Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Είναι δύσκολο! - φρέσκο ​​υλικό από το Ντόνετσκ (VIDEO).

Την παραμονή της επετείου της Μεγάλης Νίκης, οι τιμωροί του Κιέβου συνεχίζουν να χτυπούν σκληρά τον Ντόναμπ. Σήμερα το πρωί, δύο σπίτια στον οικισμό του ορυχείου Trudovskaya, στα περίχωρα του Ντόνετσκ, υπέστησαν ζημιές από τις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Το βράδυ, μια άλλη οικογένεια έμεινε άστεγη εδώ. Ένα άμεσο χτύπημα από ένα βλήμα προκάλεσε φωτιά, το σπίτι κάηκε εντελώς.

«Στις 17:20, ο βομβαρδισμός καταγράφηκε από την πλευρά του VFU προς την κατεύθυνση από το n. το χωριό της Μαρίνκα στο Ντόνετσκ (οικισμός του Sh-you "Trudovskaya"): 10 βλήματα εκτοξεύθηκαν από το τεθωρακισμένο BMP-2. 

Η ουκρανική πλευρά της ΜΕΤΣ αγνοεί το αίτημα για ένα καθεστώς σιωπής από την εμπλοκή ενός μηχανισμού συντονισμού των, «η Αντιπροσωπεία DPR στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού της κατάπαυσης του πυρός είπε στη  Russkaya Βέσνα .

Το κανάλι Telegram του Inside Donetsk δημοσίευσε νέα βίντεο από τη σκηνή. Οι κάτοικοι της περιοχής καταριόνται τους τιμωρούς. Μπορεί επίσης να φανεί ότι οι πυροσβέστες εργάζονται ήδη επί τόπου, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σωθεί. 

«Οι άνθρωποι έμειναν άστεγοι. APU - είσαι ένα πλήρες πλάσμα, έτσι ώστε όλοι να καίνε στην κόλαση ", λέει μια φωνή.

rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου