Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Πέθανε η Shophie Gradon από το Love Island σε ηλικία 32 ετών.Υπήρξε Miss Βρετανία.

Η SOPHIE GRADON πέθανε σε ηλικία 32 ετών χθες. Μετά τα τραγικά νέα, οι οπαδοί έσπευσαν στο Twitter για να θυμηθούν  την ειλικρινή ομιλία του αστεριού κατά τη διάρκεια του Love Island 2016.

Το νησί αγάπης αστέρι Sophie Gradon στις εικόνες
Η Sophie βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Ponteland, Northumberland χθες.
Love Island 2016 αστέρων Sophie Gradon παραδίδει ομιλία
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Northumbria δήλωσε στην Express.co.uk: "Στις περίπου στις 2:27 μ.μ. χθες (20 Ιουνίου) η αστυνομία κλήθηκε σε ένα σπίτι στο Medburn, στο Ponteland, που δυστυχώς μια 32χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή.

Η Sophie Gradon βρισκόταν στο νησί αγάπης του ITV2 το 2016
"Δεν πιστεύεται ότι υπάρχουν ύποπτες συνθήκες γύρω από το θάνατό της. Μια έκθεση θα είναι τώρα ετοιμασμένη για το δικαστή. "Sophie Gradon ως Μις Μεγάλη Βρετανία το 2009
Η Sophie το 2006 είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Great Britain.
Sophie Gradon ως Μις Μεγάλη Βρετανία 2009
"Ως πρώην κυρία Newcastle και Miss GB μπορώ να πω ότι ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να προχωρήσουν από την παλιομοδίτικη σκέψη τους και να αποδέχονται το απλό γεγονός ότι οι γυναίκες επιθυμούν να κάνουν σεξ".

Οι θεατές έσπευσαν να γιορτάσουν τη φεμινιστική δήλωση εκείνη την εποχή και ακολουθώντας τη θλιβερή είδηση ​​για το θάνατο της Σοφίας, οι οπαδοί την εξήραν για την ομιλία.

Το νησί τηε αγάπης συνεχίζεται απόψε στο ITV2 στις 9μμ, με το επεισόδιο απόψε να πιστεύει ότι αποτίει φόρο τιμής στο αστείο τηλεοπτικό αστέρι.
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου