Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Τι έχει βρει η Nasa στον Άρη;O Οργανισμός Διαστήματος θα προβεί σε σημαντική ανακοίνωση την Πέμπτη για τη ζωή στον κόκκινο πλανήτη!

 • Η NASA θα αποκαλύψει «νέα αποτελέσματα από το Mars Curiosity rover» στη συνέντευξη Τύπου.Ο δρομέας περιέργειας της NASA απεικόνιζε να παίρνει ένα selfie στο Vera Rubin Ridge, το οποίο ερευνούσε τους τελευταίους μήνες. Ο δρομολογητής είναι 18 χιλιόμετρα από την αρχική θέση προσγείωσης, όπου τον άγγιξε τον Αύγουστο του 2012
 • Η ανακοίνωση θα μπορούσε να δώσει νέα στοιχεία για τη ζωή στον κόκκινο πλανήτη
 • Το Curiosity rover αρχίζει να γεμίζει στην επιφάνεια του Άρη μετά από 18 μήνες παύση
 • Η NASA θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου για να αποκαλύψει τα τελευταία της ευρήματα από τον Άρη αυτή την εβδομάδα.
 • Λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει σχετικά με τη μυστηριώδη νέα ανακοίνωση, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από τις 7μμ BST (2μμ EDT) την Πέμπτη 7 Ιουνίου.
 • Η Nasa παραμένει σφιχτή για τα όσα έχει ανακαλύψει στον κόκκινο πλανήτη, αλλά επιβεβαίωσε ότι η ανακοίνωση θα παρουσιάσει «νέα αποτελέσματα επιστήμης από το Rover της Mars Nuri's Curiosity».
 • Είναι πιθανό τα νέα «αποτελέσματα της επιστήμης» να σχετίζονται με τη ζωή του Άρη.Η NASA δεν ανακοίνωσε πού θα διεξαχθεί η εκδήλωση, αλλά είναι πιθανό να την φιλοξενήσει η αντιπροσωπεία στην έδρα της στην Ουάσινγκτον.Οι μηχανικοί της NASA ανέπτυξαν μια νέα τεχνική για να αποκαταστήσουν την ικανότητα γεώτρησης του ρομποτικού εξερευνητή, χρησιμοποιώντας το ρομποτικό βραχίονα του για να σπρώξει το τρυπάνι προς τα εμπρός καθώς περιστρέφεται, σαν ένας άνθρωπος να χειρίζεται ένα τρυπάνι.
  Η νέα τεχνική διάτρησης, με την ονομασία FED, διατηρεί το τρυπάνι εκτεταμένο πέρα ​​από τους ορθοστάτες σταθεροποίησης, που προηγουμένως χρησιμοποιήθηκαν για να σταθεροποιήσουν το τρυπάνι πάνω στα βράχια.
  Οι μηχανικοί ανέπτυξαν την τεχνική χρησιμοποιώντας ένα ακριβές αντίγραφο του δρομέα  στη Γη.Ο κυνηγός περιέργειας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα σχέδια για να πάρει δείγματα από την επιφάνεια του πλανήτη μετά από μηχανικά ζητήματα που πήρε το τρυπάνι εκτός σύνδεσης τον Οκτώβριο του 2016 (CGI Render By Nasa)
  Χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος για να επινοηθεί η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στον Άρη στις 20 Μαΐου.
 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου