Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ποροσένκο αρνήθηκε την Συνθήκη του Μινσκ και είναι έτοιμος για ολοκληρωτικό πόλεμο.

Μόλις ανακοινώθηκε  το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή,σε μια ενημέρωση έκτακτης ανάγκης στο Ντόνετσκ, που έδωσε ο αναπληρωτής διοικητής  Eduard Eduard Basurin και αναφέρει η «Ρωσική Poroshenko αρνήθηκε τους όρους "Μινσκ" και ετοιμάζεται να εξαπολύσει μια πλήρους κλίμακας πόλεμο - μια δήλωση έκτακτης ανάγκης Στρατού DNI (+ VIDEO) | Ρωσική άνοιξηΆνοιξη".

"Αφού μίλησε ο Ποροσένκο με τον Τραμπ, η Ουκρανία,θα έχει πιθανώς το συντομότερο την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη για" τρομοκρατικές ενέργειες "στη γη του Ντόνετσκ.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ουκρανός πρόεδρος θα εξαπολύσει μια πλήρους κλίμακας, αιματηρό πόλεμο στο ανατολικό τμήμα της Ευρώπης, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Η στρατιωτική και πολιτική διοίκηση της Ουκρανίας, αρνήθηκε να εφαρμόσει την απόφαση του Μινσκ, για την πρόκληση των βαρέων όπλων στη γραμμή επαφής. 

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε καθορίσει τη συγκέντρωση των δυνάμεων του εχθρού και μέσα στη γραμμή επαφής, για να δημιουργήσει μια δύναμη κρούσης.
Στο έδαφος της Avdeevka  και στον οικισμό Kramatorsk, υπάρχουν δύο τακτικοί πύραυλοι "Tochka-U", και  στο σιδηροδρομικό σταθμό Novobahmutovke , εκφορτώνονται έξι "Point-In".
Στη γεωγραφική θέση της περιοχής,  έφτασε η ηγεσία του πρώην διοικητή του AQL "Δεξιά Τομέας" * Δ Yarosh.
Αυτά τα δεδομένα , μας επιτρέπουν να συμπεράνουμε, την προετοιμασία με εντολής του Ουκρανικού Στρατού( APU) υπό τις διαταγές του ποινικού στρατιωτικού και της πολιτικής ηγεσίας της Ουκρανίας,για επιθετικό αγώνα κατά μήκος της γραμμής επαφής και σαμποτάζ στις εγκαταστάσεις με τις αστικές υποδομές, που μοιάζουν με τους Ναζί το 1941. 
Με τη σειρά τους, τα στρατεύματά μας είναι έτοιμα να δώσουν ένα ταιριαστό πλήγμα στον εχθρό και να ρίξουν κάτω τις τρομοκρατικές δυνάμεις του Κίεβο, όπως ήταν πριν, "--Eduard Basurin.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA ;Corfiatiko.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.