Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Η Παγκόσμια βιομετρική κάρτα.-BINTEO.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση,καθιερώνοντας την Παγκόσμια Βιομετρική Κάρτα για την επικείμενη αχρήματη κοινωνία με σημάδι το 666. Κοιτάζοντας τα παγκόσμια επιτεύγματά τους, παίρνουμε συμβουλές για το πού βρισκόμαστε, αλλά πώς ξέρουμε ποιο μέτρο είναι η ΤΕΛΙΚΗ γραμμή στην άμμο;
Ο Ιησούς θέλει αληθινά την αγάπη και τη μετάνοια μας Ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν για προσωπική ανεξαρτησία Η αγάπη μας για τον Θεό δείχνει ακολουθώντας τους κανόνες Του μόνο τότε μπορούμε να σταματήσουμε να επηρεάζονται από τους ανόητους Ο Ιησούς πέθανε για μας να μας δώσει αυτή την επιλογή.
Υπάρχουν μόνο δύο προορισμοί όταν σχεδιάζουνε τη πορεία σας Μετανοείτε από την καρδιά σας πριν είναι πολύ αργά, ο Κύριος μας σας αγαπά ακριβά και θέλει να εξασφαλίσει την αιώνια μοίρα σας ... το DNA μας γίνεται συμβιβασμένο με πολλούς τρόπους.Αλλάζοντας μας εσωτερικά, κάθε μέρα.
Με το σημάδι επάνω μας, θα είμαστε η υπερήφανη νίκη του Σατανά ή θα σταθούμε ισχυροί και θα την αρνηθούμε, έτσι ο Ουρανός γίνεται το πεπρωμένο μας.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου