Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Η ''καρμανιόλα'' τέλος.

Η ώρα της κορδέλας έφθασε για τον νέο υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο που ενώνει την Κόρινθο με την Πάτρα, ένα έργο ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο, το οποίο αποτέλεσε για χρόνια… γιοφύρι της Άρτας, με χιλιάδες οδηγούς να χάνουν τη ζωή τους και οικογένειες να βυθίζονται στο πένθος.
Η ''καρμανιόλα'' τέλος

Το συγκεκριμένο τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου -και ένα από τα σημαντικότερα που οδηγούν στην αχαϊκή πρωτεύουσα- είχε χαρακτηριστεί «δρόμος καρμανιόλα», αποτελώντας έναν από τους πιο επικίνδυνους της Ευρώπης. Χρειάστηκε να αλλάξει πολλές φορές η ηγεσία στο Υπουργείο Μεταφορών, να δοθεί σωρεία υποσχέσεων για ολοκλήρωση των έργων και συνεχείς μεταθέσεις των καταληκτικών ημερομηνιών παράδοσης του αυτοκινητοδρόμου, προκειμένου να μπορούν πλέον οι πολίτες να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός οδικού άξονα που πληροί όλες τις προδιαγραφές από πλευράς ποιότητας του οδοστρώματος και ασφάλειας.

Η «Ολυμπία Οδός» παραδίδει λίγο πριν από τη μεγάλη έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα έναν αυτοκινητόδρομο που εναρμονίζεται πλήρως με τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρότυπα, προσφέροντας μεγάλα επίπεδα ασφάλειας στις μετακινήσεις και στη μεταφορά αγαθών προς το δυτικό τμήμα της Πελοποννήσου, τη δυτική Ελλάδα και το εξωτερικό.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.