Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

UFO- Αποκάλυψη το 2018 Οι ιστορίες αυτές είναι πολύ μεγάλες για το Mainstream (Video)

Οι μυστικοί κάτοχοι αποκαλύπτουν σταδιακά αυτές τις πληροφορίες μέσω μιας διαδικασίας εγκλιματισμού, βασισμένης σε συμβουλές από στρατιωτικές ομάδες προβληματισμού που έχουν εξετάσει το ζήτημα. Σε αυτή τη συζήτηση, ο αναγνώστης θα μάθει πόσο καιρό συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια γνωστοποίησης και πώς διεξάγεται αυτό το συγκεκαλυμμένο σχέδιο. Μάθετε για τους 14 μάγους που είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση του απορρήτου των UFO.

Μάθετε ποιοι είναι οι 5 Μεσσίες, αυτοί που επιλέγονται για να παραδώσουν το μήνυμα της αποκάλυψης. Μάθετε τους 64 λόγους για τους οποίους οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν φυλάξει σχεδόν όλες τις πληροφορίες των UFO, μυστικές. Ανακαλύψτε τι έχει αποκαλύψει το WikiLeaks σχετικά με τα UFO.
Μάθετε περισσότερα για το To The Stars, την προσπάθεια αποκάλυψης του Rock DeLonge. Ακούστε ποιος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε εμπειρία απαγωγής. Κατανοήστε την ιστορία του "Trump the Aliens". Κερδίστε πληροφορίες σχετικά με την ενημέρωση του UFO του Προέδρου Tραμπ. Μάθετε για τις οκτώ πιθανές προσπάθειες αποκάλυψης που βρίσκονται σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης μιας πύλης.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου