Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Ρώσοι και Αμερικανοί προειδοποιούν μαζί: Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ξεσπάσει ο ήλιος – ΒΙΝΤΕΟ.

 Ηλιακή καταιγίδα στον ορίζοντα;;;


Οι Ρώσοι προειδοποίησαν για έντονη δραστηριότητα του ήλιο τον τελευταίο καιρό!

ΕΔΩ: «Βρυχάται» ο ήλιος!!! Οι Ρώσοι επιστήμονες προειδοποιούν

Τώρα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ αναλύουν την έρευνα που συγκεντρώθηκε από έναν ανιχνευτή της NASA που δείχνει ότι το Διαδίκτυο και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα θα μπορούσαν να αχρηστευτούν από μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα.

Όπως αναφέρεται:

«Αντίθετα με τις δημοφιλείς θεωρίες κλιματικής αλλαγής, ο Ήλιος καθορίζει την πλειοψηφία των καιρικών φαινομένων στην Γη, παρά οι ανθρώπινες δραστηριότητες στα σχετικά CO2 επίπεδα.

Στην πραγματικότητα ο Ήλιος, επιτρέπει  στους ανθρώπους να ευδοκιμήσουν ενώ, έχει επίσης την ικανότητα να περιορίζει τις δραστηριότητές μας.

Για παράδειγμα οι επιστήμονες, έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις μέσω των χρόνων για τις πιθανές επιπτώσεις μιας ηλιακής καταιγίδας, η οποία θα μπορούσε να εκπέμψει ηλιακούς ανέμους. Ένα συνεχές ρεύμα φορτισμένων σωματιδίων που προέρχονται από την ατμόσφαιρα του ήλιου. Αυτοί οι ηλιακοί άνεμοι θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια ηλεκτρονική αποκάλυψη μέσα στην επόμενη δεκαετία, αφήνοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, δορυφόρους επικοινωνίας ή, ακόμα και  λειτουργικό ηλεκτρικό δίκτυο για μήνες ή και χρόνια.

Ο ηλιακός ανιχνευτής Parker της NASA, ξεκίνησε με επιτυχία μέσω των ηλιακών ανέμων για πρώτη φορά χωρίς να κλείσει, δίνοντας ελπίδα στις προσπάθειες πρόληψης ενός ηλεκτρονικού μπλακ άουτ (σ.σ. Όταν συμβεί το λεγόμενο ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να το σταματήσει).

Δείτε την συνέχεια από την οπτική γωνία των Αμερικανών:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου