Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν προειδοποιεί ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι το "τέλος του πολιτισμού".

Ο ΒΛΑΔΙΜΙΡ Πούτιν μίλησε συγκλονιστικά για τους φόβους του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς προειδοποίησε ότι η σύγκρουση θα είναι το «τέλος του πολιτισμού».Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο ηγέτης της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν , απάντησε σε μια ερώτηση κατά τη διάρκεια της ετήσιας τηλεφωνικής συνδιάλεξής του όπου έλαβε ερωτήσεις από το κοινό.
Προειδοποίησε ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος  θα ήταν το τέλος της εκστρατείας και αυτό θα έπρεπε να «συγκρατεί» τις παγκόσμιες δυνάμεις από τη λήψη «επικίνδυνων βημάτων».
Οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Δύσης έχουν βυθιστεί στους χαμηλούς ψυχρούς πόλεμους, εν μέσω εντάσεων στη Συρία, στην Κριμαία, στις κατασκευές του ΝΑΤΟ και στον Σεργκέι Σπρίπαλ.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι η πίεση στη Ρωσία από τη Δύση θα τελειώσει όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι "αντιπαραγωγική".Βλαντιμίρ Πούτιν
Και δήλωσε ότι οι φόβοι για αλληλασφαλισμένη καταστροφή από την πυρηνική ενέργεια αναγκάζουν "τις δυνάμεις να σεβαστούν ο ένας τον άλλον".
Είπε: "Η κατανόηση ότι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα μπορούσε να είναι το τέλος του πολιτισμού πρέπει να μας εμποδίσει να κάνουμε ακραία βήματα στη διεθνή σκηνή που είναι πολύ επικίνδυνα για τον σύγχρονο πολιτισμό".Ένας ρώσος στρατιώτης περπατάει δίπλα σε μια καταστραμμένη ουκρανική δεξαμενή
"Η απειλή της αμοιβαίας καταστροφής έχει περιορίσει πάντα τους συμμετέχοντες στη διεθνή σκηνή, εμπόδισε τις ηγετικές στρατιωτικές δυνάμεις να κάνουν βιαστικές κινήσεις και υποχρέωσε τους συμμετέχοντες να σεβαστούν ο ένας τον άλλον.
"Η αποχώρηση των ΗΠΑ από τις συνθήκες για τους αντιβαλλιστικούς πυραύλους είναι μια προσπάθεια να τεθεί τέρμα στη στρατηγική ισοτιμία, αλλά θα απαντήσουμε σε αυτό".Οι στρατιώτες του 98ου Πυροβουνιού είναι μάρτυρες στη δράση
«Πιστεύουμε ότι η μονομερής εισαγωγή κάθε είδους κυρώσεων δεν επιλύει προβλήματα, αλλά μόνο τα επιδεινώνει».
Οι παγκόσμιες εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Δύσης έχουν φθάσει σε νέα υψηλά επίπεδα το 2018, με επικεφαλής των ΗΕ να περιγράφουν τον Ψυχρό Πόλεμο ως "οπισθοδρόμηση με εκδίκηση".
Οι φόβοι άμεσης στρατιωτικής αντιπαράθεσης ανατράπηκαν τον Απρίλιο, καθώς οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία αποφάσισαν να επιτεθούν στη Συρία - ένας από τους στενότερους συμμάχους της Ρωσίας πάνω σε καταγγελίες χημικών όπλων.98ο στρατιωτικό τμήμα στρατιωτών διασχίζει από στρατιωτικό αεροπλάνο
Και οι συνεχιζόμενες σειρές σχετικά με τις κατηγορίες για παρεμβάσεις στις εκλογές στις ΗΠΑ έχουν συσσωρεύσει τις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον.
Εν τω μεταξύ, η Δύση καταδίκασε τη Ρωσία για την απόπειρα δολοφονίας του διπλού πράκτορα MI6 Σεργκέι Σκριπάλ στο Σάλισμπερι.
Το Κρεμλίνο αρνήθηκε πάντοτε οποιαδήποτε εμπλοκή στη δηλητηρίαση  του Novichok  και της κόρης του τον Μάρτιο.Οι Ρώσοι στρατιώτες διακινούνται με χειροκίνητες βαλβολίνες που κινούνται με πυραύλους
Ο Πούτιν ανέφερε επίσης τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, λέγοντας: «Δεν ξέρω με ποια όπλα θα διεξαχθεί ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος , αλλά ο 4ος  Παγκόσμιος Πόλεμος  θα γίνει με μπαστούνια και πέτρες».
Οι διαφωνίες εντάθηκαν μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας, στα περιθώρια της Ανατολικής Ευρώπης, από την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ουκρανία το 2014.
Η Ευρώπη παρέμεινε στην άκρη των καταγγελιών για "Ρωσική επιθετικότητα" στα σύνορά της, κάτι που το Κρεμλίνο το αρνείται.
Ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι προειδοποίησε την Ευρώπη πριν από μερικά χρόνια για τον κίνδυνο των Ηνωμένων Πολιτειών να επιβάλουν τους κανόνες σε άλλες χώρες.

Και δήλωσε ότι τα τιμολόγια χάλυβα που επέβαλε η Ουάσινγκτον σε άλλα έθνη προέκυψαν σε κυρώσεις.
Οι ευρωπαϊκές χώρες δεν ανέμεναν ποτέ ότι θα επηρεαστούν από τέτοια μέτρα, είπε.
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY STAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου