Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Αν παραδέχονται ανοιχτά ότι έχουν ανακτήσει "μη ανθρώπινα" σώματα από ΑΤΙΑ, τι έχουν σχεδιάσει στη συνέχεια;

 Σίγουρα καταλαβαίνω ότι αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να μιλήσουν.  Αν όντως υπάρχουν "μη ανθρώπινα" πλάσματα που πετούν στον ουρανό πάνω από εμάς, αυτό είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση.  Ποιες είναι οι προθέσεις τους;  Είναι εχθρικές;  Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρκετά προβλήματα χωρίς να χρειάζεται να εξετάζουν τέτοια πράγματα.  Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ εργάστηκε εξαιρετικά σκληρά για να καταπνίξει τις νόμιμες πληροφορίες σχετικά με το φαινόμενο των ΑΤΙΑ, αλλά τώρα υπήρξε μια δραματική αντιστροφή.  Όλα τα είδη των εξαιρετικά σοκαριστικών πραγμάτων αποκαλύπτονται στο κοινό κατά τη διάρκεια ακροάσεων στο Κογκρέσο, και αυτό είναι κάτι που δεν θα επιτρεπόταν ποτέ τις παλιές μέρες.

Γιατί λοιπόν συμβαίνει αυτό;

Προσπαθούν να μας προετοιμάσουν για κάτι;

Καθώς γράφω αυτές τις γραμμές, η πολυαναμενόμενη κατάθεση του πρώην αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών Ντέιβιντ Γκρας συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.  Είχε δώσει προηγουμένως συνεντεύξεις σε μερικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, αλλά όταν κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου ήταν υπό όρκο.

Έτσι, αν δεν έλεγε την αλήθεια, θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει φυλακή.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Γκρας έριχνε τη μία βόμβα μετά την άλλη...

Κατέθεσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση κατέχει πολλαπλά εξωγήινα σκάφη και τα λείψανα του πληρώματός τους- ότι οι κυβερνητικοί εργολάβοι έχουν "υπεξαιρέσει" χρήματα για να χρηματοδοτήσουν αυτά τα συνεχιζόμενα προγράμματα και ότι υπήρξαν προσπάθειες για να φιμώσουν αυτούς που έρχονταν στο προσκήνιο, οι οποίες μπορεί να περιλάμβαναν ακόμη και δολοφονίες. Επιπλέον, ο Grusch δήλωσε ότι οι ΗΠΑ εργάζονται για την αντίστροφη μηχανική εξωγήινης τεχνολογίας και ότι άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διαδικασία της προσπάθειας αυτής. Είπε ότι έχει έναν κατάλογο μαρτύρων, τόσο συνεργάσιμων όσο και εχθρικών, για μελλοντικές ακροάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν πρόσθετες απαντήσεις μέσα από μαρτυρίες από πρώτο χέρι.

Ουάου.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον κατάλογο των μαρτύρων.

Επειδή ο αμερικανικός λαός αξίζει την αλήθεια.

Για πολλούς, το πιο ενδιαφέρον μέρος της κατάθεσης του Grusch ήρθε κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής απόψεων με την εκπρόσωπο των ΗΠΑ Nancy Mace...

MACE: Εντάξει. Λέτε ότι η κυβέρνηση έχει στην κατοχή της ενδεχομένως μη ανθρώπινα διαστημόπλοια. Με βάση την εμπειρία σας και τις εκτεταμένες συζητήσεις με ειδικούς. Πιστεύετε ότι η κυβέρνησή μας έχει έρθει σε επαφή με ευφυείς εξωγήινους;

GRUSCH: Κάτι που δεν μπορώ να συζητήσω σε δημόσιο χώρο.

Εντάξει, και δεν μπορώ να ρωτήσω πότε πιστεύετε ότι συνέβη αυτό. Αν πιστεύετε ότι έχουμε συντριβεί σκάφος όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχουμε τα πτώματα των πιλότων που το οδηγούσαν;


GRUSCH: Όπως έχω ήδη δηλώσει δημόσια στη συνέντευξή μου στο NewsNation, η Biologics ήρθε με κάποια από αυτά τα περισυλλέγματα. Ναι.


Ήταν, υποθέτω, ανθρώπινα ή μη ανθρώπινα βιολογικά;


GRUSCH: Μη ανθρώπινα. Και αυτή ήταν η εκτίμηση των ανθρώπων με άμεση γνώση του προγράμματος με τους οποίους μίλησα και οι οποίοι βρίσκονται ακόμη στο πρόγραμμα.


MACE: Και αυτά ήταν τεκμηριωμένα στοιχεία, όπως βίντεο, φωτογραφίες, αυτόπτες μάρτυρες; Πως θα μπορούσε να προσδιοριστεί αυτό;


GRUSCH: Για τα συγκεκριμένα έγγραφα θα έπρεπε να σας μιλήσω σε ένα SCIF.

Κατάλαβα. Εντάξει. Και μπορεί να μπορέσετε να απαντήσετε ή όχι στην τελευταία μου ερώτηση και ίσως να μπούμε σε μια βάρκα στο επόμενο.

Έτσι, ο Grusch ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει σήμερα στην κατοχή της μη ανθρώπινα διαστημόπλοια που έχουν ανακτηθεί.

Και λέει επίσης ότι "μη ανθρώπινα" βιολογικά προϊόντα ανακαλύφθηκαν με τουλάχιστον μερικά από αυτά τα σκάφη.

Αν αυτό είναι πραγματικά αληθινό, τα μέλη του Κογκρέσου πρέπει να το παρακολουθήσουν πολύ σκληρά.

Στην πραγματικότητα, αν ήμουν μέλος του Κογκρέσου θα ήμουν απολύτως εξοργισμένος που η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών το κρατούσε μυστικό από τους νομοθέτες για τόσο πολύ καιρό.

Την ίδια μέρα, ένα ζευγάρι πιλότων μαχητικών αεροσκαφών κατέθεσαν επίσης στο Κογκρέσο για τις εμπειρίες τους με πολύ παράξενα UFO ενώ βρίσκονταν στον αέρα...

Η υποεπιτροπή για την Εθνική Ασφάλεια, τα Σύνορα και τις Εξωτερικές Υποθέσεις της Βουλής των Αντιπροσώπων άκουσε την Τετάρτη πρόσθετες καταθέσεις μαρτύρων από τους πρώην πιλότους μαχητικών αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Ryan Graves και τον απόστρατο πλωτάρχη David Fravor, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν συναντήσει αεροσκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης. "Αυτές οι θεάσεις δεν είναι σπάνιες ή μεμονωμένες", δήλωσε ο Γκρέιβς, ο οποίος υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό για πάνω από μια δεκαετία. "Στρατιωτικά πληρώματα αεροσκαφών και εμπορικοί πιλότοι, εκπαιδευμένοι παρατηρητές των οποίων η ζωή εξαρτάται από την ακριβή αναγνώριση, γίνονται συχνά μάρτυρες αυτών των φαινομένων".

Ο Γκρέιβς είπε στους νομοθέτες ότι το πλήρωμά του συνάντησε το UAP κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής άσκησης στα ανοικτά των ακτών της Βιρτζίνια Μπιτς, Va, όταν το επικεφαλής αεροσκάφος τους πλησίασε σε απόσταση 50 ποδιών από αυτό που περιέγραψε ως έναν "σκούρο γκρι ή μαύρο κύβο μέσα σε μια διαυγή σφαίρα". Εκτίμησε ότι είχε διάμετρο πέντε έως 15 πόδια, ήταν ακίνητος ενάντια στον άνεμο και ήταν σταθερός ακριβώς στο σημείο εισόδου. Η αποστολή τερματίστηκε αμέσως και η μοίρα του υπέβαλε έκθεση ασφαλείας, για την οποία ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε καμία επίσημη αναγνώριση του περιστατικού.

Εάν οι πιλότοι του αμερικανικού στρατού πράγματι "βλέπουν συχνά" ΑΤΙΑ κατά τη διάρκεια των αποστολών, έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε.

Αλλά παρόλο που όλα αυτά έχουν αποκαλυφθεί ενόρκως ενώπιον του Κογκρέσου, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν φαίνεται να συγκινούνται ιδιαίτερα.

Ένας σχολιαστής πρότεινε ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν τους έχουν πει ακόμα τι να σκεφτούν για όλα αυτά...

ο λόγος για τον οποίο οι ειδήσεις για τους εξωγήινους δεν "κολλάνε" ή δεν απογειώνονται για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ότι δεν παρέχεται μετα-αφήγηση.Οι υπεύθυνοι δεν τους λένε τι να σκεφτούν γι' αυτό.

δεν έχουν τη δική τους μετα-αφήγηση για το θέμα αυτό, οπότε είναι απλά, παραδόξως, άχρηστες πληροφορίες.

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό σημείο.

Ξανά και ξανά, το ευρύ κοινό δεν έχει ισχυρή γνώμη για ένα συγκεκριμένο θέμα μέχρι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να τους πουν ποια πρέπει να είναι αυτή η γνώμη.

Δεν είναι λυπηρό αυτό;

Τελικά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα αναπτύξουν μια αφήγηση σχετικά με αυτές τις νέες αποκαλύψεις για τα ΑΤΙΑ, και εκατομμύρια και εκατομμύρια Αμερικανοί θα υιοθετήσουν πρόθυμα αυτή την αφήγηση.

Αλλά θα είναι η αλήθεια;

Όπως έχω επανειλημμένα προειδοποιήσει τους αναγνώστες μου, πιστεύω ότι το σκηνικό στήνεται για μια μεγάλη εξαπάτηση.

Υποθέτουν τόσα πολλά για το ποια είναι αυτά τα "μη ανθρώπινα" πλάσματα και από πού προέρχονται.

Και πιστεύω ότι τα περισσότερα από αυτά είναι ένα μάτσο ανοησίες.

Για χρόνια περιμέναμε από τους κυβερνητικούς μας αξιωματούχους να μας πουν την αλήθεια, και τώρα αποκαλύπτουν λίγα πράγματα.

Δυστυχώς, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η περιορισμένη ποσότητα αλήθειας που αφήνουν να φτάσει στο ευρύ κοινό απλώς προετοιμάζει το έδαφος για ακόμη μεγαλύτερα ψέματα.

endoftheamericandream.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου