Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Προφητεία του Υπερκαρπάθιου Μόλφαρ: θα γίνει μια ιστορική μάχη μεταξύ Καλού και Κακού.

 


                                                                                                                                                            Αυτό που συμβαίνει τώρα είχε προβλεφθεί εκ των προτέρων από τον Υπερκαρπάθιο προφήτη Mykhailo Nechai. Αυτός ο άνθρωπος είναι ευρέως γνωστός ακριβώς επειδή πολλά από αυτά που προέβλεψε έγιναν πραγματικότητα. Αποδεικνύεται ότι μπορούσε πραγματικά να προβλέψει την πορεία της ιστορίας. Ήταν ενήμερος για τα σημερινά γεγονότα, καθώς και για το τι θα οδηγούσαν αυτά τα γεγονότα στο μέλλον.

Ποιοι είναι οι μολφάροι;

Κάθε έθνος έχει ανθρώπους που έχουν υπερφυσικές ικανότητες. Αυτούς τους ανθρώπους απλά τους λέμε διορατικούς. Μεταξύ των Μπουριάτ, των Γιακούτ, των Αφρικανικών και των Ινδικών φυλών, το μέλλον προβλέπεται από σαμάνους που μέσω ειδικών τελετουργιών επικοινωνούν με τα πνεύματα των προγόνων τους. Μεταξύ των Hutsuls, τέτοιοι άνθρωποι ονομάζονται molfars.

Οι Molfars ξέρουν πώς να θεραπεύουν τους ανθρώπους και να ελέγχουν τις δυνάμεις της φύσης, χρησιμοποιώντας ειδικά ξόρκια και βότανα για αυτό. Στη Ρωσία, οι μάγισσες και οι μάγισσες είχαν τέτοιες ικανότητες.

Θα χωρίσω τα σύννεφα με τα χέρια μου

Ο Μιχαήλ Νεχάι είχε πραγματικά υπερφυσικές ικανότητες. Όλοι όσοι τον γνώριζαν ισχυρίζονταν ότι μπορούσε να ελέγξει τον καιρό. Και υπάρχει επιβεβαίωση αυτού - οι δημοσιογράφοι επισκέπτονταν συχνά το molfar για να δουν με τα μάτια τους και ταυτόχρονα να αποτυπώσουν σε ταινία τα θαύματα του Transcarpathian μάγου.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είχε προβλεφθεί εκ των προτέρων από τον Υπερκαρπάθιο προφήτη Mykhailo Nechai.  Αυτός ο άνθρωπος είναι ευρέως γνωστός ακριβώς επειδή πολλά από αυτά που προέβλεψε έγιναν πραγματικότητα.-2

Το 1989, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Chervona Ruta, ο ουρανός έγινε συννεφιασμένος. Οι διακοπές ήταν σε κίνδυνο. Ο Mikhail Nechai, προσκεκλημένος στο φεστιβάλ, κλήθηκε να επηρεάσει τις καιρικές συνθήκες.

Φανταστείτε αυτή την εικόνα. Ένας ηλικιωμένος άνδρας βγήκε έξω φορώντας πολύ περίεργα και φωτεινά ρούχα. Σήκωσε τα χέρια του στον ουρανό και άρχισε την προσευχή του. Ακριβώς μπροστά στα μάτια του πλήθους, τα σύννεφα της καταιγίδας διαλύθηκαν. Το πανηγύρι συνεχίστηκε.

Τη ζωή του Μιχαήλ Νετσάι διέκοψε ένας θρησκευτικός φανατικός. Αργότερα αποδείχθηκε ότι ο Μόλφαρ προέβλεψε την ημέρα του θανάτου του.

Μοιραστήκαμε ένα πορτοκάλι...

Το 2007, δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Μόλφαρ για την τύχη της Ουκρανίας. Τα λόγια του τότε δεν άρεσαν σε πολλούς, γιατί η προοπτική δεν ήταν καθόλου ρόδινη όχι μόνο για τη χώρα, αλλά και για ολόκληρο τον πολιτισμό.

Η Ουκρανία είναι πολύ πλούσια. Έχει εύφορα εδάφη, στα βάθη του υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα χρυσού, ουρανίου και άλλων πόρων. Οι ευρωπαϊκές χώρες θέλουν πραγματικά να αποκτήσουν τουλάχιστον ένα μέρος της εύφορης επικράτειας. Και θα πετύχουν τον στόχο τους.

Η Υπερκαρπάθια θα ανήκει στους Ούγγρους και τους Τσέχους, η Γαλικία θα είναι κάτω από τους Πολωνούς, η Μπουκοβίνα θα καταληφθεί από τους Ρουμάνους και το νοτιοανατολικό και κεντρικό τμήμα θα πάνε στη Ρωσία. Η ίδια η Ουκρανία δεν θα είναι καν στον χάρτη, αλλά αυτή είναι μια προσωρινή διαδικασία.
Αυτό που συμβαίνει τώρα είχε προβλεφθεί εκ των προτέρων από τον Υπερκαρπάθιο προφήτη Mykhailo Nechai.  Αυτός ο άνθρωπος είναι ευρέως γνωστός ακριβώς επειδή πολλά από αυτά που προέβλεψε έγιναν πραγματικότητα.-3

Και τότε θα ξεκινήσει μια νέα εποχή. Το κράτος στα παλιά του σύνορα δεν θα αποκατασταθεί ποτέ. Οι άνθρωποι θα χωριστούν σε δύο πολικά στρατόπεδα που θα είναι εχθρικά μεταξύ τους και ένα τρίτο μέρος θα τους βοηθήσει σε αυτό - κοιτάξτε ανάμεσα σε αυτούς που ωφελούνται από αυτό.

Παρακμή ηθών και υποβάθμιση

Η πνευματική υποβάθμιση βρίσκεται σε εξέλιξη. Η δεξαμενή γονιδίων του ανθρώπου πεθαίνει. Ο Nechai είπε ότι η γονιδιακή δεξαμενή καταστρέφεται επίτηδες. Θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι τεχνητής προέλευσης, μεταξύ άλλων από ασθένειες και στρατιωτικές συγκρούσεις.

υπαρχει ΕΛΠΙΔΑ

Ο Μόλφαρ είπε ότι μια τέτοια χώρα δεν θα ήταν στον χάρτη. Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε ότι η κατάρρευση του κράτους θα ήταν προσωρινή, δηλαδή ο Μιχαήλ Νεχάι είχε χάσει τις ελπίδες του. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κατανοητό με τέτοιο τρόπο ώστε μετά την κατάρρευσή της, η Ουκρανία να αποκατασταθεί ξανά, αλλά με κάποια άλλη μορφή.

Οι ανώτερες δυνάμεις θα δώσουν σε αυτή τη χώρα μια ευκαιρία να ευημερήσει, αλλά για αυτό πρέπει να υπάρξει πλήρης κατάρρευση του παλιού συστήματος. Με τη μορφή που βρίσκεται τώρα η Ουκρανία, δεν είναι δυνατή η ευημερία ή η ευημερία.

Παρεμπιπτόντως, γι' αυτό ακριβώς μίλησε ο μεγάλος μαθηματικός της εποχής μας, Σινίκ Αφγανιστάν. Χρησιμοποιώντας τη μοναδική του τεχνική, προβλέπει με ακρίβεια το μέλλον. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η ουκρανική πόλη Chernigov θα γίνει το κέντρο της πνευματικής ανάπτυξης του κόσμου.

Στο κανάλι μας υπάρχει ένα άρθρο με τις προφητείες του Sidik Afghan: ➜➜➜ διαβάστε εδώ .

Αυτό που συμβαίνει τώρα είχε προβλεφθεί εκ των προτέρων από τον Υπερκαρπάθιο προφήτη Mykhailo Nechai.  Αυτός ο άνθρωπος είναι ευρέως γνωστός ακριβώς επειδή πολλά από αυτά που προέβλεψε έγιναν πραγματικότητα.-4

Οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τον Θεό και δεν τιμούν τους προγόνους τους. Δεν σέβονται καν την άμεση ιστορία τους. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, η χώρα γίνεται ευάλωτη στις σκοτεινές δυνάμεις. Είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια ότι όπου βεβηλώνεται η μνήμη των προγόνων δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει λαμπρό μέλλον. Αυτό το αξίωμα είναι γνωστό σε όλες τις θρησκείες.

«Η χώρα μου θα φτάσει στο τέλος της όταν παρασυρθεί από τις δυνάμεις του κακού. Θα γίνει μια ιστορική μάχη μεταξύ Καλού και Κακού. Το καλό θα κερδίσει. Οι άνθρωποι που ζουν εδώ θα σκορπίσουν σε άλλες χώρες. Δεν θα υπάρχει πουθενά επιστροφή. Αλλά δεν χρειάζεται να μετανιώνεις για όσα δεν θα πάρεις πίσω».

Επιπλέον, ο Nechai προέβλεψε την κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Από τα λόγια του γίνεται σαφές ότι ολόκληρος ο πολιτικός χάρτης του κόσμου θα ξανασχεδιαστεί. Ο Μόλφαρ προειδοποίησε επίσης για επικείμενες φυσικές καταστροφές που θα άλλαζαν ακόμη και την τοπογραφία της Γης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τόσο πολιτικές αλλαγές όσο και φυσικές καταστροφές θα συμβούν ταυτόχρονα. Μας περιμένουν λοιπόν πολύ παγκόσμιες εκδηλώσεις.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου