Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Άγνοια, αφέλεια ή δόλος των ελληνικών κυβερνήσεων;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Την περασμένη Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 δημοσίευε η Ελεύθερη Ώρα το άρθρο μου
: “Διαχωρισμός της Ελλάδος σε Βορρά και Νότο”! Σε αυτό το άρθρο μου, δημοσίευα μέρος δελτίου πληροφοριακού με τη μορφή “Άκρως Απόρρητο”, των υπηρεσία ασφαλείας της χώρας μας, προς τα τέλη της δεκαετίας του ΄90! Και η οποία είχε αποσταλεί σε αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κώστα Σημίτη! Εκεί περιγραφόταν το σχέδιο διαχωρισμού της Ελλάδος σε Βορρά και Νότο! Το σχέδιο αυτό επεξεργάζονταν ανθελληνικά κέντρα και πόνταραν για την υλοποίηση του σχεδίου τους – που βλέπουμε να εξυφαίνεται σήμερα με την διαμάχη ποδοσφαιρικών αγώνων – στα αφιονισμένα, οπαδικά μυαλά, τα οποία έχουν τυφλωθεί και μπροστά στο συμφέρον της Ομάδας τους, δεν βλέπουν ότι κάποιοι τεχνηέντως τους χρησιμοποιούν προκειμένου να επιτύχουν το δόλιο σκοπό τους! Αυτοί οι αγνοί οπαδοί, είναι θύματα αυτών των ανθελληνικών κέντρων αποφάσεων, όπως επισημαίνει η Υπηρεσία Ασφαλείας στο πληροφοριακό που συντάχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, για να μην ξεχνιόμαστε!

Ας θυμηθούμε την ενημέρωση της Πολιτείας στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, που δυστυχώς κοιμάται…


«…σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της υπηρεσίας μας, μέλη του αναφερομένου άτυπου σωματείου Θεσσαλονίκης κυρίως, συνδέονται και συνεργάζονται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνδέσμων Φιλάθλων ….(σ.σ. αναφέρονται σύλλογος και εκείνοι που ηγούνται αυτού)! Αυτό το “σωματείο”, κατευθύνεται συγκεκαλυμμένα από κύκλους ανθελληνικής προπαγάνδας, που με το πρόσχημα της διαμάχης μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του Βορειοελλαδικού (Β/Ε) χώρου και του κέντρου, μετατρέπουν σιγά – σιγά τ΄ ανωτέρω σωματεία σε εστίες ανάπτυξης ανθελληνικής προπαγάνδας με πολιτικο – ιδεολογικό υπόβαθρο προς την κατεύθυνση δημιουργίας κλίματος, διοικητικού διαχωρισμού της Βορείου Ελλάδος από τη Νότιο με την εκτόξευση παράλληλα από τους φιλάθλους των αναφερομένων ποδοσφαιρικών ομάδων παρομοίων συνθημάτων…! …που σκοπό έχουν την αυτονόμηση ή ομοσπονδοποίηση του Β/Ε χώρου από το “Αθηναϊκό” κέντρο, όπως είναι στη Γερμανία… Ας λάβουμε υπ΄ όψη μας, ότι και στη Γιουγκοσλαβία, από τις διαμάχες μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του Βελιγραδίου (Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν) και της Κροατίας (Κροάσια – Δυναμό Ζάγκρεμπ) ξεκίνησε το κίνημα για τη διάσπαση της Ομοσπονδίας…

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ θέλει το διαμελισμό της Ελλάδος…


…Σπουδαίο ρόλο στην καλλιέργεια της διασπαστικής προπαγάνδας και την προώθηση του χαοτικού και εχθρικού κλίματος μεταξύ Β/Ε χώρου και Νοτίου Ελλάδος με επίκεντρο την Αθήνα, προσδιορίζοντας και σύνορα ακόμη, ισχυριζόμενοι ότι είναι μέχρι τη Λάρισα, παίζουν συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι της Θεσσαλονίκης κυρίως, οι οποίοι χρηματοδοτούν τη συγκεκριμένη κίνηση και όπως έχουν επισημανθεί από την υπηρεσία μας δεν είναι τυχαίο ότι κόπτονται για την “προώθηση” της ελληνοτουρκικής φιλίας με το διαμελισμό του Αιγαίου και την αυτονόμηση της Θράκης, χρηματοδοτούμενοι παράλληλα από συγκεκριμένους τουρκικούς επιχειρηματικούς κύκλους, οι οποίοι αποτελούν το κατεστημένο του τουρκικού Πενταγώνου. Επίσης σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη της όλης ανθελληνικής προπαγάνδας έχει διαπιστωθεί ότι παίζουν και αρκετοί από τους Αμερικανούς καθηγητές του εκεί αμερικανικού Πανεπιστημίου, οι οποίοι στην ουσία είναι εγκάθετοι ινστρούχτορες, συνεργαζόμενοι προς τούτο και με το εκεί Προξενείο, το οποίο εφοδιάζουν με λίστες και στοιχεία για την ύπαρξη δήθεν διαφόρων μειονοτήτων στον Β/Ε χώρο. Μέσα στο σχεδιασμό για τη διεύρυνση του χάσματος μεταξύ “Βορρά και Νότου” και τη δημιουργία εντάσεως, εντάσσεται και η έκδοση γνωστού λεξικού… (σ.σ. γίνεται εκτενής και λεπτομερειακή αναφορά)!

Στην ολοκλήρωσή του το ανθελληνικό σχέδιο…


Σήμερα θα ολοκληρώσουμε το “Άκρως Απόρρητο” πληροφοριακό της Υπηρεσίας Ασφαλείας της χώρας μας και θα θυμίσω εκ νέου πως συντάχτηκε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90!
«…οι περισσότεροι από τους αναφερόμενους καθηγητές των ξένων Πανεπιστημίων, λαμβάνουν μέρος σε κατευθυνόμενα σεμινάρια, επιδιώκοντας να περάσουν μέσα από τα θέματα που διαπραγματεύονται, ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμιά σχέση με το Βυζάντιο και τους Αρχαίους Έλληνες και επομένως δεν μπορούν να θεωρηθούν κληρονόμοι των αντίστοιχων πολιτισμών! Τέλος προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα υπάρχει πλήθος “μειονοτήτων”, οι οποίες “καταπιέζονται” πολιτιστικώς αν όχι και αστυνομικώς από την Ελληνική Πολιτεία!
Έλληνας δε καθηγητής (σ.σ. ονομάζεται), συχνά υποστηρίζει ότι η συνέχεια 3000 χρόνων του Ελληνικού Έθνους είναι μύθος – ότι η Θεσσαλονίκη είναι “χαμένη πατρίδα των Εβραίων” – ότι η εθνική ιδιότητα και η ταυτότητα των Ελλήνων δεν είναι δεδομένη – ότι δεν χρειάζεται η εθνική ιστορία – ότι η Ελλάδα μετά το 1821 έπρεπε να πάρει μόνο ότι της δόθηκε το 1821, δηλαδή, την Άρτα και τη Θεσσαλία, ενώ τα άλλα “κακώς” τα πήραν, γι΄ αυτό από το 1974 η επεκτατική τάση της Τουρκίας είναι σαφής – ότι η Θεσσαλονίκη είναι η χαμένη πατρίδα του Κεμάλ Ατατούρκ…»!
Θα σας υπενθυμίσω για άλλη μια φορά, πως αυτό το πληροφοριακό με το οποίο ενημερώθηκε με πλήρη ονοματεπώνυμα, η τότε ελληνική κυβέρνηση, ανήκει στα τέλη της δεκαετίας του ΄90! Δείτε λοιπόν πόσο προφητικό ήταν, αφού στις ημέρες μας, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βιώνουμε όλη αυτή την θολοκουλτούρα! Σε επίπεδο Παιδείας – από το αρμόδιο Υπουργείο του Φίλη και του Γαβρόγλου – με τον βιασμό της αλήθειας στην ιστορία μας και τη θρησκεία μας! Δηλαδή, βιασμός στο ανώτερο επίπεδο!
Μήπως άλλωστε, δεν επαληθεύεται το παρόν πληροφοριακό με τις θέσεις και τις αντιλήψεις που έχει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης;

Όταν οι Υπηρεσίες μας, αποκάλυπταν 20 χρόνια πίσω το σχέδιο διεθνοποίησης της Θεσσαλονίκης…

Συνεχίζουμε να καταγράφουμε το “Άκρως Απόρρητο” πληροφοριακό της Υπηρεσίας Ασφαλείας της χώρας μας!
«Επισημαίνεται από την Υπηρεσία μας και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από αξιωματούχο ξένης μεγάλης διπλωματικής αποστολής στην Αθήνα, καθώς και ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο αραβικής χώρας, ότι για τη χώρα μας εξυφαίνεται συνωμοτικό σχέδιο με αφορμή και το έντονο αντι-αμερικανικό – αντι–νατοϊκό ρεύμα (σ.σ. στον ερχομό του τότε Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1999, ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας και ή ηγεσία του “Συνασπισμού” έκαιγαν την πρωτεύουσα), το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει για τη Θεσσαλονίκη, ένα ιδιότυπο διεθνοποιημένο καθεστώς στο βαλκανικό χώρο με μια συγκεκαλυμμένη οικονομική επιρροή, όπου όπισθεν θα είναι συγκεκριμένο οικονομικό διευθυντήριο, το οποίο δέσποζε στην οικονομική ζωή της πόλεως και προ του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και το τουρκικό οικονομικό κατεστημένο…»!

Και τον ευρύτερο διαμελισμό της Ελλάδος…«…αυτοί οι ίδιοι κύκλοι προώθησαν το θέμα των Σκοπίων και οι ίδιοι προωθούν την αυτονόμηση της Θράκης, που είναι ζήτημα επιλογής χρόνου, καθώς και της διχοτόμησης του Αιγαίου, όπως έχει προκαθοριστεί από το 1973 στο σχέδιο Ζονεφέλδ (Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών), αρμόδιου για τα Βαλκάνια και τη ΝΑ Ευρώπη, όπου σύμφωνα με τον σχεδιασμό, προβλέπει διαμελισμό των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης, πράγμα που έχει αρχίσει να υλοποιείται με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αρχής γενομένης από την κατάρρευση των καθεστώτων του Ανατολικού Συνασπισμού και τη Γιουγκοσλαβία σήμερα!
Παρακολουθούμε το θέμα και για κάθε νεώτερο στοιχείο θα αναφέρουμε έγκαιρα»!
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, φίλες και φίλοι αναγνώστες, πόσο μπροστά βρίσκονταν οι Υπηρεσίες Ασφαλείας της Πατρίδος μας, αφού επαληθεύονται στο ακέραιο η συλλογή πληροφοριών που είχαν και τις οποίες διοχέτευαν στην ελληνική Πολιτεία!
Το ζήτημα είναι τι έκανε η εκάστοτε κυβέρνηση της Ελλάδος!
Πέταγε στον κάλαθο των αχρήστων τη συλλογή αυτών των πληροφοριών από τις αρμόδιες Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος ή τις αξιοποιούσε δεόντως!
Δυστυχώς, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται πως, είτε από άγνοια, είτε από αφέλεια, δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ αυτές οι απορρήτου περιεχομένου πληροφορίες για την Ασφάλεια και την Ακεραιότητα της Πατρίδος!
Εκτός και αν λάβουμε υπ΄ όψη μας την ακραία μορφή των περιπτώσεων! Τον δόλο!!
Λέω εάν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου