Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Αποτροπιασμός!-Βιασμός 12χρονης: Γυναίκα φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους «213» – Πρότεινε στην ανήλικη ομαδική συνεύρεση

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, και μια γυναίκα φέρεται να βρίσκεται στη «λίστα» με τους 213 επίδοξους βιαστές.

Σύμφωνα με το Mega, στις συνομιλίες η γυναίκα εμφανίζεται να κάνει χυδαίες προτάσεις και να καλεί την ανήλικη να συνευρεθούν ερωτικά. Η φρίκη δεν σταματά εκεί, καθώς η γυναίκα επιδιώκει να εμπλέξει στην απεχθή πράξη και άλλο πρόσωπο…

Συνομιλία 12χρονης με γυναίκα με το αρχικό Ε:

Ε: Αν θες να κάνουμε τρίο.

12χρονη: Να πάρω τα λεφτά και να κάνουμε 3 ώρες μαζί. Θες;

Ε: Να φέρω κι έναν φίλο μου. Πού να τα πας;

12χρονη: Όχι. Όπως την άλλη φορά που πήγα και ξανάρθα.

Ε: Μαζί μου θες μόνο;

12χρονη: Ναι, μωρό μου.

Ε: Και την άλλη φορά δεν ήρθες.

12χρονη: Ήρθα μετά. Άργησα ένα 10λεπτο.

Ε: Και πού να τα πας, τι έχεις νταβατζή;

12χρονη: Όχι, να, τα ‘δωσα. Στη μάνα μου.

Παρίστανε τον αστυνομικό και την απειλούσε

Την ίδια στιγμή, ανατριχίλα προκαλούν τα μηνύματα ενός άντρα, το όνομα του οποίου αρχίζει από Μ. και δήλωνε αστυνομικός, με τη 12χρονης.

«Γεια τι κάνεις είμαι; Είμαι 17, θες να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι για 70 ευρώ και κάνουμε ό,τι θες», ήταν το μήνυμα της 12χρονης.

«Γεια σου είμαι ο Μ. αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι. Θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου αν δεν κάνει αυτό που σου λέω», απάντησε ο άντρας, ο οποίος απειλούσε την 12χρονη.

directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου