Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Ξυπνήστε ή πεθαίνετε στον ύπνο σας: Τα πρωτόκολλα της Σιών - Μια συγγραφική τεκμηρίωση του υλικού με βίντεο που ανοίγει τα μάτια και κόβει την ανάσα.

Πραγματοποιήθηκαν 30 προσπάθειες κομμουνιστικής επανάστασης σε όλο τον κόσμο, με 94 εκατομμύρια νεκρούς. Με αυτές τις επαναστάσεις ήρθε επίσης η απώλεια της ελευθερίας και η ηθική αποσύνθεση του έθνους.
Η ιστορία μας έχει πει ότι υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία για να διαλύσει  όλα τα έθνη με μια παγκόσμια κομμουνιστική κυβέρνηση.
Η Αμερική θα βρεθεί δίπλα σε αυτή τη διεθνή συνωμοσία;
Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να προέρχεται από ένα απόλυτα μυστικό έγγραφο που ανακαλύφθηκε στη Ρωσία στα τέλη του 19ου αιώνα, 20 χρόνια πριν από τη ρωσική επανάσταση.
Αυτό το μυστικό έγγραφο περιείχε τα σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία.
Αυτά τα πρωτόκολλα ήταν σημειώσεις μεταγραφών που ελήφθησαν από μια συνάντηση εβραίων Σιωνιστών ηγετών. Από τη μία αυτή η συνάντηση, ο εσώτερος κύκλος των ηγεμόνων του Ιουδαϊσμού έλαβε τις μεθόδους για την επίτευξη αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα κυβερνούσε με αυτούς.
Δεν προορίζονται να διαβαστούν από μη Εβραίους, τα πρωτόκολλα αυτά έχουν δημοσιευθεί σε κάθε σημαντική γλώσσα υπό τον τίτλο "Τα πρωτόκολλα της Σιών".
Όταν τα πρωτόκολλα αυτά κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στο κοινό, οι Εβραίοι παντού φώναζαν και παραπονέθηκαν ότι αυτά τα 24 πρωτόκολλα ήταν μια φάρσα, μια πλαστογραφία, ακόμη και μια αιματολογική αιμορραγία εναντίον των Εβραίων. 
Ωστόσο, από την ανακάλυψη και δημοσίευση των ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, η ίδια η ιστορία όπως γράφτηκε μέχρι τώρα επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την πρόθεση των πρωτοκόλλων, με το πρώτο παράδειγμα να είναι η βάρβαρη και  μπολσεβίκικη επανάσταση στη Ρωσία, με επικεφαλής τους κρυμμένους Εβραίους όπως ο Λένιν, ο Τρότσκι , ο Kaganovich και άλλοι.
Οι εβραϊκοί πληθυσμοί αποτελούν λιγότερο από το 2% του αμερικανικού πληθυσμού, όμως αποτελούν το 1% των πλουσιότερων ισχυρότερων ατόμων και οι βιομηχανίες που ελέγχουν είναι σύμφωνες με το περιεχόμενο των προεκτεθέντων πρωτοκόλλων πριν από έναν αιώνα.
Σε αυτή την ταινία θα εξετάσουμε τα πρωτόκολλα με τα τρέχοντα γεγονότα στην ιστορία και θα δούμε αν τα πρωτόκολλα συμφωνούν με αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας και μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν τα πρωτόκολλα της Σιών είναι πλαστά ή το playbook που σκοπεύει να καταστρέψει Τον χριστιανισμό και τον εγκιβωτισμό του μεγαλύτερου εχθρού της ανθρωπότητας, τον Εβραίο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.