Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Η APU κινείται προς τα εμπρός, χάνει τον εξοπλισμό και δεκάδες στρατιώτες στις μάχες.

Μια σύνοψη των γεγονότων στο Nτόνετσκ και το Λουγκάνσκ.Η APU χτυπήθηκε προς τα εμπρός, χάνοντας εξοπλισμό και δεκάδες στρατιώτες στις μάχες με το Στρατό της Λαϊκής Δημοκρατίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ) |  Ρωσική Άνοιξη

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, οι ισχυρές μάχες συνεχίστηκαν στην περιοχή Gorlovka, οι οποίες ξεκίνησαν μια εβδομάδα πριν. Ταυτόχρονα, υπήρχε σχετική ηρεμία στους υπόλοιπους τομείς του μετώπου. Αυτό επαναλαμβάνεται ήδη  τα τελευταία 4 χρόνια του πολέμου.
Τελικά μας δόθηκε άδεια να δώσουμε πλήρη απάντηση στο βομβαρδισμό της APUΚαι έφερε καρπούς με τη μορφή κατεστραμμένου εξοπλισμού και προσωπικού του εχθρού.
Παρεμπιπτόντως, μετά από την απάντησή μας αυτή την εβδομάδα, υπήρχαν λιγότερα βλήματα. Αν και, δυστυχώς, οι άμαχοι και οι στρατιώτες συνεχίζουν να πεθαίνουν.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο πολίτες σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν. Μεταξύ των στρατιωτικών ήταν επίσης απώλειες, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν.ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου