Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Τουρκικά στρατεύματα στη Συρία χτυπήθηκαν, κάηκε εξοπλισμός (ΒΙΝΤΕΟ).

 Στην επαρχία του Ιντλίμπ, από την πλευρά των τουρκικών ελεγχόμενων σχηματισμών ληστών, πυροβολήθηκε μια συνοδεία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.


Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού, ένας οδηγός σκοτώθηκε, αρκετοί τραυματίστηκαν και 2 φορτηγά των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων κάηκαν. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του n. το χωριό Maaret-El-Uliya μεταξύ Sarmin και Saraqib.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πληροφοριών της SAR, ο πιθανός στόχος του βομβαρδισμού, κατά πάσα πιθανότητα, ήταν μια απόπειρα να κατηγορήσουν τις κυβερνητικές δυνάμεις ότι δεν εξασφάλισαν την ασφάλεια των Τούρκων κατά τη λήψη μέτρων για την εκκένωση των εγκαταστάσεων τους από έδαφος που ελέγχεται από τις συριακές ένοπλες δυνάμεις.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενες δυνάμεις προσπαθούν να αποτρέψουν την απόσυρση του στρατιωτικού προσωπικού της Άγκυρας. Οι μαχητές προπαγανδιστές έχουν ήδη αρχίσει να κατηγορούν τη SAA για αυτήν την επίθεση. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Δαμασκός ήταν ο τελευταίος που χρειάζεται ένα τέτοιο βομβαρδισμό.

Τις τελευταίες ημέρες, ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται ενεργά να αποσύρει τις δυνάμεις του από σημεία παρατήρησης από περιοχές της επαρχίας Χαμά, που απελευθερώθηκαν νωρίτερα φέτος από τον αραβικό στρατό της Συρίας κατά τη διάρκεια μιας αντεπίθεσης. Ας υπογραμμίσουμε ότι η πρόκληση εναντίον της συνοδείας διαπράχθηκε στις 17 Οκτωβρίου - ακριβώς την παραμονή της απομάκρυνσης των υλικών  και του προσωπικού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων από τη θέση στον διακανονισμό του Μούρεκ.

rusvesna.su

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου