητείται και να εκπαιδεύεται σε στρατιωτική άσκηση - αυτό συνέβαινε και κατά τη διάρκεια ελιγμών του ΝΑΤΟ. Ένας πραγματικός κίνδυνος δεν χρειάζεται να συνδέεται με αυτό. 

Άλλοι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι είναι πιθανό οι Ρώσοι, γνωρίζοντας ότι τους παραπλανούν, ονόμασαν σκόπιμα τους στόχους για να εκφοβίσουν και να προκαλέσουν φόβο στη Δύση.


Πηγή: https://www.welt.de/politik/ausland/article241830899/Ukraine-News-Russische-Armee-diskutierte-offenbar-Nuklearschlag-gegen-Deutschland.html

Ξανά και ξανά η ίδια ανοησία: οι Ρώσοι μόνο μπλοφάρουν.

Τι γίνεται όμως ΑΝ ΟΧΙ;

Θέλουν πραγματικά οι πολιτικοί μας να ρισκάρουν ένα αντίθετο πυρηνικό χτύπημα μόνο και μόνο επειδή ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι το άλλο μέρος δεν θα το έκανε;

Οι Ιάπωνες το ΠΙΣΤΕΥΑΝ επίσης στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά γρήγορα διδάχτηκαν το αντίθετο από τις δύο καταστροφικές ατομικές βόμβες μαζικής δολοφονίας στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι.
Ήδη τον Απρίλιο του 2022 έγραψα εδώ στο blog μου:
Κλιμάκωση στην Ουκρανία: Η προσομοίωση πολέμου των ΗΠΑ προέβλεψε πυρηνικό πόλεμο!
Ο πόλεμος στην Ουκρανία αυξάνεται καθημερινά σε ορμή και σφοδρότητα.
Η Ρωσία, η οποία έχει αφυπνιστεί σε μια νέα μορφή ιμπεριαλισμού υπό τον Πούτιν, και η Ουκρανία, που έχει γίνει παιχνίδι δυτικών συμφερόντων, αντιμετωπίζουν η μία την άλλη.
Το γεγονός ότι ένα τέτοιο σενάριο ασκούνταν ήδη από υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ το 2019 είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστο. Επίσης ότι μερικά από αυτά έχουν γίνει από καιρό συνειδητοποιημένα.
Αλλά το χειρότερο: Αυτή η εξαιρετικά ρεαλιστική προσομοίωση πολέμου οδηγεί τελικά σε έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο με ένα δισεκατομμύριο νεκρούς!
Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι μια έκφραση της πάλης μεταξύ των λεγόμενων παλαιών αξιών και των νέων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ειδικότερα έχουν τροφοδοτήσει αυτή τη βίαιη σύγκρουση στο παρελθόν, υποστηρίζοντας τις εξεγέρσεις του Μαϊντάν στο Κίεβο το 2014.
Η αλλαγή καθεστώτος εκεί ήταν επιτυχής. Τώρα αυτό θα πρέπει να γίνει και στη Μόσχα, για να εγκατασταθεί και μια δυτική μαριονέτα.
Άγνωστο στο παγκόσμιο κοινό, ένα τέτοιο «πολεμικό παιχνίδι» παίχτηκε ήδη το 2019 ως «επιστημονική προσομοίωση» από μια ομάδα πρώην και νυν υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων των ΗΠΑ.
Ένας από τους συμμετέχοντες σε αυτό το «παιχνίδι πολέμου» ήταν ο Χάρι Τζ. Καζιάνης, Ανώτερος Διευθυντής Κορεατικών Σπουδών στο Κέντρο για το Εθνικό Ενδιαφέρον , μια πολιτική δεξαμενή σκέψης στην Ουάσιγκτον, DC
Στο καλά εκπαιδευμένο παιχνίδι, η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία, όπως ακριβώς έκανε τρία χρόνια αργότερα στην πραγματικότητα: με το πρόσχημα ότι θέλει να προστατεύσει τον ρωσόφωνο πληθυσμό, που καταπιέζεται από τη φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου. Ωστόσο, η Ουκρανία καταφέρνει να αντεπιτεθεί με βαριές ρωσικές απώλειες.
Ως αποτέλεσμα, η Μόσχα θέλει να αποστρατικοποιήσει την Ουκρανία με μαζικές επιθέσεις της αεροπορίας, ρουκέτες και πυραύλους κρουζ. Ακολουθούν επίγειες δυνάμεις που καταλαμβάνουν τη χώρα. Ωστόσο, μια άστοχη επίθεση είχε ως αποτέλεσμα πολλούς νεκρούς αμάχους στη γειτονική Πολωνία.
Ως αποτέλεσμα, η Δύση αποφασίζει για οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας και τον αποκλεισμό της από το διεθνές τραπεζικό σύστημα. Ο Πούτιν απαντά με πόλεμο στον κυβερνοχώρο κατά των πολωνικών τραπεζών και του τοπικού δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, στο οποίο συμμετέχουν και τα κράτη της Βαλτικής. Την ίδια ώρα, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και αεροδρόμια γύρω από το Λβιβ βομβαρδίζονται.
Η Πολωνία δηλώνει την υπόθεση της συμμαχίας, εμπλέκοντας έτσι το ΝΑΤΟ, το οποίο δημιουργεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων γύρω από το Lviv και εισβάλλει στην Ουκρανία.
Η στρατιωτική σύγκρουση κλιμακώνεται έως ότου η Μόσχα χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα. και εναντίον ευρωπαϊκών πόλεων.
Το ΝΑΤΟ ανταποδίδει με τον ίδιο τρόπο.
Το αποτέλεσμα αυτής της διεθνούς κλιμάκωσης: Ολική καταστροφή και ένα δισεκατομμύριο νεκροί!
Μια τρομακτικά ρεαλιστική προσομοίωση από το 2019 που τουλάχιστον εν μέρει συνέβη το 2022!
Τον Μάιο του 2022 δημοσίευσα ένα επιπλέον άρθρο:
Η Ρωσία προσομοιώνει πυρηνικό χτύπημα: Το Βερολίνο θα καταστρεφόταν σε 106 δευτερόλεπτα!
Ο πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας κλιμακώνεται καθημερινά. Οι δυτικοί πολιτικοί κάνουν τα πάντα για να παρασύρουν την ΕΕ σε αυτή την καταστροφική στρατιωτική σύγκρουση: πάνω από όλα προμηθεύοντας συνεχώς όπλα στην Ουκρανία για να παρατείνουν αυτόν τον πόλεμο! Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς κερδίζουν και χρυσή μύτη. Όλα για τα δεινά του άμαχου πληθυσμού.
Ως αποτέλεσμα, αυτές οι χώρες της ΕΕ γίνονται επίσης (έμμεσα) συμμετέχοντες στον πόλεμο. Αλλά αυτό ακριβώς έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και μάλιστα έχει απειλήσει με πυρηνικές επιθέσεις!Τώρα η ρωσική κρατική τηλεόραση "Rossiya 24" δημοσίευσε άλλη μια προειδοποίηση, πιθανώς για λογαριασμό των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών:
Χρησιμοποιήθηκε ένα γραφικό για να προσομοιώσει πώς θα τελείωνε ένα πυρηνικό χτύπημα σε τρεις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: «χωρίς επιζώντες!»
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός αναφέρεται σε δηλώσεις του Βρετανού υπουργού Άμυνας, ο οποίος υποστηρίζει τις ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικές υποδομές.
Σε λίγα λεπτά θα είχαν τελειώσει οι μεγαλύτερες δυτικοευρωπαϊκές πρωτεύουσες
Οι πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ (Koenigsberg) εντός των χωρών της ΕΕ, Πολωνία και Λιθουανία, θα χτυπούσαν το Βερολίνο σε 106 δευτερόλεπτα, το Παρίσι σε 200 δευτερόλεπτα και το Λονδίνο σε 202 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τους παρουσιαστές του τηλεοπτικού δικτύου.
Πηγή: https://unser-mitteleuropa.com/89699-2/

 Διάφορες προσομοιώσεις και ασκήσεις από το πρόσφατο παρελθόν, καθώς και οι δηλώσεις της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Ομοσπονδιακής Υπουργού Εξωτερικών Annalena Baerbock σε σχέση με τις παραδόσεις βαρέων όπλων στην Ουκρανία και τον απειλητικό κίνδυνο πυρηνικού πολέμου, αποδεικνύουν ότι το σενάριο ενός επικείμενου πυρηνικού πολέμου δεν δημιουργείται από τον αέρα:

«Δεν νομίζω ότι κανένας στον κόσμο, εκτός από τον ίδιο τον κ. Πούτιν, μπορεί να πει 100% ότι αν κάνουμε το βήμα, αυτό θα συμβεί την επόμενη μέρα. Γι' αυτό δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα εντελώς. Και έχουμε πάντα ευθύνη να κάνουμε ξεκάθαρους τους κινδύνους και να μην προκαλούμε πανικό στην άλλη πλευρά».

Πηγή: https://unser-mitteleuropa.com/unlaublich-bearbock-will-atomkrieg-nicht-komplett-ausrhein-und-instrumente-verutlich-machen/

Εδώ είναι το βίντεο σχετικά:
...
Τον Σεπτέμβριο του 2022 πρόσθεσα:

«ΣΤΕΛΕΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ»: Το ΝΑΤΟ εξασκήθηκε στη ρίψη αμερικανικών πυρηνικών βομβών σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ έδαφος!
Ο κίνδυνος πολέμου στην Ουκρανία, επίσης με πυρηνικά όπλα, αυξάνεται μέρα με τη μέρα!

Με την προσάρτηση διαφόρων περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας στη «Ρωσική Αυτοκρατορία», ο Βλαντιμίρ Πούτιν απείλησε να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα σε περίπτωση επίθεσης σε αυτά τα εδάφη.

Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ΗΠΑ θέλουν να απαντήσουν «αποφασιστικά» και ήδη προειδοποιούν για «καταστροφικές συνέπειες».
Οι δύο ατομικές βόμβες που έπεσαν στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας και στη Χιροσίμα στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου δείχνουν ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν κανένα δισταγμό να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι τα πυρηνικά όπλα. Αυτό καθιστά τις ΗΠΑ τη μοναδική χώρα που μέχρι στιγμής έχει διαπράξει τέτοια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα οποία δεν πρέπει να ξεχαστούν!

Τον Οκτώβριο του 2020, προέκυψαν πολλά περισσότερα, δηλαδή ότι η γερμανική Πολεμική Αεροπορία και οι εταίροι του ΝΑΤΟ άσκησαν την «φύτευση και ρίψη αμερικανικών πυρηνικών βομβών στο γερμανικό έδαφος» με σκοπό την «υπεράσπιση του εδάφους της Συμμαχίας».

Είναι σαφές ότι αυτά τα πυρηνικά όπλα θα κατέστρεφαν ολοσχερώς αυτή τη «συμμαχική περιοχή» στο πλαίσιο της λεγόμενης «πυρηνικής συμμετοχής» της Γερμανίας στη «μυστική» άσκηση του ΝΑΤΟ «Steadfast Noon».
Τα γερμανικά μαχητικά-βομβαρδιστικά Tornado είναι ειδικά εξοπλισμένα και τα πληρώματα είναι ειδικά εκπαιδευμένα για ένα τέτοιο σενάριο τρόμου.
Η βάση για αυτό ήταν, μεταξύ άλλων, η αεροπορική βάση Nörvenich στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ λέγεται ότι αποθηκεύονται στο Büchel στη Ρηνανία-Παλατινάτο.
Εκτός από τα γερμανικά και αμερικανικά μαχητικά βομβαρδιστικά, ολλανδικά, βελγικά και ιταλικά μαχητικά βομβαρδιστικά συμμετείχαν επίσης στην άσκηση του ΝΑΤΟ "Steadfast Noon" (οι αμερικανικές πυρηνικές βόμβες αποθηκεύονται επίσης σε αυτές τις χώρες).
Στην ομοσπονδιακή συνέντευξη Τύπου, ρώτησε το RTDeutsch, θέλοντας να μάθει εάν τέτοια πυρηνικά όπλα όντως ρίχνονταν στο γερμανικό έδαφος.
Ο Arne Collatz, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, απάντησε:
«Σχετικά με τις λεπτομέρειες της άσκησης, αναφέρομαι στους κανόνες εμπιστευτικότητας στους οποίους υπόκεινομαι εδώ. Συνολικά, φυσικά, αυτό που σχεδιάζεται στρατιωτικά πρέπει επίσης να εφαρμοστεί».
Πηγή: https://web.archive.org/web/20220921225222/https://deutsch.rt.com/inland/108280-atombombenabschlag-auf-deutschland-als-nato-uebung-verteiigung/

Αν λάβετε κυριολεκτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, υπάρχει «στρατιωτικό» σχέδιο για ρίψη αμερικανικών πυρηνικών βομβών σε γερμανικό έδαφος; Σε περίπτωση ρωσικής εισβολής, ίσως; Ή πώς αλλιώς να γίνει κατανοητό;
Επίσης, τον Οκτώβριο του 2020, Γερμανοί πιλότοι μαχητικών - στο πλαίσιο της λεγόμενης «πυρηνικής συμμετοχής» - ασκήθηκαν μαζί με τους συμμάχους του ΝΑΤΟ να ρίχνουν αμερικανικές πυρηνικές βόμβες «για να υπερασπιστούν το έδαφος της συμμαχίας».
Ένας από τους χώρους διεξαγωγής της άσκησης ήταν η αεροπορική βάση Nörvenich στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Θεωρείται πιθανή εναλλακτική τοποθεσία για τα τακτικά πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ τύπου B61, τα οποία, σύμφωνα με επίσημα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αποθηκεύονται στο Büchel της Ρηνανίας-Παλατινάτου.
Εκεί, υπό το πρόσχημα της άσκησης «Resilient Guard», ασκούνταν μερικές φορές η χρήση του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Patriot σε δύσκολα εδάφη.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τα B61 που σταθμεύουν στο Büchel θα μπορούσαν επίσης να ρίξουν από τους γερμανικούς ανεμοστρόβιλους στο πλαίσιο του «πυρηνικού μοιρασμού» στο ΝΑΤΟ και στη συνέχεια, για παράδειγμα, να εξαλείψουν τις εχθρικές δυνάμεις. Άλλα αμερικανικά πυρηνικά όπλα λέγεται ότι αποθηκεύονται στην Ιταλία, το Βέλγιο, την Τουρκία και την Ολλανδία.
Σύμφωνα με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, οι ελιγμοί «Steadfast Noon» που πραγματοποιούνται τακτικά τον Οκτώβριο εξασκούν, μεταξύ άλλων, πώς να μεταφέρουν με ασφάλεια τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ από υπόγειους γεμιστήρες στο αεροσκάφος και να τα τοποθετήσουν κάτω από τα μαχητικά αεροσκάφη. Κατά τις εκπαιδευτικές πτήσεις, όμως, πετούν χωρίς βόμβες.
Πηγή: https://web.archive.org/web/20220424205228/https://deutsch.rt.com/inland/107838-ziel-russia-deutscheluftwaffe-trainiert-derzeit/
Συμπέρασμα: ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σχεδίαζαν από καιρό μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δηλαδή τη χρήση ατομικών βομβών κατά των εχθρικών δυνάμεων ή ένα σενάριο στο οποίο θα χτυπούσε η ίδια η Γερμανία.

Όλα αυτά δεν προμηνύουν καλό!
...
πηγή 2-11-22
================
άλλες πηγές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου