Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ *** BULLETIN **** Οι εισερχόμενες εκρήξεις ακτίνων γάμμα θα μπορούσαν να προκαλέσουν EMP, σεισμούς, τσουνάμι, μαγνητικό πεδίο "στρέβλωση" πολικών περιοχών.

 Θέλετε τον λόγο για τον οποίο οι κυβερνήσεις θέλουν να κλειδωθούμε στο σπίτι; Δεν είναι ο COVID. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, συνειδητοποίησαν ότι οι εισερχόμενοι Gamma Ray Bursts κατευθύνονταν σε μια πορεία σύγκρουσης με τη γη. 


Το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, εντοπίστηκε και αναφέρθηκε ένα πλήθος πολύ μεγάλης  διάρκειας Gamma Ray Bursts. Στην πραγματικότητα, τις τελευταίες έξι (6) ημέρες, έχουν επίσης εντοπιστεί τέσσερις (4) πλάτες, μεγάλες, Gamma Ray Bursts, χωρίς να μετράμε οκτώ  εκρήξεις ακτίνων GAMMA, εισερχόμενες προς τη Γη.   

Βρίσκονται εισερχόμενα από τον αστερισμό Vela (έναν αστερισμό του νότιου ημισφαιρίου) και, σύμφωνα με τους επιστήμονες, προηγούνται συνήθως από ένα κύμα βαρύτητας.   

Το ποσό της ενέργειας που περιέχεται σε μια μεγάλη έκρηξη ακτίνων γάμμα είναι τόσο τεράστια, που η στενή δέσμη που μοιάζει με τη διαμόρφωση από την έκρηξη ακτίνων γάμμα περιέχει 1/2000 ου της συνολικής ενέργειας του Ήλιου μας!

Μεταξύ της πραγματικής ενέργειας του Gamma Ray Burst και των επιπτώσεων του βαρυτικού κύματος που προηγείται, εάν / όταν χτυπήσουν τη γη, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σεισμούς, τσουνάμι, στρέψιμο των μαγνητικών πόλων της Γης και ακόμη και (ενδεχομένως) σε ένα συμβάν επιπέδου εξάλειψης.

Κατ 'αρχάς, Μερικό βασικό ιστορικό για να το κατανοήσουν οι αναγνώστες:

Στις 26 Δεκεμβρίου 2004 σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 9,3 στον Ινδικό Ωκεανό στα ανοικτά των ακτών της Σουμάτρα στη Μαλαισία. Προκάλεσε ένα ισχυρό τσουνάμι που κατέστρεψε παράκτιες περιοχές πολλών χωρών αφήνοντας πάνω από 240.000 ανθρώπους είτε νεκρούς είτε αγνοούμενους. Ήταν το χειρότερο τσουνάμι που επηρέασε αυτήν την περιοχή από την έκρηξη του Krakatao το 1883. Ο σεισμός που τον παρήγαγε ήταν τόσο δυνατός που ξεπέρασε κατά 10 το επόμενο ισχυρότερο σεισμό που συνέβη οπουδήποτε τα τελευταία 25 χρόνια.

  • Ινδονησιακός σεισμός 9.3 Ρίχτερ:
    26 Δεκεμβρίου 2004 στις 00 ώρες 58 λεπτά (Καθολική ώρα)

Τότε με κάποιο συναγερμό μάθαμε ότι μόλις 44,6 ώρες αργότερα τα τηλεσκόπια ακτίνων γάμμα που περιστρέφονταν γύρω από τη Γη πήραν την άφιξη της πιο φωτεινής έκρηξης ακτίνων γάμμα που έχει καταγραφεί ποτέ!

  • Άφιξη έκρηξης ακτίνων γάμμα:
    27 Δεκεμβρίου 2004 στις 21 ώρες 36 λεπτά (Καθολική ώρα)

Αυτή η έκρηξη ακτίνων γάμμα ήταν 100 φορές πιο έντονη από οποιαδήποτε έκρηξη που είχε προηγουμένως καταγραφεί, ισούται με τη φωτεινότητα της πανσελήνου, αλλά εκπέμπει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς της σε μήκη κύματος ακτίνων γάμμα που δεν είναι ορατό από το ανθρώπινο μάτι.

Οι μετρήσεις ακτίνων γάμμα αυξήθηκαν στο μέγιστο σε 1,5 δευτερόλεπτο και στη συνέχεια μειώθηκαν σε διάστημα 5 λεπτών με παλμούς 7,57 δευτερολέπτων. Η έκρηξη άλλαξε προσωρινά το σχήμα της ιονόσφαιρας της Γης, παραμορφώνοντας τη μετάδοση ραδιοσημάτων μεγάλου μήκους κύματος. Δείτε ιστορίες στο Space.com, BBC News, NY Times.

Προσδιορίστηκε ότι η έκρηξη προήλθε από το μαλακό αστέρι επαναλήπτη ακτίνων γάμμα, SGR 1806-20, ένα αστέρι νετρονίων διαμέτρου 20 χιλιομέτρων που περιστρέφεται μία φορά κάθε 7,5 δευτερόλεπτα.

Η έκρηξη απελευθέρωσε περισσότερη ενέργεια σε ένα δέκατο του δευτερολέπτου από την εκπομπή του Ήλιου μας σε 100.000 χρόνια!

Έχουν εντοπιστεί άλλες εκρήξεις ακτίνων γάμμα των οποίων οι εκρήξεις ήταν εγγενώς πιο ισχυρές από αυτές στην πηγή της έκρηξης, αλλά επειδή αυτές οι εκρήξεις προήλθαν σε άλλους γαλαξίες δεκάδες χιλιάδες φορές πιο μακριά, οι εκρήξεις δεν ήταν τόσο φωτεινές όταν έφτασαν στο δικό μας ηλιακό σύστημα. Αυτό που κάνει την έκρηξη ακτίνων γάμμα της 27ης Δεκεμβρίου μοναδική είναι ότι είναι η πρώτη φορά που παρατηρήθηκε μια έκρηξη αυτής της φωτεινής ισχύος, που συμβαίνει επίσης να προέρχεται από το δικό μας γαλαξία.

Οι αστρονόμοι έχουν θεωρήσει ότι οι εκρήξεις ακτίνων γάμμα μπορεί να ταξιδεύουν σε συνδυασμό με εκρήξεις κυμάτων βαρύτητας. Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους μέσω του διαστήματος, οι ακτίνες γάμμα θα εκτρέπονται από βαρυτικά πεδία και θα διασκορπίζονται από σκόνη και σωματίδια κοσμικών ακτίνων που αντιμετώπισαν, οπότε αναμένεται να ταξιδεύουν ελαφρώς πιο αργά από την αντίστοιχη έκρηξη κύματος βαρύτητας που θα περνούσε από το διάστημα ανεμπόδιστα.

Ο σεισμός 9,3 Ρίχτερ κοντά στη Σουμάτρα το 2004 ήταν δέκα φορές ισχυρότερος από οποιονδήποτε άλλο σεισμό κατά τα τελευταία 25 χρόνια και ακολούθησε μόλις 44,6 ώρες αργότερα στις 27 Δεκεμβρίου από μια πολύ έντονη έκρηξη ακτίνων γάμμα, η οποία ήταν 100 φορές πιο φωτεινή από οποιαδήποτε άλλη στο 25 χρόνια ιστορίας παρατήρησης ακτίνων γάμμα. Φαίνεται δύσκολο να περάσει η χρονική εγγύτητα αυτών των δύο γεγονότων της κατηγορίας Ι ως απλώς θέμα σύμπτωσης. Μια χρονική περίοδος 25 ετών σε σύγκριση με ένα χρονικό διαχωρισμό 44,6 ωρών ισοδυναμεί με χρονική αναλογία περίπου 5000: 1. Για δύο τέτοια μοναδικά γεγονότα να έχουν τόσο κοντινή απόσταση είναι πολύ απίθανη αν δεν σχετίζονται με κάποιο τρόπο. Όμως, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα κύματα βαρύτητας πιθανότατα σχετίζονται με εκρήξεις ακτίνων γάμμα και αναμένεται να προηγηθούν,προκαλώντας μαζικούς σεισμούς και τσουνάμι.

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ EMP.(Ηλεκτρομαγνητικού παλμού).

Το 1983 Ph.D. Διατριβή, ο Paul LaViolette επέστησε την προσοχή στους χερσαίους κινδύνους των εκρήξεων του γαλαξιακού πυρήνα, επισημαίνοντας ότι η άφιξη του υπερήχου των κοσμικών ακτίνων που παρήγαγαν θα σηματοδοτούσε μια έκρηξη ακτίνων γάμμα υψηλής έντασης που θα προκαλούσε επίσης αποτελέσματα EMP .

Στο βιβλίο του  Earth Under Fire  (καθώς και στη διατριβή του), ο LaViolette παρουσιάζει στοιχεία που δείχνουν ότι το υπερκύμα που διήλθε από το ηλιακό σύστημα πριν από περίπου 14.200 χρόνια είχε προκαλέσει εκρήξεις σουπερνόβα καθώς περνούσε από τον Γαλαξία. Μεταξύ αυτών ήταν οι εκρήξεις των σουπερνόβα Vela και Crab, των οποίων οι ημερομηνίες έκρηξης ευθυγραμμίζονται με αυτόν τον ορίζοντα γεγονότων υπερκυματικών κυμάτων. Επισημαίνει ότι αυτές οι εκρήξεις θα μπορούσαν να εξηγηθούν αν ένα κύμα βαρύτητας συνόδευε αυτό το υπερσύγχρονο κύμα, θα μπορούσε να έχει παραγάγει παλιρροιακές δυνάμεις που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει την έκρηξη ασταθών αστεριών καθώς περνούσε.

Έγραψε σε μια εποχή που οι εκρήξεις ακτίνων γάμμα μόλις άρχισαν να ανακαλύπτονται και όταν κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτούς ως πιθανούς επίγειους κινδύνους . Τα τελευταία χρόνια η επιστημονική γνωμοδότηση έρχεται να υιοθετήσει την ανησυχία της LaViolette, όπως φαίνεται σε άρθρα ειδήσεων που συζητούν την έκρηξη ακτίνων γάμμα SGR 1806-20, π.χ., δείτε την ειδησεογραφική ιστορία του Space.com. Σημειώνουν ότι εάν αυτή η έκρηξη ακτίνων γάμμα ήταν τόσο κοντά στα 10 έτη φωτός, θα είχε καταστρέψει εντελώς το στρώμα του όζοντος. 

Συγκριτικά, τα γαλαξιακά κύματα LaViolette ισχυρίστηκαν ότι έχουν δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα έκρηξης του πυρήνα του Γαλαξία μας και ότι είχαν επηρεάσει το Ηλιακό σύστημα κατά την τελευταία εποχή του πάγου.

Συγκριτικά, εκτιμάται ότι το SGR 1806-20 έχει μια αστρική πρόγονη μάζα 150 ηλιακών μαζών, ενώ ο Γαλαξιακός μας πυρήνας έχει μάζα 2,6 εκατομμυρίων ηλιακών μαζών. Στην παρούσα ενεργή φάση, το SGR 1806-20 εκτιμάται ότι έχει φωτεινότητα 40 εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτήν του Ήλιου, ενώ κατά τη διάρκεια της ενεργού φάσης του το Γαλαξιακό κέντρο θα μπορούσε να φθάσει σε φωτεινότητες 400 τρισεκατομμύρια φορές αυτή του Ήλιου.   Κάθε ζωντανό πλάσμα που χτυπιέται με αυτό θα εξαφανιστεί αμέσως.  

Είναι λοιπόν κατανοητό ότι εάν το γαλαξιακό κέντρο ξεσπάσει, θα προκαλούσε έκρηξη ακτίνων γάμμα και κύμα βαρύτητας πολύ πιο έντονο από το ξέσπασμα από αυτό το αστέρι.

Οι επιστήμονες συμφωνούν τώρα: Εάν κάτι τέτοιο, η έκρηξη ακτίνων γάμμα στις 27 Δεκεμβρίου 2004 μας δείχνει ότι δεν ζούμε σε ένα γαλήνιο ουράνιο περιβάλλον. Και αν ο σεισμός της Σουμάτρας στις 26 Δεκεμβρίου ήταν στην πραγματικότητα μέρος του ίδιου ουράνιου γεγονότος, βλέπουμε ότι αυτή η αστρική έκρηξη έχει προκαλέσει πολλές ζωές (240.000 από το Τσουνάμι, σε ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ). Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε για την πιθανότητα ακόμη ισχυρότερων γεγονότων στο μέλλον, την άφιξη σούπερ κυμάτων που εκδίδονται από τον πυρήνα του Γαλαξία μας. Όπως ο σεισμός της 26ης Δεκεμβρίου και η έκρηξη ακτίνων γάμμα στις 27 Δεκεμβρίου, το επόμενο σούπερ κύμα θα φτάσει απροσδόκητα. Θα μας εκπλήξει.

Οι δορυφόροι που εντοπίζουν Gamma Ray Bursts κατευθύνθηκαν προς την κατεύθυνση ΜΑΣ

Εδώ εντοπίζουν οι δορυφόροι της NASA:

 

 

Έτσι έχουμε τώρα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι ο Gamma Ray Bursts είναι στην πραγματικότητα επικεφαλής. ΚΟΝΤΑ . μας.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.

Πριν από τρία χρόνια, τον Οκτώβριο του 2017, οι επιστήμονες μπόρεσαν να ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ τη σύγκρουση δύο αστεριών νετρονίων.  


 

Για πρώτη φορά, οι επιστήμονες έπιασαν δύο αστέρια νετρονίων σε σύγκρουση, αποκαλύπτοντας ότι αυτά τα περίεργα χτυπήματα είναι η πηγή βαρέων στοιχείων όπως ο χρυσός και η πλατίνα.

Η ανακάλυψη, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου και σε επιστημονικές εκθέσεις που γράφτηκαν από 3.500 ερευνητές, έλυσε ένα μακροχρόνιο μυστήριο σχετικά με την προέλευση αυτών των βαριών στοιχείων - τα οποία βρίσκονται σε όλα, από γαμήλια δαχτυλίδια έως κινητά τηλέφωνα και πυρηνικά όπλα.

Είναι επίσης μια δραματική επίδειξη του τρόπου με τον οποίο η αστροφυσική μεταμορφώνεται από τη νέα ικανότητα της ανθρωπότητας να ανιχνεύει βαρυτικά κύματα, κυματισμούς στον ιστό του χωροχρόνου που δημιουργούνται όταν ογκώδη αντικείμενα περιστρέφονται το ένα γύρω από το άλλο και τελικά συγκρούονται.

"Είναι τόσο όμορφο. Είναι τόσο όμορφο που με κάνει να θέλω να κλάψω. Είναι η εκπλήρωση δεκάδων, εκατοντάδων, χιλιάδων προσπαθειών ανθρώπων, αλλά είναι επίσης η εκπλήρωση μιας ιδέας που ξαφνικά γίνεται πραγματικότητα", λέει ο  Peter Saulson  του Πανεπιστημίου των Συρακουσών, ο οποίος πέρασε περισσότερες από τρεις δεκαετίες για την ανίχνευση βαρυτικών κυμάτων.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν προέβλεψε την ύπαρξη αυτών των κυματισμών πριν από έναν αιώνα, αλλά οι επιστήμονες δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν μέχρι το  2015 . Μέχρι τώρα, είχαν κάνει μόνο τέσσερις τέτοιες ανιχνεύσεις και κάθε φορά που οι παραμορφώσεις στο χωροχρόνο προκλήθηκαν από τη σύγκρουση δύο μαύρων οπών.

Αυτό το παράξενο φαινόμενο, ωστόσο, συνήθως δεν μπορεί να φανεί από τηλεσκόπια που αναζητούν φως. Τα αστέρια νετρονίων , αντίθετα, εκτοξεύουν ορατά κοσμικά πυροτεχνήματα όταν ενώνονται. Αυτά τα απίστευτα πυκνά αστέρια είναι τόσο μικρά όσο πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και έχουν όμως μεγαλύτερη μάζα από τον ήλιο μας.

Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που οι επιστήμονες κατάφεραν να εντοπίσουν ήταν ένα ζευγάρι αστεριών νετρονίων που πιθανότατα πέρασαν περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια χρόνια περιστρέφοντας το ένα το άλλο περισσότερο και πιο κοντά πριν τελικά συγκρουστούν περίπου 130 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Στις 25 Απριλίου 2019, το ιντερφερόμετρο LIGO εντόπισε δύο αστέρια νετρονίων, περίπου 520 εκατομμύρια έτη φωτός, που ενώνονται και συγχωνεύονται σε ένα μόνο αντικείμενο.

Γιατί είναι σημαντικό? Έχει να κάνει με το τι συμβαίνει όταν συγκρούονται τα αστέρια νετρονίων:  ΑΥΤΟΥΝ προκαλούν εκρήξεις ακτίνων GAMMA!

 Ένα απλό ερώτημα στο Google είναι το μόνο που χρειάζεται για να δείξει "Τι προκαλεί το Gamma Ray Bursts;"

Η Google επιστρέφει τα ακόλουθα:

Μια εξήγηση προτείνει ότι είναι το αποτέλεσμα συγκρούσεων αστεριών νετρονίων - πτώματα τεράστιων αστεριών (5 έως 10 φορές τη μάζα του Ήλιου μας) που έχουν ανατινάξει ως σουπερνόβα. Μια δεύτερη θεωρία προτείνει ότι  γάμμα - εκρήξεις ακτίνων  είναι το αποτέλεσμα μιας συγχώνευσης μεταξύ ενός άστρου νετρονίων και μια μαύρη τρύπα ή μεταξύ δύο μαύρες τρύπες.

Και τι συνέβη εδώ στη Γη μετά την αναφορά αυτών των συγκρούσεων; 

Εκείνη την εποχή, κανείς δεν ήξερε - ή μάλλον κανείς δεν θα πει - γιατί.


Πριν από λίγους μήνες, όταν η Κίνα ήταν στα νέα σχετικά με την ανάπτυξη των όπλων EMP, αποφάσισα να εξοπλίσω το σπίτι και τα οχήματά μου με το EMP SHIELD, με την ελπίδα να είμαι ένας από τους λίγους που θα επιβιώσουν. Εάν μια ακτίνα έκρηξης γάμμα προκαλεί EMP εφέ στον πλανήτη, ίσως αυτά θα με βοηθήσουν να με προστατεύσουν. Ίσως να σας βοηθούσαν επίσης;  

Το EMP Shield είναι μια συσκευή εγκατεστημένη στον κύριο ηλεκτρικό πίνακα όπου βρίσκονται οι διακόπτες κυκλώματος.   

Το EMP Shield προστατεύει όλα τα ηλεκτρονικά και τον εξοπλισμό που είναι συνδεδεμένα στο ηλεκτρικό σας σύστημα.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη μετατόπιση (βραχυκύκλωμα) της υπέρτασης που εισέρχεται από το δίκτυο και των υπερτάσεων τάσης που συλλέγονται στο σπίτι σας.

Είτε η πηγή ηλεκτρονίων προέρχεται από το σπίτι σας είτε εισέρχεται στο ηλεκτρικό σας σύστημα έξω από το σπίτι (το πλέγμα), το Shield θα δει το κύμα και θα προστατεύσει το ηλεκτρικό σας σύστημα. Η τεχνολογία αντιδρά σε λιγότερο από  1 δισεκατομμύριο του δευτερολέπτου . Δεδομένου ότι το κλείσιμο ολοκληρώνεται απίστευτα γρήγορα, η υπέρταση αποστραγγίζεται μακριά από τον εξοπλισμό  προτού η τάση μπορεί να αυξηθεί αρκετά υψηλά για να καταστρέψει οποιοδήποτε εξοπλισμό . 

Όλες αυτές οι δεκάδες χιλιάδες βολτ πηγαίνουν ακίνδυνα στο έδαφος. Έτσι, οι συσκευές σας προστατεύονται από το να τηγανίζονται.

Αυτό το βίντεο δύο λεπτών δείχνει πώς είναι εγκατεστημένο στο σπίτι σας

 

Για οχήματα, Ίδια προστασία, εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση. Εδώ είναι ένα βίντεο:

  

 

Όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο παραπάνω, η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ προετοιμάζεται. Βάζουν ακόμη και αυτά τα gizmos στα αυτοκίνητα της αστυνομίας τους. ΘΕΛΟΥΝ τα πράγματα τους να λειτουργήσουν. Θέλετε να λειτουργούν και τα πράγματα σας;

Εναπόκειται σε εσάς αν θέλετε να προετοιμαστείτε για αυτό. Δεδομένης της κατάστασης του κόσμου αυτήν τη στιγμή, φαίνεται συνετό να λάβουμε τα μέτρα που μπορούμε να προετοιμάσουμε.

halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου