Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

«Μεγάλοι σαν γάτες»: Τεράστιοι αρουραίοι πλημμυρίζουν τη Σουηδική πόλη Sundsvall , καθώς οι αρχές παροτρύνουν τους ανθρώπους να κρατούν τα παιδιά στο σπίτι.

Μια σουηδική πόλη μάχεται έναν ανελέητο εχθρό, τα αρουραίους «το μέγεθος των γατών», προτρέποντας τις αρχές να καλέσουν τους κατοίκους να κρατήσουν τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά  κατά τη διάρκεια των διακοπών.«Μεγάλος ως γάτες»: Τεράστιοι αρουραίοι πλημμυρίζουν τη Σουηδική πόλη, καθώς οι αρχές παροτρύνουν τους ανθρώπους να κρατούν τα παιδιά στο σπίτι

«Δεν υπάρχουν οι κανονικοί αρουραίοι που βλέπετε στο δάσος, είναι τόσο μεγάλοι όσο οι γάτες», εξήγησε στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων TT ο Benny Sagmo από το γραφείο σχεδιασμού της πόλης Sundsvall στη βόρεια Σουηδία .
Οι αρουραίοι έχουν ήδη εξαπλωθεί προς μια κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με το Sagmo. "Αν δεν το σταματήσουμε, μπορούν να γίνουν όλο και μεγαλύτεροι ... Όσοι ζουν εκεί δεν μπορούν να έχουν ανοιχτές τις μπροστινές πόρτες τους ή τις μπαλκονόπορτες τους.
"Θυμηθείτε ότι ένας αρουραίος μπορεί να χωρέσει μέσα από μια τρύπα που είναι μόνο 20 χιλιοστά - ένα νόμισμα πέντε κορμών!",
Εν τω μεταξύ, το τοπικό νηπιαγωγείο του Trädet έχει απαγορεύσει προσωρινά στα παιδιά να τρώνε ή να βγάζουν τα νάπια τους έξω. "Αποφάσισα ότι τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται μέσα, γιατί δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τους αρουραίους να πηδούν στα καροτσάκια", δήλωσε ο διευθυντής της Mia Löfgren στο SVT Västernorrland. 

Η πλειονότητα των αρουραίων εντοπίστηκαν στην περιοχή Johannedal της πόλης. Οι αρχές υποδεικνύουν ότι οι αρουραίοι μπορεί να προέρχονται από το κοντινό κέντρο ανακύκλωσης το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία μετακίνησης, πράγμα που σημαίνει ότι ο βιότοπος των αρουραίων εξαφανίζεται.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου