Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Το M8.0 ετοιμάζεται στην Άπω Ανατολή.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2023, ένα viral βίντεο που γυρίστηκε στις ακτές της Ιαπωνίας εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Απεικονίζει ένα «σερφ με ψάρια» που πετάγεται στα βράχια σε τεράστιες ποσότητες. 

Γυρίστηκε κάπου στη βόρεια ακτή της χώρας. Πιθανώς στις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή 5-7 Δεκεμβρίου:


Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό που συμβαίνει. Όχι ένα εκατομμύριο, φυσικά, αλλά ένα νούμερο της ίδιας τάξης. Ωστόσο, ένας από αυτούς τους λόγους μπορεί να είναι τεκτονικός. Δηλαδή κάποια αέρια ήρθαν από τη λιθόσφαιρα και δηλητηρίασαν τα ψάρια. Και αν ναι, τότε τα αέρια θα ακολουθήσει ένα σεισμικό γεγονός. 

Ένα νεκρό ψάρι δεν αρκεί για μια τέτοια πρόβλεψη, αλλά κάτι δεν πάει καλά με τα σύννεφα:

Μπορεί να υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για την εμφάνιση των σύννεφων του ουράνιου τόξου όσοι και για τα νεκρά ψάρια. Έτσι, ο συγγραφέας του tweet βλέπει αυτό ως κατακρήμνιση σιδήρου από τον Nibiru, έτσι είναι οι νιμπιρουολόγοι.

Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να είναι προάγγελος σεισμού, οπότε κοιτάξτε τον χάρτη για να δείτε πώς πάνε τα πράγματα στις Φιλιππίνες:

 Τώρα κοιτάξτε έναν άλλο χάρτη, όπου όλα είναι ξεκάθαρα χωρίς λόγια:

Τώρα ας δούμε τι υπάρχει στην άλλη πλευρά της Γης, με τους γεωλογικούς αντίποδες των Φιλιππίνων:

 

Όπως είχαμε προβλέψει , σεισμοί βαθιάς εστίασης στην περιοχή M5.0 σημειώθηκαν στην ένδοξη χώρα της Βολιβίας.

Το M5.0 είναι καλό, δεν είναι πολύ. Αλλά ένα βάθος 200 km+ είναι κακό, αυτός είναι ο μανδύας, μια αντίδραση στις Φιλιππίνες.

 Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι η πλάκα των Φιλιππίνων έχει τώρα αρχίσει να κινείται και πρόκειται να σπρώξει την Ιαπωνία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το πρωταρχικό συμβάν ήταν το M7.7, θα μπορούσε να υπάρξει έως και M8.0 στην Ιαπωνία. Και πάλι αυτό είναι κακό. 

Ωστόσο, όπως φαίνεται από το παραπάνω σχήμα και όπως γνωρίζουμε από την ιστορία του EMT, οι δονήσεις στη Νότια Ασία δεν μεταδίδονται πάντα στην Ιαπωνία· μπορούν επίσης να μεταδοθούν στη γωνία της ευρασιατικής πλάκας. Τότε η Σαχαλίν και η Καμτσάτκα τρέμουν. Σε αυτή την περίπτωση, οι Μορδοβιανοί θα χτυπηθούν και το τσουνάμι θα κατεδαφίσει τη βάση των υποβρυχίων Moksha. Και δεν θα είναι πια απλά καλό, θα είναι υπέροχο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ψάρια στην Ιαπωνία πεθαίνουν στο βορρά, η δεύτερη επιλογή μπορεί κάλλιστα να υπάρχει, επομένως παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου