Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σίδνεϊ:5μελής εβραϊκή οικογένεια δέχθηκε άσχημη επίθεση στο δρόμο.

           Η αστυνομία χρεώνει σε τρία άτομα το Σάββατο το βράδυ για την αντισημιτική επίθεση στα ανατολικά προάστια του Σίδνεϊ. Bondi beach
Bondi beach

            Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα πήγαιναν βόλτα με τα πόδια στο Blair Street, Bondi, περίπου στις 12:30 το πρωί του Σαββάτου, στο δρόμο για το σπίτι τους από ένα γεύμα την παραμονή του Σαββάτου, όταν μια ομάδα περίπου οκτώ νεαρών άρχισαν να φωνάζουν αντισημιτικές προσβολές σε αυτούς, και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν.
          Οι πέντε τραυματίστηκαν, υποφέρουν από κάταγμα του ζυγωματικού οστού, σπασμένη μύτη, διάσειση, εκδορές και μώλωπες. Η αστυνομία είπε ότι τα θύματα είναι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 27 έως 66, και μία 62-χρονη γυναίκα. Ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι στα εξήντα του, υπέστη "μια αιμορραγία στον εγκέφαλο," αλλά αναμένεται να κάνει μια πλήρη αποκατάσταση.
          Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα  17-ετών και 23-ετών, αλλά οι υπόλοιποι  φερομένοι επιτιθέμενοι κατάφεραν να τρέξουν μακριά.

         Οι δύο έφηβοι έχουν χρεωθεί με τη συμπλοκή - το αδίκημα αντιμετωπίζεται σαν τρομοκρατία στους ανθρώπους σε δημόσιο χώρο - και η αποφυλάκιση θα γίνει μόνο με εγγύηση. Εχουν αρνηθεί την εγγύηση και θα εμφανιστούν στο δικαστήριο ανηλίκων αύριο.
          Η 23-χρονη χρεώθηκε με συμπλοκή και θα χορηγηθεί εγγύηση.
          Στο Νοσοκομείο St Vincent,ο εκπρόσωπός του, David Faktor, είπε ότι ένα μέλος της κοινότητας Bondi εβραϊκή, είπε ότι η επίθεση έγινε στο Sydney Morning Herald, τα θύματα του είπαν ότι η επίθεση ήταν απρόκλητη και με ρατσιστικά κίνητρα.        http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/173215     ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου