Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Μυστηριώδες αντικείμενο στο Whidbey Island της πολιτείας της Ουάσινγκτον.Δεν ήταν πύραυλος λένε οι στρατιωτικοί.

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο, το οποίο φαίνεται να είναι ένα βλήμα σε ανοδική πορεία εντοπίστηκε από έναν τοπικό φωτογράφο πάνω από τον ουρανό του νησιού Whibey νωρίς το πρωί της Κυριακής, οδηγώντας σε πολλές εικασίες και ερωτήσεις, αλλά δεν υπήρχαν σοβαρές απαντήσεις.
μυστηριώδες αντικείμενο Whibey νησί κατάσταση της Ουάσιγκτον june 2018, βλήματα πυραύλων ή χώρου;  Το μυστήριο αντικείμενο εντοπίστηκε πάνω από το νησί του κράτους της Ουάσινγκτον, στρατιωτική αρνείται εκτόξευσης πυραύλων,

Ο Γκρεντ Τζόνσον, του Σκουνκ Μπέι, έψαχνε εικόνες με τη φωτογραφική μηχανή καιρού, στη χερσόνησο του Kitsap, όταν είδε  ένα μυστηριώδες αντικείμενο. Η εικόνα - που κατέγραψε στις 3:56 π.μ. την Κυριακή από μια υψηλής ποιότητας, για 20-δευτερόλεπτα με τη φωτογραφική μηχανή  - δείχνει μια φωτεινή πορτοκαλί ράβδωση στον πρόωρο ουρανό πάνω από το Whidbey Island.
Ο Τζόνσον δήλωσε στο Q13 News ότι ήταν διστακτικός να απελευθερώσει τη φωτογραφία. Κυρίως, επειδή φαίνεται να είναι ένα βλήμα που ξεκίνησε από το Naval Air Station στο Whidbey Island.
Νιώθω έντονα ότι ήταν ένα ρίγμα πυραύλων ", είπε ο Τζόνσον.


Ωστόσο, ο Tom Mills, εκπρόσωπος του NAS Whidbey Island, δήλωσε ότι δεν πρόκειται για εκτόξευση πυραύλων από την εγκατάσταση. Δεν υπάρχουν ικανότητες εκτόξευσης πυραύλων στη βάση του Ναυτικού στο Whidbey Island.

Στην πραγματικότητα, οι εργάτες του ναυτικού αναρωτιούνται τι ήταν, επίσης.
Υπάρχουν πολλές εικασίες γύρω εδώ " , δήλωσε ο Mills, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να είναι φωτοβολίδα. Αλλά σίγουρα δεν είναι εκτόξευση πυραύλων. "

Ο Cliff Mass, καθηγητής των ατμοσφαιρικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο blog του τη Δευτέρα.μυστηριώδες αντικείμενο Whibey νησί κατάσταση της Ουάσιγκτον june 2018, βλήματα πυραύλων ή χώρου;  Το μυστήριο αντικείμενο εντοπίστηκε πάνω από το νησί του κράτους της Ουάσινγκτον, στρατιωτική αρνείται εκτόξευσης πυραύλων,
Μοιάζει πραγματικά με ένα ανερχόμενο βλήμα ", γράφει ο Mass στη blog του.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου