Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Τους επιτέθηκε με αλυσοπρίονο - 5 τραυματίες! Χαμός σε πόλη της Ελβετίας! [vid].

- Συναγερμός στην ελβετική πόλη Shaffhausen μετά την επίθεση ενόπλου με αλυσοπρίονο σε πολίτες
- Τουλάχιστον 5 τραυματίες με δύο να είναι σε σοβαρή κατάσταση
- Οι αρχές έχουν αποκλείσει το κέντρο της πόλης και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.
Τους επιτέθηκε με αλυσοπρίονο - 5 τραυματίες! Χαμός σε πόλη της Ελβετίας! [vid]

Τουλάχιστον πέντε τραυματίες έχουν τραυματιστεί από επίθεση ενόπλου με αλυσοπρίονο στην ελβετική πόλη Shaffhausen. Δύο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση σύμφωνα με ενημέρωση των αρχών. Ο ένοπλος που επιτέθηκε σε πολίτες με αλυσοπρίονο έχει διαφύγει, με τους πολίτες να έχουν αναζητήσει ασφαλές καταφύγιο σε καταστήματα.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε στην εφημερίδα Blick ότι οι αρχές αναζητούσαν τον ύποπτο, με καταστηματάρχη που δραστηριοποιείται στην περιοχή να δηλώνει είδε τον δράστη να τρέχει στους δρόμους της Παλιάς Πόλης με το αλυσοπρίονο.

Ο ένοπλος λέγεται ότι έχει εντοπιστεί κοντά σε κατάστημα McDonald's όπου επιτέθηκε σε άντρα. Εργαζόμενος σε βιβλιοπωλείο δήλωσε ότι οι αρχές τους ενημέρωσαν να κλείσουν τις πόρτες και να μείνουν κλειδωμένοι. Η αστυνομία βρίσκεται έξω από το κατάστημα.
Ένοπλοι αστυνομικοί έχουν εκκενώσει διαμερίσματα και καταστήματα καθώς συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες, σημειώνοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος που τραυμάτισε πέντε ανθρώπους με αλυσοπρίονο έχει ταυτοποιηθεί αλλά ακόμη δεν έχει συλληφθεί. Η αστυνομία είπε ότι η επίθεση "δεν συνδέεται με την τρομοκρατία".
Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.
Πηγή: Mirror
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.