Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Μυστικιστής ηγέτης: Ο Θεός σύντομα θα αποκαλύψει την ταυτότητα του Μεσσία στους Ραββίνους.

ΣΧΟΛΙΟ : Κοντεύει η ώρα που θα μας παρουσιάσουν τον αντίχριστο;
Ο ραβίνος Nir Ben Artzi, ένας γνωστός ισραηλινός μυστικιστής ηγέτης, έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση την περασμένη Κυριακή προβλέποντας ότι η ταυτότητα του Μεσσία θα αποκαλυφθεί στο εγγύς μέλλον, δίνοντας συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει η αποκάλυψη.
"Ο Μεσσίας βρίσκεται στη δουλειά αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο ραβίνος Μπεν Αρτζί σε κήρυγμα. "Οι Εβραίοι, πρέπει να είναι ευτυχισμένοι! Πολύ σύντομα, ο Μεσσίας θα αποκαλυφθεί σε όλους! 
Ο ραβίνος μπήκε σε λεπτομέρειες, εξηγώντας πώς θα συμβεί αυτό.

"Ο Άγιος, ευλογημένος Αυτός, θα έρθει στους ραβίνους σε ένα όνειρο, με όραμα και θα τους ενημερώσει για τον βασιλιά Μεσσία", προέβλεψε ο ραβίνος Ben Artzi. 
"Ο Δημιουργός θα τους γράψει ακριβώς,ποιόν διάλεξε για Βασιλιά Μεσσία".
Αυτή η μοναδική αποκάλυψη συνοδεύτηκε από λεπτομέρειες.
"Θα υπάρχει μια κίτρινη κάρτα και ιερά γράμματα που θα γράφονται σε μια περγαμηνή, σε ένα κύλινδρο Τορά, όπου θα τους ειδοποιεί στα Αραμαϊκά που είναι ο βασιλιάς Μεσσίας", συνέχισε ο ραβίνος. Η αραμαϊκή δεν μιλιέται πλέον, αλλά είναι η γλώσσα του Ταλμούδ (προφορικός νόμος). "Τότε, δεν θα έχουν άλλη επιλογή και θα αναγνωρίσουν τον βασιλιά Μεσσία."

"Από ψηλά θα τους πει, 'Η επιλογή είναι στα χέρια σας. Είτε τον αποκαλύπτετε  ή ο Δημιουργός του κόσμου θα σας προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα και δεν θα αφήσει να φύγετε μέχρι να το αποκαλύψετε και να το πείτε στο λαό του Ισραήλ », δήλωσε ο ραβίνος Ben Artzi.
"Τότε θα ακολουθήσουν τις οδηγίες που ορίζονται στο όνειρο και θα αναγνωρίσουν ποιος είναι ο βασιλιάς- Μεσσίας".
Ο ραβίνος περιέγραψε ακόμη και την επιγραφή που θα αποκαλυφθεί στους ραβίνους στο όραμά τους με την περγαμηνή.
«Εγώ, Κύριε, θα σας παρακαλέσω να πείτε και να δείξετε ποιος είναι ο βασιλιάς- Μεσσίας, ο άνθρωπος του Θεού που το επιλέξατε.».

Ο ραβίνος Ben Artzi εξήγησε γιατί ο Θεός επέλεξε αυτόν τον συγκεκριμένο χρόνο για να αποκαλύψει τον Μεσσία.
"Ο Δημιουργός δεν μπορεί πλέον να περιμένει ενώ παρακολουθεί τα δεινά των Εβραίων στο Ισραήλ και στο εξωτερικό", δήλωσε ο Ραββίνος Ben Artzi. "Η δυστυχία τους είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού το Ισραήλ είναι ο εκλεκτός λαός, που έχει επιλεγεί από τον Άγιο, ευλογημένος είναι αυτός".

Ο ραβίνος δεν απέκλεισε τους μη-Εβραίους από αυτή τη σύντομη-αποκαλυφθείσα διαδικασία. Σε μια αποκλειστική απάντηση στο News Breaking Israel, ο ραβίνος Ben Artzi εξήγησε το ρόλο των χριστιανών στην εποχή του Μεσσιανισμού.
"Στην αρχή του Χριστιανισμού υπήρξε ένα σχίσμα και υπήρχαν Εβραίοι μεταξύ τους", εξήγησε ο ραβίνος. "Αλλά ορισμένοι Εβραίοι συνέχισαν στο δρόμο του Χριστιανισμού. Επομένως, υπάρχουν σήμερα μεταξύ τους εκείνοι που έχουν τη σπίθα του Ιουδαϊσμού στην ψυχή τους και στο πνεύμα τους. Γι 'αυτό έχουν μια συγγένεια για τον Ιουδαϊσμό και μια αγάπη για τους Εβραίους που ξυπνάει καθώς ο Μεσσίας προσεγγίζει. "
Ο ραβίνος Ben Artzi είχε μια κακή προειδοποίηση για τους Εβραίους που ζουν εκτός του Ισραήλ, λέγοντάς τους ότι από τότε που ο Μεσσίας πρόκειται να αποκαλυφθεί, είναι τώρα η ώρα να κάνεις aliyah (μεταναστεύσεις στο Ισραήλ).
«Ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο την ελεύθερη επιλογή για να συνδεθεί πρόθυμα με τον Θεό και με τη γη του Ισραήλ», δήλωσε ο Ραβίνος Μπεν Αρτζίι στο Breaking Israel News. «Αν πιστεύουν πραγματικά στο Θεό, θα έρθουν από τη δική τους ελεύθερη βούληση».
Ο ραβίνος Ben Artzi τόνισε ότι η επικαιρότητα του Μεσσία έχει καταστεί σαφής από τα σημερινά γεγονότα προκειμένου να επιστρέψουν οι Εβραίοι στο Ισραήλ.
"Υπάρχουν μεγάλα σημάδια που δείχνουν ότι είναι καιρός να επιστρέψουμε: αυξανόμενος αντισημιτισμός, σημάδια στη φύση, παγκόσμιες πολιτικές συγκρούσεις", ανέφερε ο Καμπαλιστής ηγέτης. Ωστόσο, πρόσθεσε: "Σε όλα αυτά, η χώρα του Ισραήλ προστατεύεται εμφανώς. Όποιος βλέπει τα σημάδια θα καταλάβει και θα έρθει αμέσως στο Ισραήλ ».
https://www.breakingisraelnews.com/97595/mystic-leader-god-soon-reveal-messiahs-identity-dream-message-rabbis-worldwide/#/#uZd6uiSXfOEMZglA.97
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.