Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Από το δίκτυο Ελληνισμού … ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ – ΘΑΝΑΤΟΥ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!

 Ο σχεδιασμός είναι ο εξής:1. τώρα δίνουν δωρεάν το εμβόλιο

2. Σε ένα χρόνο περίπου θα αρχίσουν τα σοβαρά προβλήματα, θρομβώσεις, αραιώσεις αίματος, εγκεφαλικά κλπ κλπ

3. Θα παρουσιαστεί το πανάκριβο μικροτσιπ με το οποίο θα προβλέπονται όλα αυτά και το οποίο θα αναβαθμίζεται με τη βοήθεια του 5G

4. Οι εταιρείες θα έχουν πλήρη έλεγχο των εμβολιασμένων οι οποίοι τώρα θα αναγκάζονται συνέχεια να πληρώνουν τα φάρμακα για να μην πεθάνουν.

Αυτά είναι τα συμπεράσματα από όλες τις έρευνες μέχρι στιγμής
Είναι θέμα ζωής – θανάτου. Κείμενο Υπογραφών

Πατήστε στον από κάτω σύνδεσμο να υπογράψετε 

Συλλογή Υπογραφών Αντίστασης σε υποχρεωτικές νομικές πράξεις, τεστ, εμβόλια σε σχολεία και λοιπούς χώρους εκπαίδευσης και εργασίας.

Αγαπητοί φίλοι ζούμε κάτω από ένα δολοφονικό εγκληματικό και δικτατορικό καθεστώς. Επιβάλλει στα δικαστήρια της χώρας να παίρνουν διαρκώς αποφάσεις περί υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων. Οι πράξεις αυτές είναι δολοφονικές σαφώς και εναντίον του λαού.
Είναι Αντισυνταγματικές και άκρως παράνομες. Αντίθετες από το ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο.

Όπως αποφαίνονται ιατροί και άλλοι επιστήμονες στον ελληνικό και στον διεθνή χώρο. Τα τεστ και τα υποχρεωτικά εμβόλια πέραν του ότι προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι δολοφονικά για το ανθρώπινο σώμα. Οδηγούν σε πληθώρα παρενεργειών μεταλλάξεων, καρκίνων και θανάτων. Δεν έχουν δοκιμαστεί κλινικά και δεν έχουν επίσημη άδεια από επισήμους επιστημονικούς και κρατικούς οργανισμούς. Προφανώς ζούμε τον εφιάλτη ενός νέου είδους πολέμου που θα αφανίσει την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό αν δεν αντισταθούμε με κάθε τρόπο.

Σας προσκαλούμε όλους να συμβάλλετε σε συλλογή υπογραφών και στοιχείων που θα κας αποστείλετε προκειμένου η νομική ομάδα να προχωρήσεις σε ασφαλιστικά μέτρα και άλλες νομικές ενέργειες σε ελληνικά δικαστήρια αλλά και σε ευρωπαϊκά.

Χρειαζόμαστε χιλιάδες υπογραφών για να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό και ακολούθως ένα ευρωπαϊκό μέτωπο αντίστασης με κάθε νόμιμο και ειρηνικό μέσο.

Αν δεν δράσουμε σήμερα αύριο θα είναι πολύ αργά για εμάς και τα παιδιά μας.
Ιδίως οι υποχρεωτικές πράξεις στα παιδιά θα σημάνουν αφανισμό των παιδιών και των νέων. Συντελείται κανονική γενοκτονία.

Παρακαλούμε όλου όσους κατανοούν τα σημεία των καιρών να δράσουν άμεσα και να συλλέξουν τώρα χιλιάδες ή και εκατομμύρια υπογραφών.
Επισυνάπτεται σχετική φόρμα συλλογής στοιχείων για να προχωρήσουμε σε μαζικές νομικές πράξεις ασφαλιστικών μέτρων και άλλων ενεργειών σε ελληνικά και διεθνή δικαστήρια.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου