Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Ο στρατηγός Joseph F. Dunford έχει ακυρώσει την προγραμματισμένη του επίσκεψη στο ΝΑΤΟ επειδή η κατάσταση στη Μέση Ανατολή με το Ιράν επιδεινώνεται και πιστεύεται ότι έρχεται κάτι "σοβαρό".

Ο στρατηγός Joseph F.  Dunford , o νεώτερος είναι ο 19ος Πρόεδρος του Κοινού Αρχηγών Προσωπικού, ο ανώτατος στρατιωτικός αξιωματούχος του έθνους και ο κύριος στρατιωτικός σύμβουλος του Προέδρου, του Υπουργού Άμυνας και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Έχει ακυρώσει την προγραμματισμένη του επίσκεψη στο ΝΑΤΟ επειδή η κατάσταση στη Μέση Ανατολή με το Ιράν επιδεινώνεται και πιστεύεται ότι έρχεται κάτι "σοβαρό".


Εν τω μεταξύ, ο Υπουργός Εξωτερικών, Mάικ Πομπέο και ο Υφυπουργός Άμυνας Shanahan βρίσκονται στο Capital Hill σήμερα και θα ενημερώσουν τους νομοθέτες για τις εξελίξεις. 
Στις 1:30 μ.μ., η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ θα συνεδριάσει με κλειστές τις πόρτες.
Στις 2:45, τα μέλη Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών θα συνεδριάσουν κεκλεισμένων των θυρών.
Όταν κάποια Προεδρική Διοίκηση δίνει μια διαβαθμισμένη ενημέρωση στην πλήρη συμμετοχή του Κογκρέσου, δείχνει ότι το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Το Κογκρέσο λαμβάνει μόνο τέτοια ενημέρωση εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να κληθεί να χορηγήσει Άδεια Χρήσης Στρατιωτικής Δύναμης (AUMF) ή (χειρότερα) να προβεί σε δήλωση πολέμου. Αυτό δείχνει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα τώρα με το Ιράν.
Μια άλλη ένδειξη για το πόσο σοβαρές είναι οι απειλές που προέρχονται από το Ιράν: Ο αναπληρωτής γραμματέας Shanahan γνωστοποίησε σήμερα στους βουλευτές ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι "έτοιμο να βοηθήσει τους συμμάχους του ενάντια στο Ιράν".
Ένα από τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν στο Κογκρέσο σήμερα το απόγευμα είναι το Covert Intelligence σχετικά με τα σχέδια του Ιράν να ξεκινήσουν επιθέσεις στον κυβερνοχώρο ενάντια στην αμερικανική υποδομή εδώ στο σπίτι! 
Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, εδώ και 15 χρόνια συνεργάστηκα με το FBI, τα τελευταία πέντε χρόνια μου (2003-2008) με την Κοινή Ομάδα Τρομοκρατίας (Joint Terrorism Task Force - JTTF). Μου δόθηκε πλήρης επιχειρησιακή εξουσία από το Γραφείο Πληροφοριών στην έδρα του FBI στην Ουάσινγκτον για να συμμετάσχω σε «εξωεδαφικές» επιχειρήσεις και ανατέθηκε σε επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην Εθνική Ασφάλεια, την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και την Εξωτερική Ενοχλητική Νοημοσύνη στο εξωτερικό. Όταν η εργασία μου με πήγε εκτός των ΗΠΑ, ήταν συντονισμένη με τη CIA και άλλους οργανισμούς, αλλά δεν δούλευα για τη CIA.  
Σε αυτό το ρόλο, ανέπτυξα σχέσεις με ανθρώπους Intelligence από ξένες κυβερνήσεις, μερικοί ήταν στο στρατό της χώρας τους, άλλοι στην έκδοση της χώρας τους από τη CIA. Οι περισσότεροι βρισκόταν στην επιβολή του νόμου της χώρας τους. Διατηρώ αυτές τις σχέσεις μέχρι σήμερα και ως εκ τούτου, έχω πληροφορίες που άλλοι δεν το κάνουν.
Από αυτές τις σχέσεις, είμαι σε θέση να σας πω ότι στο πολύ πρόσφατο παρελθόν (μέρες) οι ΗΠΑ παρεμπόδιζαν τις επικοινωνίες, στις οποίες το Ιράν διέταξε τη Χεζμπολάχ να ξεκινήσει επιθέσεις κατά των Αμερικανών.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστησαν σαφές στο Ιράν ότι αν αυτοί - ή οι πληρεξούσιοί τους - θα αναλάβουν δράσεις επιβλαβείς για τους Αμερικανούς, τα συμφέροντά μας ή τους συμμάχους μας, οι ΗΠΑ θα απαντήσουν με αυστηρά μέτρα.
Ο Αμερικανός λαός είτε αγνοεί ευτυχώς το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα (επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτυγχάνουν στο καθήκον τους να τα αναφέρουν) ή ο αμερικανικός λαός ανόητα πιστεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να συμβεί εδώ. Η εκτίμηση αυτή είναι εσφαλμένη.
Η υποδομή μας μπορεί να δεχτεί επίθεση και να καταστραφεί. Το ηλεκτρικό μας δίκτυο μπορεί να "πέσει". Τα δημόσια ύδατα μας μπορούν να δηλητηριαστούν. Χημικά και βιολογικά όπλα μπορούν να απελευθερωθούν εδώ. Οι γέφυρες των αυτοκινητόδρομων, οι σιδηροδρομικές γέφυρες, οι κόμβοι δημόσιων συγκοινωνιών, οι σήραγγες, μπορούν να δεχτούν επίθεση και να χτυπήσουν για λίγο.
Γι 'αυτό πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου