Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Συναγερμός!! Απολύτως τρελά νέα βίντεο ένοπλων και επικίνδυνων κακοποιών Antifa που επιτίθενται σε οδηγούς στο Πόρτλαντ είναι αρκετός λόγος για να κηρυχθεί το Πόρτλαντ σε ζώνη απαγόρευσης.

 Από τη Susan Duclos.

Πριν από λίγα χρόνια, πιστεύαμε ότι το Πόρτλαντ, το Όρεγκον είχε φτάσει στο χαμηλότερο σημείο, καθώς οι Antifa φραγμένοι δρόμοι, κατευθύνουν την κυκλοφορία διατάσσοντάς τους να υπακούσουν στους κανόνες τους, ενώ η αστυνομία στάθηκε στην άκρη και παρακολούθησε την παρενόχληση χωρίς να κάνει τίποτα για να βοηθήσει τους οδηγούς.

Πόρτλαντ:Η Ένοπλη Antifa μπλοκάρει δρόμους, απειλεί, παρενοχλεί οδηγούς. 

Λοιπόν, σκεφτήκαμε λάθος, τα πράγματα έχουν επιδεινωθεί. 
Πρόσφατα ο Δήμαρχος, ο Τεντ Γουέλερ, υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για να αναγκάσει την αστυνομία να σταθεί κάτω και να αφήσει τους κακοποιούς της Αντίφα να κυριαρχούν στους δρόμους για χρόνια, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να προσποιείται ότι νοιάζεται, οπότε έδωσε μια παράσταση τον Απρίλιο και κήρυξε πόλεμο εναντίον της Αντίφα .
Ένα βίντεο κοινοποιήθηκε επίσης στο λογαριασμό του στο Twitter και ένα άλλο δείχνει ένα διαφορετικό περιστατικό. Οack Posobiec μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο και μια περιγραφή των γεγονότων, με την ένδειξη "BREAKING: Βαριά οπλισμένη αναρχική πολιτοφυλακή περικύκλωσε και επιτέθηκε σε έναν αυτοκινητιστή στο  Πόρτλαντ, σπάζοντας το τζάμι,και κόβοντας τα ελαστικά."
ΑΥΤΟ είναι το Πόρτλαντ του Όρεγκον, δύο εβδομάδες αφότου ο δήμαρχος προσποιήθηκε να κηρύξει πόλεμο εναντίον της Αντίφα.

Ενώ το Πόρτλαντ έχει αποδειχθεί ότι είναι γεμάτο από ανεξέλεγκτη βία, παρενόχληση και εμπόδια, υπάρχουν πολλά τουριστικά αξιοθέατα, όπως το δάσος, ο ζωολογικός κήπος του Όρεγκον, το εναέριο τραμ, το Pittock Mansion, το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας του Όρεγκον, η αγορά του Σάββατο του Πόρτλαντ, το Grotto κήπους, Lan Su Chinese Garden, Pearl District και το Washington Park.

Οι άνθρωποι πρέπει να προειδοποιούνται για τους κινδύνους της μετάβασης στο Πόρτλαντ, για οποιονδήποτε λόγο.   

Τα ΜΜΕ δεν θα βοηθήσουν, καθώς όχι μόνο ενθαρρύνουν τη βία στο Πόρτλαντ, ένας αριστερός δημοσιογράφος έχει συνδεθεί με το βίντεο που περιέχει την απειλή θανάτου κατά του Wheeler.Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη @ Hazeee1312 έδειξε σε ένα άτομο που φορούσε την ίδια στυλιζαρισμένη λευκή μάσκα με το άτομο στην απειλή του βίντεο. Μέσα σε λίγες ώρες από την κοινή χρήση του βίντεο, ο @ Hazeee1312 διέγραψε ολόκληρο τον λογαριασμό του, ο οποίος δημιουργήθηκε το 2013.

 Η TPM μπορεί να αναφέρει αποκλειστικά ότι ο λογαριασμός @ Hazeee1312 λειτούργησε από την αριστερή δημοσιογράφο, Jarrid Bailey Huber. Ο 21χρονος από τη Δαμασκό του Ωραίου ήταν βασικό στοιχείο στις διαμαρτυρίες και τις ταραχές στην Αντίφα στο Πόρτλαντ και αλλού στις ΗΠΑ
Το Πόρτλαντ είναι ένα βαρέλι σε σκόνη που περιμένει μόνο αυτό, ιδανικό αγώνα για να κάνει ολόκληρη την πόλη να εκραγεί με βία. 

Θα επαναλάβω .... οι άνθρωποι πρέπει να προειδοποιηθούν και το MSM δεν θα το κάνει, είναι πολύ απασχολημένοι με δικαιολογίες για τους βίαιους κακοποιούς της Antifa. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Έως ότου ο δήμαρχος του Πόρτλαντ, ο Τεντ Γουέλερ, ή ο κυβερνήτης, η Κέιτ Μπράουν, να αρχίσει να είναι σοβαρός όταν παίρνει τους δρόμους πίσω από την Αντίφα (κάτι που δεν θα το κάνει), τα Ανεξάρτητα ΜΜΕ πρέπει να τεκμηριώσουν τι συμβαίνει και να ελπίζουν ότι κάποιοι θα είχαν φύγει εκεί άγνωστοι, θα καταλάβει πόσο επικίνδυνο είναι το Πόρτλαντ για τις οικογένειές τους.   


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου