Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

«Άθλιo τέλος»: H B. Κορέα απειλεί να βυθίσει αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο στη Νότια Κορέα.

Η Βόρεια Κορέα έχει υποσχεθεί να βουλιάξει ένα υποβρύχιο των ΗΠΑ που βρίσκεται σε ύδατα της Νότιας Κορέας.‘Miserable end’: N. Korea threatens to sink US nuclear submarine in S. Korea
Η δήλωση έρχεται αφότου ο Ντ.Τραμπ είπε ότι, δεν θα είναι «ευτυχής» αν η Πιονγκγιάνγκ διεξάγει ακόμα μια πυρηνική δοκιμή.
Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Βόρειας Κορέας, Uriminzokkiri, προειδοποίησε την Κυριακή, ότι το υποβρύχιο "USS Michigan" δεν θα προλάβει να ανέβει στην επιφάνεια και ότι θα βρει άθλιο τέλος.
Η Β.Κορέα απειλεί ότι θα βυθίσει το αεροπλανοφόρο Carl Vinson,Αμερικάνικα πυρηνικά υποβρύχια και άλλο στρατιωτικό υλικό,αναφέρει η ιστοσελίδα.
Η ανάπτυξη του υποβρυχίου USS Michigan και η ομάδα του αεροπλανοφόρου USS του Carl Vinson είναι κοντά στην κορεατική χερσόνησο και«έχει σαν στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις απειλές κατά της δημοκρατίας μας», πρόσθεσε.Σύμφωνα με το άρθρο, οι πρόσφατες δηλώσεις που προέρχονται από τη διοίκηση δείχνουν ότι ο Tραμπ και η Ουάσιγκτον είναι κοντά στην υλοποίηση ενός σεναρίου στρατηγικής, η οποία σε μια πραγματική στρατιωτική αντιπαράθεση,  είναι μια πραγματική δυνατότητα.
Ο  John Dickerson επισήμανε ρωτώντας άμεσα τον Tραμπ αν είναι δυνατή η στρατιωτική δράση των ΗΠΑ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε: «Δεν ξέρω. Θέλω να πω, θα δούμε. "
https://www.rt.com/news/386673-korea-sink-us-nuclear-submarine/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.