Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Τώρα ο Κιμ γιατί το έκανε αυτό;

Για να φοβίσει τους Αμερικάνους ;
Για να καυλώσει τους κορεατες ;
Για να κάνει τζίρο στα πολεμικά εργοστάσια;


Και άντε ναι … για κάτι από όλα αυτά ..με εντολή η όχι ..ο μικρούλης Κιμ παίζει με τα στρατιωτακια του …. έχω όμως ακόμα απορίες !

Αν δεν είχαμε φάει τον Μιλοσεβιτς (ο πολιτισμός της χεστρας μας εννοώντας ) αν δεν την είχαμε πέσει στον Σανταμ , στον Καντάφι , στην Συρία , αν δεν είχαμε πολεμήσει με τόσο σθένος την «τρομοκρατία» … Τον Οσαμα και όλα τα καλά παιδιά …Πως θα ήταν ο κόσμος μας σήμερα;
Γιατί όσο και να θέλω να χαρώ που πολεμούμε τον τρόμο ….Μόνο τρόμο συνεχίζω και βλέπω !!
Τι θα είχε γίνει αν καθόμασταν στα αυγά μας …δεν θα υπήρχε ο πλανήτης πια;
Και άντε ναι και ο Κιμ και αυτός επικίνδυνος ..και άντε να παει στο διάολο να μην ασχοληθώ με το θέμα ότι είναι ένας από τους 3 που απέμειναν με δικό του έλεγχο στο τραπεζικό του σύστημα … να μην δω την σύμπτωση ότι μετά η ταυτόχρονα η πρώτα …το άλλο κακό παιδί το Ιράν … θα έχει και αυτό στρακαστρουκες; … Να μην δω ότι και κει το τραπεζικό σύστημα δεν είναι του όμορφου παλικαριού του Ροθ;
Και άντε και τους καθαρίσαμε όλους … μετά τι; …Μετά τέλος τα κακά παιδιά ;Τέλος ο κίνδυνος ;
Μετά ο πολιτισμός της χεστρας θα γίνει δίκαιος , θα έχει ισότητα ; θα σέβεται την Ζωή ; Θα είμαστε ελεύθεροι να ζήσουμε; ….
Η μετά θα έρθει το πιο μεγάλο σχέδιο έλεγχου του μαντριού ; Τσιπακι … αχρηματη κοινωνία ,έλεγχος του χρόνου… σκλαβιά ;!!
Γιατί ρωτάω ;
Μου κάνει εντύπωση να νοιώθω ότι είμαι με τους σχιζοφρενείς!!…Δηλαδή πρέπει να ανακαλύψω πως …και ενώ είναι τρελοί αυτοί οι τύποι όντως ..Κιμ και τα λοιπά ..εγώ νοιώθω μια συμπάθεια … μάλλον νοιώθω κάτι σαν οίκτο και κρυφή ευχή…να αντέξουν …να μην παίσουν …παράλογο τελείως αυτό !!!
Να υποστηρίζεις το χειρότερο για να αποφύγεις στο μέλλον το κάκιστο … είναι όπως και να το δεις μια συμπεριφορά καρκινική στην συνείδηση …. Αλλά ..τι να κάνεις …. εδώ γεννήθηκες …σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται πολιτισμός ..!
Τραγουδάκι αφιερωμένο … στους σκεπτόμενους ..!

Stranger…

Υ.Γ Ξεχασα …τα ματακια μας στην Κυπρο μας … !
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.