Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

Το μυστήριο του γιγαντιαίου πέτρινου δρόμου που ξαναεμφανίζεται στον Ειρηνικό Ωκεανό.

 

μυστηριώδης γεωλογία, μυστηριώδης δρόμος νησί sakhalin, μυστηριώδης δρόμος εμφανίζεται από υποβρύχια από το νησί sakhalin Ρωσία
Ένας δρόμος από γιγάντιους ογκόλιθους εμφανίστηκε ξαφνικά από το νησί Sakhalin τον Μάιο του 2021. Facebook.
Πριν από λίγες ημέρες, μετά από μια ασυνήθιστα ισχυρή παλίρροια, ένας τεράστιος πέτρινος δρόμος εμφανίστηκε από κάτω από τα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού.


Ο πέτρινος δρόμος φαίνεται να είναι φτιαγμένος από γιγάντια λιθόστρωτα. Είναι φτιαγμένο από τον άνθρωπο; Εάν ναι, ποιος θα μπορούσε να μετακινήσει τόσο τεράστια κομμάτια βράχου… Και για ποιο σκοπό; ή απλά κατασκευάστηκε από τη Μητέρα Φύση; Αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να απαντηθούν από ειδικούς στη γεωλογία.


Το περίεργο γεγονός κράτησε αρκετό χρόνο για τους έκπληκτους κατοίκους του νησιού Sakhalin, στα ανατολικά της Ρωσίας,αρκετό για να αποθανατίσουν την απροσδόκητη δομή.

Όπως ίσως γνωρίζετε, το νησί Sakhalin είναι το μεγαλύτερο νησί της Ρωσικής Ομοσπονδίας και βρίσκεται στον Βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό και συνορεύει με τα ιαπωνικά νησιά στο νότο.

Άλλοι περίεργοι υποβρύχιοι σχηματισμοί είναι ορατοί μέσω του Google Earth κατά μήκος της ίδιας ακτογραμμής λίγο πιο βόρεια.

Είναι φτιαγμένο από τον άνθρωπο; Ή είναι απλώς ένα άλλο έργο τέχνης της Μητέρας Φύσης; 

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου