Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΣΕΙΣΜΟΣ, ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

 Αγαπητοί φίλοι του triklopodia.gr

Από τη μέχρι τώρα ζωή μου έχω βγάλει τα παρακάτω συμπεράσματα:

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ με έχει απογοητεύσει γιατί ο κυριότερος λόγος των επαγγελματιών στρατιωτικών δεν είναι η αγάπη για την Πατρίδα αλλά η σταθερή εργασία με υψηλές, σχετικά με τον ιδιωτικό τομέα, αποδοχές. Ελπίζω στις κρίσιμες ημέρες που έρχονται να φανούν αντάξιοι του Εθνόσημου.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ με έχει απογοητεύσει για τους ίδιους λόγους με τον Στρατό. Επιπλέον, υπακούει τυφλά σε οποιαδήποτε εντολή, αρκεί να πέφτει ο μισθός. Χτυπάνε αλύπητα τους άοπλους ειρηνικούς πατριώτες και κρύβονται όταν βλέπουν αναρχοάπλυτους φασιστοαριστερούς δολοφόνους. Κυνηγάνε άτομα χωρίς μάσκα και αδιαφορούν για τους λ@θρομεταν@στες εγκληματίες που σφάζουν για 5 €.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ με έχει απογοητεύσει, επειδή η μοναδική περίπτωση που επαναστάτησε συγκροτημένα ήταν όταν πρόσφατα τέθηκε το θέμα της μισθοδοσίας τους. Εννοώ την ηγεσία της, Βαρθολομαίο,  Ιερώνυμο, τα μέλη της Δ.Ι.Σ. και όλους τους νάνους ιεράρχες με μικρό ‘’ι’’ που αυτήν την περίοδο που διώκεται η Εκκλησία είναι εξαφανισμένοι, αντί να σταθούν στην πρώτη γραμμή και να πολεμήσουν για την Ορθοδοξία,  την Εκκλησία και τον απλό λαό. Αόρατοι, άβουλοι, κρυμμένοι ήταν οι περισσότεροι από αυτούς όλο αυτό το 6μηνο. Τώρα, σε λίγο, θα έρθει η ώρα να κριθούν οι απλοί ιερείς. Σύντομα θα κληθούν να δείξουν ποιοι είναι ιερείς του Χριστού και ποιοι είναι καλά και υπάκουα σκυλάκια των μασόνων (κατά πλειοψηφία) μητροπολιτών. Ίσως είναι βαριά η λέξη ‘’σκυλάκια’’, αλλά αν αρχίσουν να κοινωνούν τους πιστούς με πλαστικά κουταλάκια τι θα είναι;  Μην αρχίσετε τις ανοησίες για ιεροκατάκριση. Τα δημόσια πρόσωπα θα κρίνονται διαρκώς. Ούτε για Υπακοή. Υπακοή κάνουμε στο Χριστό, στους αγίους πατέρες, στους κανόνες της εκκλησίας, στον πνευματικό μας. Όχι στις βλάσφημες εντολές του κάθε μασόνου, οικουμενιστή,  νεοταξίτη ιεράρχη που τιμωρεί ορθόδοξους χωρίς απολογία και γλύφει παπικούς, προτεστάντες και ουνίτες. Όλα όσα προτείνουν οι άθεες, ανθελληνικές και αντίχριστες κυβερνήσεις μας ψηφίζονται κανονικά από όλους τους βο(υ)λευτές χωρίς την παραμικρή αντίδραση των μητροπολιτών (εκτρώσεις, αλλαγή φύλλου στα 15, υιοθεσία τέκνων από ανώμαλους γονείς, βλάσφημες παραστάσεις στα θέατρα, βιβλία σχολείων, κλείσιμο ναών & κοιμητηρίων, μάσκες στα σχολεία & στους ναούς, αφαίρεση σταυρού στα hot spots, αποποινικοποίηση εξύβρισης των Θείων, εξίσωση κοινόχρηστων χώρων με τους ναούς, ισλαμικό τμήμα στη Θεολογική σχολή μας, Κολυμπάρι, σχίσμα Ουκρανίας και άπειρα άλλα που δεν θυμάμαι).ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ με έχουν απογοητεύσει επειδή φιμώνουν όλες τις φωνές που είναι αντίθετες ως προς τις οδηγίες που έχουν λάβει, παρουσιάζουν τα άσπρο ως μαύρο και το αντίστροφο, παραποιούν δηλώσεις, συκοφαντούν, διαστρεβλώνουν ειδήσεις, προπαγανδίζουν, παραπληροφορούν, διώκουν, εξευτελίζουν, δικάζουν κλπ κλπ. Τα κάνουν όλα εκτός από αυτό που πρέπει. Το λειτούργημα που όλοι ξέρουμε ότι θα έπρεπε να κάνουν (με ελάχιστες εξαιρέσεις στα μικρά ΜΜΕ). Οτιδήποτε τους ζητήσουν τα αφεντικά τους σόρρος, γκέιτς και λοιποί υπάλληλοι του αρχισατανιστή ρότσιλντ το εκτελούν άμεσα, αδιαφορώντας για το καλό της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Στάζουν μίσος για κάθε τι από τα παραπάνω… Απίστευτοι δημοσιοκάφροι…

Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ με έχει απογοητεύσει, επειδή το μόνο που νοιάζει τους δικαστές είναι η εξίσωση του μισθού τους με των βουλευτών και το κύρος του επαγγέλματός τους. Δείχνουν απίστευτη σκληρότητα σε πατριώτες, σε άτομα που αμύνονται, σε άτομα που είναι αδύναμα οικονομικά και ταυτόχρονα απίστευτη ανοχή σε εγκληματίες, δοσίλογους, δολοφόνους λαθρομετανάστες, αναρχοάπλυτους ψευτοαριστερούς εγκληματίες, πολιτικά καθάρματα που ζημιώνουν με δισεκατομμύρια την Ελλάδα, άτομα που μπαίνουν πάμφτωχα στην πολιτική και βγαίνουν ζάπλουτα, άτομα που θησαύρισαν την περίοδο της κατοχής και της τουρκοκρατίας κι εμείς τους κάναμε εθνάρχες αντί να τους στείλουμε φυλακή …  Φυσικά, όπως σε όλους τους τομείς, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά στη Δικαιοσύνη είναι απειροελάχιστες.

ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ με έχουν απογοητεύσει, επειδή φοβούνται να εκφράσουν την πραγματική άποψή τους για την επιδημία και δέχονται ως επίορκοι να παίξουν τον ρόλο της κυβέρνησης των μαριονέτων περί πανδημίας. Ξαφνικά σταμάτησαν οι θάνατοι από καρκίνο, τροχαία, καρδιακά κλπ (65.000 Έλληνες στο 9μηνο) και ασχολούμαστε αποκλειστικά με 500 νεκρούς στο 9μηνο, από τους οποίους ακούγεται ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 87 έτη και είχαν από 2 τουλάχιστον υποκείμενα νοσήματα. Τσιμουδιά οι γιατροί μας. Αρνούνται τον διάλογο με νομπελίστες κορυφαίους επιστήμονες του πλανήτη. Αρνούνται κάθε άλλη άποψη με φασιστικό τρόπο περιφρονώντας επιστήμονες που ούτε τα κορδόνια τους δεν είναι άξιοι να δέσουν. ‘’Ιατροί’’ που μέχρι πέρυσι δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους (η οποία θα έπρεπε να ντρέπεται που τους γέννησε) και ‘’το παίζουν’’ ειδικοί επειδή έχουν το βήμα των ΜΜΕ και μισθοδοτούνται από τους φόρους μας ως δημόσιοι υπάλληλοι.

ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ με έχουν απογοητεύσει επειδή αδιαφορούν για την πνευματική & ηθική παρακμή της κοινωνίας μας, για τις εκτρώσεις, για την υπογεννητικότητα, για τα εθνικά θέματα, για την ποιότητα της παιδείας και για τόσα άλλα σοβαρά θέματα, λες και τα έχουμε λύσει. Άρτος και θεάματα. Ο μισθός / σύνταξη να πιστώνεται (δηλαδή τα ψίχουλα) και ο Ολυμπιακός / ΠΑΟΚ κλπ καφενεία να πηγαίνουν καλά. Τι μας νοιάζει πως και που θα μεγαλώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας… Επιτρέπουμε να μας επιβάλλουν το ΄΄διαίρει και βασίλευε’’ σε όλους τους τομείς. Αριστεροί και δεξιοί, Χριστιανοί και άθεοι, πλούσιοι και φτωχοί, αρειανοί και παοκτσήδες, ολυμπιακοί και παναθηναικοί, μασκολάτρεις και ανοιχτόμυαλοι, ‘’ενημερωμένοι’’ από τα ΜΜΕ τύπου σκάι (πίστευε και μη ερεύνα) και πραγματικά ενημερωμένοι από πολλές πηγές (ερευνάτε τας γραφάς), πατριώτες και αναρχοάπλυτοι κλπ.

Έχω πολλές σκέψεις μου να γράψω, αλλά τα μεγάλα άρθρα κουράζουν και δεν τα διαβάζει κανένας.

ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ:

Έρχονται δύσκολες ημέρες. Τα παρακάτω που θα αναφέρω με τυχαία σειρά, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα συμβούν. Το θέμα είναι η έντασή τους και όχι εάν θα συμβούν (μεγάλος σεισμός, απόσυρση κεφαλαίου, πτώχευση, εμφύλιος με τους λάθρο & τους αναρχοάπλυτους, θερμό επεισόδιο με τους τούρκους, πείνα και άλλα δεινά).  Όλα τα γεγονότα που ζήσαμε, ζούμε και θα ζήσουμε έχουν προφητευτεί από τους αγίους της Εκκλησίας μας. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ερευνήσει κανείς όλα αυτά που έχουν γράψει ή πει πάνω από 100 άγιοι. Υπάρχουν άτομα που έχουν ‘’κάνει διατριβή’’ πάνω σε αυτό το θέμα. Διαβάστε τα άρθρα τους, ακούστε τις ομιλίες τους και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Σε αυτές τις έρευνές τους δίνουν προτάσεις, λύσεις, ιδέες για επιβίωση. Φυσικά όχι μόνο σωματική αλλά κυρίως πνευματική επιβίωση.  Διαβάστε και ακούστε τον σύγχρονο Κολοκοτρώνη, τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο. Την Άννα Παγκράτη. Τον Ηλία Καλλιώρα. Τον Διονύση Μακρή. Τον Άγγελο Βασιλειάδη & τον mrV.

Καλή δύναμη, με φώτιση, με Πίστη στο Χριστό πάνω από όλα. (Όχι ”υγεία πάνω από όλα” που λέει η μάζα).

Ας έχουμε την υπομονή και την πίστη των αγίων.

Αμήν.

Νικόλαος Σπανός.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου