Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Tucker Carlson προειδοποιεί για εχθρικές υπερδιάστατες/πνευματικές δυνάμεις που επηρεάζουν την ανθρώπινη «Φάρμα μυρμηγκιών»

 Με βάση την έρευνά του, ο Tucker Carlson κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το καλό και το κακό υπερδιάστατες/πνευματικές δυνάμεις επηρεάζουν την ανθρωπότητα με τέτοιο βαθύ τρόπο που το ελεγχόμενο περιβάλλον όπου υπάρχει η ανθρωπότητα μπορεί να συγκριθεί με μια «φάρμα μυρμηγκιών». 

Απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τους εξωγήινους, τα UFO και τον πνευματικό πόλεμο στον οποίο βρίσκονται τώρα πολλοί, ο Carlson εμβάθυνε σε αυτό που πιστεύει ότι είναι η αληθινή φύση αυτών των οντοτήτων.

«Δεν είναι εξωγήινοι, ήταν πάντα εδώ. Νομίζω ότι είναι πνευματικό», είπε ο Carlson στο Timcast IRL. «Υπάρχει καλό και κακό για το οποίο μας ενεργούν ανά πάσα στιγμή… Υπόκειστε σε δυνάμεις έξω από τον εαυτό σας».

«Υπάρχουν δυνάμεις που δεν είναι ανθρώπινες που υπάρχουν σε ένα πνευματικό βασίλειο κάποιου είδους που δεν μπορούμε να το δούμε και που, όταν το σκέφτεσαι, σε κάνει να πιστεύεις ότι ζούμε σε μια φάρμα μυρμηγκιών».

Παρακολουθώ:

Ο Carlson συνέχισε επίσης αναφέροντας τη «βαριά» συνειδητοποίηση του τι συνεπάγεται η πιθανότητα η κυβέρνηση των ΗΠΑ να συνάψει συμβόλαιο με αυτά τα όντα.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα αυτό το έτος, ο Κάρλσον είπε πώς η ανάγνωση της Βίβλου διευκόλυνε το συμπέρασμά του ότι «αόρατες δυνάμεις ενεργούν στους ανθρώπους».

«[Η ανάγνωση της Βίβλου] είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Τα δύο πράγματα που έχω καταλήξει μετά την ανάγνωση ολόκληρης της Καινής Διαθήκης και είμαι μέχρι το Δευτερονόμιο στην Παλαιά Διαθήκη είναι: ότι κάθε άτομο, με εξαίρεση τον Ιησού, κάθε φιγούρα είναι πραγματικά ελαττωματικό, όπως ελαττωματικό κατά έναν τρόπο όπου θα λέγατε, "Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι φίλος με αυτό το άτομο!"

Το δεύτερο πράγμα που παρατηρώ είναι: Οι άνθρωποι, ενώ έχουν ελεύθερη βούληση ... όπου μπορούν να πάρουν αποφάσεις και να ζήσουν με τις συνέπειες αυτών των αποφάσεων, δεν είναι πραγματικά υπεύθυνοι για το τόξο της ιστορίας καθόλου. Γίνονται πράξεις, πολύ. 

Ποτέ δεν το εκτίμησα πραγματικά αυτό… Οι επιλογές των ανθρώπων έχουν σημασία, πρέπει να κάνεις ορισμένα πράγματα και να μην κάνεις άλλα πράγματα. Από την άλλη, δεν είσαι υπεύθυνος, σε ενεργεί ένας κόσμος που δεν μπορείς να δεις. Και αυτό, παρεμπιπτόντως, είναι συνεπές με την εμπειρία της ζωής μου».

Φυσικά, αυτά τα σημαντικά συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο Carlson έχουν κοινοποιηθεί εκτενώς από τον Alex Jones.

Τον Ιούνιο, ο Τζόουνς παρέδωσε μια ισχυρή ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι κύριοι παράγοντες ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη αφυπνίζονταν στην πνευματική πτυχή του αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης.

«Υπάρχει ένας λόγος που ο Τάκερ Κάρλσον μιλάει για τον Θεό. Υπάρχει λόγος για τον οποίο ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μιλάει για τον Θεό», είπε ο Τζόουνς στο Ντάλας στο   στούντιο Louder With Crowder .

Ο Τζόουνς συνέχισε τονίζοντας ότι η τρέχουσα συλλογική έκκληση από πολλούς να αναγνωρίσουν τον Θεό που συνέβη παράλληλα με την άνοδο του ανοιχτού σατανισμού σε όλο τον κόσμο δεν ήταν απλή σύμπτωση.

«Όταν το Target [διαθέτει σατανικά εμπορεύματα σε παιδιά] το εννοούν, είναι αληθινό, εντάξει;» είπε ο Τζόουνς. «Καθώς το πέπλο σηκώνεται και καθώς ο Θεός αφαιρεί την προστασία του, θα δείτε πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι βλέπουν εδώ και πολύ καιρό».

«Θα μάθετε αρκετά σύντομα, η Κόλαση ανοίγει… μόνο το ένα τρίτο περίπου των δαιμόνων είναι στη Γη αυτή τη στιγμή… Αλλά [περισσότεροι] αφήνονται να μπουν… είναι υπερδιάστατο».

Στη συνέχεια, ο Τζόουνς αναφέρθηκε στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα και το ορατό φως για να δείξει πώς οι άνθρωποι μπορούν να δουν μόνο πολύ λίγα από αυτά που συμβαίνουν γύρω τους.

«Θυμηθείτε, η όρασή σας είναι μια ΜΙΚΡΟΚΡΑΤΙΚΗ ζώνη ορατού φωτός – και το ίδιο το φως είναι απλώς μια μικροσκοπική ζώνη όλων των άλλων ενεργειών», είπε ο Τζόουνς. "Υπάρχει τόση πολλή ενέργεια που είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί."

«Ας πούμε απλώς ότι βλέπουμε το 1% αυτού που συμβαίνει… Οι βολβοί των ματιών σας είναι ρυθμισμένοι να μαζεύουν μόνο ένα ΠΟΛΥ μικρό ποσό πραγμάτων που συμβαίνει».

Ομοίως, το 2019, ο Jones μίλησε για το πώς το ανθρώπινο σώμα είναι λειτουργικά μια ηλεκτροχημική κεραία που συνδέεται με υψηλότερες και χαμηλότερες διαστάσεις.

Ο Τζόουνς είπε ότι οι πολιτισμοί ανά τους αιώνες εξιστόρησαν πόσο καλές και κακές οντότητες αυτών των διαστάσεων ήταν ικανές να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους.

«Είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη, την 3η διάσταση, η οποία είναι ένα σημείο εκτόξευσης για όλες τις άλλες διαστάσεις κάτω και πάνω», είπε ο Τζόουνς στο επεισόδιο #1255 του The Joe Rogan Experience . "Η 3η διάσταση, όλα τα μαθηματικά δείχνουν, είναι η πρωταρχική θάλασσα όπου συμβαίνουν όλα αυτά και η γη είναι σαν ένα αυγό."

«Και έχουμε όλη αυτή τη δυνατότητα και ο Θεός θα στείλει μια μετάδοση για ένα μεγαλύτερο σχέδιο, αλλά το κακό είναι πρόθυμο να μπει – και τι λέει; [Λέει] 'αποθάρρυνση, ξεφορτωθείτε τα παιδιά, μην κάνετε παιδιά, οι άνθρωποι είναι κακοί, θα είναι καλύτερα όταν φύγετε όλοι.' Είναι η επιχειρησιακή τους αποστολή, για οποιονδήποτε λόγο θα καταλάβουμε αργότερα».

Ενώ βρισκόμαστε σε αυτό το θέμα, ο Jones κατέληξε επίσης σε ένα παρόμοιο σοβαρό συμπέρασμα σχετικά με το ζήτημα το 2017 στο επεισόδιο #911 στο podcast του Rogan.

«Αυτή είναι μια υπερδιάστατη δύναμη που θέλει να μας επηρεάσει για να χτίσουμε κάτι που μας απορροφά και μας σκοτώνει».

Σε εκείνη τη συνομιλία, ο Τζόουνς περιέγραφε πώς η Google βοσκούσε την ανθρωπότητα σε μια αποτελεσματική «φάρμα μυρμηγκιών» του δικού της σχεδιασμού, όπου θα μπορούσε να χειραγωγήσει τους ανθρώπους για να ελέγξει το μέλλον.

Μεταβείτε σε αυτό το άρθρο για να λάβετε την πλήρη ανάλυση αυτού.

Τέλος, ο Jones έθιξε ξανά όλα αυτά στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του στον Russell Brand.

«Το σώμα είναι μια τρισδιάστατη εκδήλωση της πνευματικής ενέργειας», είπε ο Jones στον Brand τον Νοέμβριο. «Όλος ο πνευματισμός συντονίζεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν τεράστιες ποσότητες κώνων και ράβδων… Είμαστε πομποδέκτης και η τάξη των ιερέων προσπάθησε να αντιμετωπίσει αυτή τη σχέση με το σύμπαν και τον Θεό και μετά δημιουργούν αυτά τα δόγματα για να ελέγξτε τους ανθρώπους αντί να πηγαίνετε απευθείας στον Θεό».


Ο Alex Jones εξηγεί την υπερδιάστατη μάχη για τις ψυχές μας.

infowars.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου